Studentski i građanski protesti i blokade 24/25 - Page 400 - Politika - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, McLeod said:

A zamisli tek kako ovo udara na zurkama

Realno je da se organizuje jedno dobro zezanje kada konačno režim bude srušen, da ne stoje zvučni topovi po kutijama bezveze.

• Like 5
Posted

Izbombardovao kevu i ćaleta u našoj viber grupi sa današnjim informacijama. Ćale u ilegali prepustio kevi da se bruka danas. Kaže keva to je običan megafon pa mi savetuje da se kandidujem i skinem tiranina kako ja kažem. Kad sam joj poslao onaj mim sa Vučkom i Dačićem kaže montaža predsednika, zatrovan si totalno, ne smaraj više :lol_2:

• Ha-ha 11
  • Tuzno 1
  • Pumpaj! 3
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted (edited)
4 minutes ago, Knipex said:

Izbombardovao kevu i ćaleta u našoj viber grupi sa današnjim informacijama. Ćale u ilegali prepustio kevi da se bruka danas. Kaže keva to je običan megafon pa mi savetuje da se kandidujem i skinem tiranina kako ja kažem. Kad sam joj poslao onaj mim sa Vučkom i Dačićem kaže montaža predsednika, zatrovan si totalno, ne smaraj više :lol_2:

Moj rekao to je photoshop. Jbg znam ti muku.

Edited by Don Dusko
  • Ha-ha 4
Posted
Just now, Don Dusko said:

Moj rekao to je photoshop. Jbg z no am ti muku.

Puštati uz sledeći soundtrack:

Posted
17 minutes ago, Knipex said:

Brate, bukvalno od reci do reci i moja keva ovako 😄

• Ha-ha 5
Posted
27 minutes ago, Knipex said:

24 minutes ago, Don Dusko said:

Moj rekao to je photoshop. Jbg znam ti muku.

9 minutes ago, TripleJ said:

Brate, bukvalno od reci do reci i moja keva ovako 😄

A da li su vaši roditelji možda rekli da je blokiranje fakulteta nasilje, jerbo se na silu ne da studentima da pohađaju nastavu?!

• Ha-ha 1
Posted

Ljudi, imam ozbiljno pitanje koje me stalno muči, ako neko može da odgovori.

ODAKLE Vučiću onolika energija da mlatara tamo-vamo? Danas 13 pojavljivanja na tv, sjutra Brisel, preksjutra Kina i Azerbejdžan. Odakle, jel se puca nečim, neki amfetamini, utreniranost, simulakrum, šta li je? :please:

Posted
5 minutes ago, Mina D. Harker said:

ODAKLE Vučiću onolika energija da mlatara tamo-vamo? Danas 13 pojavljivanja na tv, sjutra Brisel, preksjutra Kina i Azerbejdžan. Odakle, jel se puca nečim, neki amfetamini, utreniranost, simulakrum, šta li je? :please:

To ti je borba za sopstveni opstanak, za guzicu, grebe i rukama i nogama, zna on dobro šta ga čeka ako padne. Kao davljenik je sad

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
13 minutes ago, Mina D. Harker said:

Hrani se dušama mladih naprednjaka i pije krv narodu

Posted

Nego, u Pionirski Park i dalje dolaze neki likovi, vidim da imaju i nove šatore...sa kojom svrhom, ako je miting SNSa 28. prebačen u SC?

Posted
48 minutes ago, handys said:

Puštati uz sledeći soundtrack:

1 minute ago, Marvin said:

ti ne razumes nase vojvodjansko udvaranje, srbijanko 😛

Zato nema momka😜

• Ha-ha 11
Posted
Just now, Marvin said:

ti ne razumes nase vojvodjansko udvaranje, srbijanko 😛

Priznajem da ne razumem, nije za mene ta poetika u duetu sa okolišanjem... Iznesi lepo odma' stvar na sunce :classic_tongue:

• Ha-ha 1