Smrtokapa Posted March 19 Posted March 19 2 minutes ago, McLeod said: A zamisli tek kako ovo udara na zurkama Realno je da se organizuje jedno dobro zezanje kada konačno režim bude srušen, da ne stoje zvučni topovi po kutijama bezveze. 5
Knipex Posted March 19 Posted March 19 Izbombardovao kevu i ćaleta u našoj viber grupi sa današnjim informacijama. Ćale u ilegali prepustio kevi da se bruka danas. Kaže keva to je običan megafon pa mi savetuje da se kandidujem i skinem tiranina kako ja kažem. Kad sam joj poslao onaj mim sa Vučkom i Dačićem kaže montaža predsednika, zatrovan si totalno, ne smaraj više 11 1 3 1
Don Dusko Posted March 19 Posted March 19 (edited) 4 minutes ago, Knipex said: Izbombardovao kevu i ćaleta u našoj viber grupi sa današnjim informacijama. Ćale u ilegali prepustio kevi da se bruka danas. Kaže keva to je običan megafon pa mi savetuje da se kandidujem i skinem tiranina kako ja kažem. Kad sam joj poslao onaj mim sa Vučkom i Dačićem kaže montaža predsednika, zatrovan si totalno, ne smaraj više Moj rekao to je photoshop. Jbg znam ti muku. Edited March 19 by Don Dusko 4
handys Posted March 19 Posted March 19 Just now, Don Dusko said: Moj rekao to je photoshop. Jbg z no am ti muku. Puštati uz sledeći soundtrack:
Don Dusko Posted March 19 Posted March 19 Just now, handys said: Puštati uz sledeći soundtrack: Ma za sliku za video ga jos nisam stigao pitati.
TripleJ Posted March 19 Posted March 19 17 minutes ago, Knipex said: Izbombardovao kevu i ćaleta u našoj viber grupi sa današnjim informacijama. Ćale u ilegali prepustio kevi da se bruka danas. Kaže keva to je običan megafon pa mi savetuje da se kandidujem i skinem tiranina kako ja kažem. Kad sam joj poslao onaj mim sa Vučkom i Dačićem kaže montaža predsednika, zatrovan si totalno, ne smaraj više Brate, bukvalno od reci do reci i moja keva ovako 😄 5
DameTime Posted March 19 Posted March 19 27 minutes ago, Knipex said: Izbombardovao kevu i ćaleta u našoj viber grupi sa današnjim informacijama. Ćale u ilegali prepustio kevi da se bruka danas. Kaže keva to je običan megafon pa mi savetuje da se kandidujem i skinem tiranina kako ja kažem. Kad sam joj poslao onaj mim sa Vučkom i Dačićem kaže montaža predsednika, zatrovan si totalno, ne smaraj više 24 minutes ago, Don Dusko said: Moj rekao to je photoshop. Jbg znam ti muku. 9 minutes ago, TripleJ said: Brate, bukvalno od reci do reci i moja keva ovako 😄 A da li su vaši roditelji možda rekli da je blokiranje fakulteta nasilje, jerbo se na silu ne da studentima da pohađaju nastavu?! 1
Malkolm Brogdon Posted March 19 Posted March 19 3 minutes ago, Clash said: E moj Donalde Ima nesto i u toj nauci o imenima 7 1 1 1
Mina D. Harker Posted March 19 Posted March 19 Ljudi, imam ozbiljno pitanje koje me stalno muči, ako neko može da odgovori. ODAKLE Vučiću onolika energija da mlatara tamo-vamo? Danas 13 pojavljivanja na tv, sjutra Brisel, preksjutra Kina i Azerbejdžan. Odakle, jel se puca nečim, neki amfetamini, utreniranost, simulakrum, šta li je?
Papanikolesku Posted March 19 Posted March 19 5 minutes ago, Mina D. Harker said: Ljudi, imam ozbiljno pitanje koje me stalno muči, ako neko može da odgovori. ODAKLE Vučiću onolika energija da mlatara tamo-vamo? Danas 13 pojavljivanja na tv, sjutra Brisel, preksjutra Kina i Azerbejdžan. Odakle, jel se puca nečim, neki amfetamini, utreniranost, simulakrum, šta li je? To ti je borba za sopstveni opstanak, za guzicu, grebe i rukama i nogama, zna on dobro šta ga čeka ako padne. Kao davljenik je sad 3 1
Nikola Posted March 19 Posted March 19 13 minutes ago, Mina D. Harker said: Ljudi, imam ozbiljno pitanje koje me stalno muči, ako neko može da odgovori. ODAKLE Vučiću onolika energija da mlatara tamo-vamo? Danas 13 pojavljivanja na tv, sjutra Brisel, preksjutra Kina i Azerbejdžan. Odakle, jel se puca nečim, neki amfetamini, utreniranost, simulakrum, šta li je? Hrani se dušama mladih naprednjaka i pije krv narodu
DameTime Posted March 19 Posted March 19 (edited) Sve super, samo ovo kosa kao klasje žita stop pls Edited March 19 by DameTime slovce 1 2
implant Posted March 19 Posted March 19 Nego, u Pionirski Park i dalje dolaze neki likovi, vidim da imaju i nove šatore...sa kojom svrhom, ako je miting SNSa 28. prebačen u SC?
Clash Posted March 19 Posted March 19 48 minutes ago, handys said: Puštati uz sledeći soundtrack: 1 minute ago, Marvin said: ti ne razumes nase vojvodjansko udvaranje, srbijanko 😛 Zato nema momka😜 11
DameTime Posted March 19 Posted March 19 Just now, Marvin said: ti ne razumes nase vojvodjansko udvaranje, srbijanko 😛 Priznajem da ne razumem, nije za mene ta poetika u duetu sa okolišanjem... Iznesi lepo odma' stvar na sunce 1
Recommended Posts