Perkos2 Posted March 14 Posted March 14 (edited) 4 minutes ago, Mile1 said: Kada se sve ovo zavrsi nadam se gasenju SPS-a kao stranke To je želja mnogih od nas ali su oni ipak jedina partija sa kompletnom organizacojom, teško će se ugasiti. Edited March 14 by Perkos2
Clash Posted March 14 Posted March 14 Ako oni budu imali bilo kakvu ulogu u biducoj vlasti ja cu da sam pumpam svaki dan ispred Skupstine
Rex Posted March 14 Posted March 14 Nije ni počeo 15. a temperatura je na maksimumu. Desiće se nešto veliko. 1
Clash Posted March 14 Posted March 14 Meni inace nije jasno koji kurac su oni mislili da zastite sa ovom skalamerijom? 2
40Wins Posted March 14 Posted March 14 Pa da posalju sliku da su poljoprivrednici uz studente koji zele da uce, nemam drugo objasnjenje.
Klotzen Posted March 14 Posted March 14 Nažalost jedan traktor je prevrnut i demoliran. Evo ispiraju usta na pinku, imaju i snimak.
Helena Posted March 14 Posted March 14 Pink očajan, ništa nemaju. Moguće da je ovo bilo opipavanje pulsa. 2 minutes ago, Klotzen said: Nažalost jedan traktor je prevrnut i demoliran. Evo ispiraju usta na pinku, imaju i snimak. Bukvalno ništa. Svet je gledao i gleda.
Don Dusko Posted March 14 Posted March 14 3 minutes ago, Klotzen said: Nažalost jedan traktor je prevrnut i demoliran. Evo ispiraju usta na pinku, imaju i snimak. Koga boli ona stvar sta pink prenosi? Neka prenose sto su ti traktori uopste tu i zbog cega su tu. 5 1
Helena Posted March 14 Posted March 14 Krlo nervozan, sukobljava se sa Sarapom 😜😄😁😊😙 Ne mogu da ubode smajli
Malkolm Brogdon Posted March 14 Posted March 14 Ko smisli ono cucanje pa skakanje, sasekla me hernija prosli vikend, morao sam i po injekciju ove nedelje, jedva sam izdrzao da se ne ukocim tu na licu mesta. Mada i da se ukocim sutra bi me u kolicima gurali po ulici. Kod cacistana je u jednom trenutku nesnosno smrdelo, morace ceo pionirski park da se zabetonira kao Cernobilj ako planiramo da zivimo normalno u ovom gradu. Ljudi su palili traktore, mislim da su na jedno 80% traktora ispustene gume, morace i caciji da pumpaju kad se sve ovo zavrsi. S druge strane, neverovatna energija pri doceku studenta, jedva cekam sutrasnji dan, nece biti lako spavati veceras. 4 1
srlepajce Posted March 14 Posted March 14 Sta je on napravio u centru grada Katastrofa Ko selendra neka 1
JohnnyDragon Posted March 14 Posted March 14 37 minutes ago, Mile1 said: Kada se sve ovo zavrsi nadam se gasenju SPS-a kao stranke Glupe priče, nepotrebne, pumpamo i bez spinova ! Komunjare su juče imali sastanak i otkacili Ruzuceve stavove, ne lozimo se bzvz. Nebitni su.
Marvin Posted March 14 Posted March 14 Sure, sex is great, but have you ever hodali u koloni sa studentima oslobodiocima? ❤️ ❤️ ❤️ 3 11 1 1
Čvarkov Posted March 14 Posted March 14 "Dao traktor na narod" Svakog donatora traktora i saučesnika sns kartela obeležiti na isti način. 5 2 3 1
nemanjaol Posted March 14 Posted March 14 Sad sam dosao iz grada, nisam nista citao. Atmosfera po gradu je kao da smo vec pobedili 10
Helena Posted March 14 Posted March 14 Al ovi traktori ko biber po pilavu Omladina se vozi (izgleda da je Dame palila 😜) na njima i skandira 1
Nicklord Posted March 14 Posted March 14 Čim policija nije dirala ove batice što obaraju traktor zna se čiji su 😄 3 1
srlepajce Posted March 14 Posted March 14 4 minutes ago, Helena said: Kad sam gledao ovo setio sam se Djuričića🥺 Bio bi ponosan na ovu energiju 4 1
Recommended Posts