Smrtokapa Posted March 19 Posted March 19 On 3/19/2025 at 3:43 PM, McLeod said: A zamisli tek kako ovo udara na zurkama Expand Realno je da se organizuje jedno dobro zezanje kada konačno režim bude srušen, da ne stoje zvučni topovi po kutijama bezveze. 5
Knipex Posted March 19 Posted March 19 Izbombardovao kevu i ćaleta u našoj viber grupi sa današnjim informacijama. Ćale u ilegali prepustio kevi da se bruka danas. Kaže keva to je običan megafon pa mi savetuje da se kandidujem i skinem tiranina kako ja kažem. Kad sam joj poslao onaj mim sa Vučkom i Dačićem kaže montaža predsednika, zatrovan si totalno, ne smaraj više 11 1 3 1
Don Dusko Posted March 19 Posted March 19 (edited) On 3/19/2025 at 3:55 PM, Knipex said: Izbombardovao kevu i ćaleta u našoj viber grupi sa današnjim informacijama. Ćale u ilegali prepustio kevi da se bruka danas. Kaže keva to je običan megafon pa mi savetuje da se kandidujem i skinem tiranina kako ja kažem. Kad sam joj poslao onaj mim sa Vučkom i Dačićem kaže montaža predsednika, zatrovan si totalno, ne smaraj više Expand Moj rekao to je photoshop. Jbg znam ti muku. Edited March 19 by Don Dusko 4
handys Posted March 19 Posted March 19 On 3/19/2025 at 3:59 PM, Don Dusko said: Moj rekao to je photoshop. Jbg z no am ti muku. Expand Puštati uz sledeći soundtrack:
Don Dusko Posted March 19 Posted March 19 On 3/19/2025 at 4:01 PM, handys said: Puštati uz sledeći soundtrack: Expand Ma za sliku za video ga jos nisam stigao pitati.
TripleJ Posted March 19 Posted March 19 On 3/19/2025 at 3:55 PM, Knipex said: Izbombardovao kevu i ćaleta u našoj viber grupi sa današnjim informacijama. Ćale u ilegali prepustio kevi da se bruka danas. Kaže keva to je običan megafon pa mi savetuje da se kandidujem i skinem tiranina kako ja kažem. Kad sam joj poslao onaj mim sa Vučkom i Dačićem kaže montaža predsednika, zatrovan si totalno, ne smaraj više Expand Brate, bukvalno od reci do reci i moja keva ovako 😄 5
DameTime Posted March 19 Posted March 19 On 3/19/2025 at 3:55 PM, Knipex said: Izbombardovao kevu i ćaleta u našoj viber grupi sa današnjim informacijama. Ćale u ilegali prepustio kevi da se bruka danas. Kaže keva to je običan megafon pa mi savetuje da se kandidujem i skinem tiranina kako ja kažem. Kad sam joj poslao onaj mim sa Vučkom i Dačićem kaže montaža predsednika, zatrovan si totalno, ne smaraj više Expand On 3/19/2025 at 3:59 PM, Don Dusko said: Moj rekao to je photoshop. Jbg znam ti muku. Expand On 3/19/2025 at 4:14 PM, TripleJ said: Brate, bukvalno od reci do reci i moja keva ovako 😄 Expand A da li su vaši roditelji možda rekli da je blokiranje fakulteta nasilje, jerbo se na silu ne da studentima da pohađaju nastavu?! 1
Malkolm Brogdon Posted March 19 Posted March 19 On 3/19/2025 at 4:21 PM, Clash said: E moj Donalde Expand Ima nesto i u toj nauci o imenima 7 1 1 1
Don Dusko Posted March 19 Posted March 19 On 3/19/2025 at 4:24 PM, 40Wins said: D O N A L D Expand Trump!
Mina D. Harker Posted March 19 Posted March 19 Ljudi, imam ozbiljno pitanje koje me stalno muči, ako neko može da odgovori. ODAKLE Vučiću onolika energija da mlatara tamo-vamo? Danas 13 pojavljivanja na tv, sjutra Brisel, preksjutra Kina i Azerbejdžan. Odakle, jel se puca nečim, neki amfetamini, utreniranost, simulakrum, šta li je?
Papanikolesku Posted March 19 Posted March 19 On 3/19/2025 at 4:30 PM, Mina D. Harker said: Ljudi, imam ozbiljno pitanje koje me stalno muči, ako neko može da odgovori. ODAKLE Vučiću onolika energija da mlatara tamo-vamo? Danas 13 pojavljivanja na tv, sjutra Brisel, preksjutra Kina i Azerbejdžan. Odakle, jel se puca nečim, neki amfetamini, utreniranost, simulakrum, šta li je? Expand To ti je borba za sopstveni opstanak, za guzicu, grebe i rukama i nogama, zna on dobro šta ga čeka ako padne. Kao davljenik je sad 3 1
Nikola Posted March 19 Posted March 19 On 3/19/2025 at 4:30 PM, Mina D. Harker said: Ljudi, imam ozbiljno pitanje koje me stalno muči, ako neko može da odgovori. ODAKLE Vučiću onolika energija da mlatara tamo-vamo? Danas 13 pojavljivanja na tv, sjutra Brisel, preksjutra Kina i Azerbejdžan. Odakle, jel se puca nečim, neki amfetamini, utreniranost, simulakrum, šta li je? Expand Hrani se dušama mladih naprednjaka i pije krv narodu
DameTime Posted March 19 Posted March 19 (edited) Sve super, samo ovo kosa kao klasje žita stop pls Edited March 19 by DameTime slovce 1 2
implant Posted March 19 Posted March 19 Nego, u Pionirski Park i dalje dolaze neki likovi, vidim da imaju i nove šatore...sa kojom svrhom, ako je miting SNSa 28. prebačen u SC?
Clash Posted March 19 Posted March 19 On 3/19/2025 at 4:01 PM, handys said: Puštati uz sledeći soundtrack: Expand On 3/19/2025 at 4:49 PM, Marvin said: ti ne razumes nase vojvodjansko udvaranje, srbijanko 😛 Expand Zato nema momka😜 11
DameTime Posted March 19 Posted March 19 On 3/19/2025 at 4:49 PM, Marvin said: ti ne razumes nase vojvodjansko udvaranje, srbijanko 😛 Expand Priznajem da ne razumem, nije za mene ta poetika u duetu sa okolišanjem... Iznesi lepo odma' stvar na sunce 1
Recommended Posts