Čerčil Posted March 12 Posted March 12 1 hour ago, DJ_Vasa said: Bravo, stiže i kečap za sendvič! I dobro je ako bude neka verzija Majdana, to je za svaku pohvalu. Ako oteramo i putlerovsko-desničarsku gamad nekim slučajem, to je razlog za slavlje. Gresis Majdanovo govno se jede i sad. 1 mil poginulih. Nije nam potrebno.
DameTime Posted March 12 Posted March 12 1 hour ago, Čerčil said: Jeste strah od toga sto moze biti. I majdan i odesu sam streeming gledao. Zaboravili ste? Spoiler
DJ_Vasa Posted March 12 Posted March 12 13 minutes ago, Čerčil said: Gresis Majdanovo govno se jede i sad. 1 mil poginulih. Nije nam potrebno. Troler, idi na temu koja se bavi agresijom Putlerovih hordi na Ukrajinu, pa tamo objašnjavaj. Evo ti linka: @DameTime Pa dobro, nemoj da si takva. Pusti čoveka, vidiš da je lepo rekao da upravo večera 15 minutes ago, Čerčil said: ...govno se jede... Ja sam mislio da im u te sendviče stavljaju parizer, kad ono...
Malkolm Brogdon Posted March 12 Posted March 12 Neko na reditu je divno sumirao objave u prethodnih par dana: 6 3
Perkos2 Posted March 12 Posted March 12 Od svih gadosti i podlosti koje psiho može da napravi najviše šansi ima da nešto iscenira u okruženju i time skrene pažnju javnosti. Slušao sam nekog bosanskog db lika koji upozorava da se tako nešto sprema u Republici Srpskoj i još daje exluzivu da Eufor pojačava svoje snage tamo sa par hiljada vojnika. Kao poručeno za 24h izlaganje AV i "analitičara"
Henry Chinaski Posted March 12 Author Posted March 12 (edited) Eufor pojačava svoje snage po pozivu predsjedništva BiH, jer Dodik usvaja neke svoje zakone. Nema šanse da se išta dogodi u Bosni jer Dodik ima možda podršku 15-20% ako i toliko. @Perkos2 Edited March 12 by Henry Chinaski 1
crepiillupo Posted March 13 Posted March 13 2 hours ago, Čerčil said: Gresis Majdanovo govno se jede i sad. 1 mil poginulih. Nije nam potrebno. Gde si bio onomad da svom imenjaku Čerčilu savetujes da se ne brani od Hitlera, kao sto vidim mislis da se ni od Putlera isto nije trebalo braniti. Koji deo Bolje grob nego rob ne kapiras? 3
NMX Posted March 13 Posted March 13 10 hours ago, srlepajce said: Zaklina retvitovala i kaze da nisu oni jedini 😁 Ko zna mozda i n1 ima spijune u ćacilendu Ali zamislite sad kad krene panika ko je pravi ćaci A on sve znao pre 12 dana Nepopularno misljenje, Zaklina je glupa kao 3 kurca. Ajd na stranu sto je otpadnik od Vuciceve novinarske elite ali ovako da (nadam se nesvesno) ofira ljude koji su se moguce infiltrirali medju onaj sljam, bas bez mozga. Sta bi moglo da krene po zlu tim ljudima medju ubicama, mentalno zaostalim osobama ili ucenjenim krimosima... 10
berti Posted March 13 Posted March 13 (edited) EU poziva na spustanje tenzija i dijalog. Kakva su to đubrad. Da sutra počne pucnjava po studentima, rekli bi da treba da prestanu sukobi. Dzukeletine licemerne, eto ga vama. Metnite ga sebi u vaše ... institucije. Edited March 13 by berti 22 1
NMX Posted March 13 Posted March 13 Evo, svega mi, ne preterujem, neka ga Vučić na vlasti još godinu-dve, ali da nam dozvoli kamenovanje DJVa svaki dan od 10-12 prepodne na Terazijama. Posle valjanje u katran i perje pa jahanje do Slavije i nazad. Ne tražim puno. 3 4
srlepajce Posted March 13 Posted March 13 53 minutes ago, NMX said: Nepopularno misljenje, Zaklina je glupa kao 3 kurca. Ajd na stranu sto je otpadnik od Vuciceve novinarske elite ali ovako da (nadam se nesvesno) ofira ljude koji su se moguce infiltrirali medju onaj sljam, bas bez mozga. Sta bi moglo da krene po zlu tim ljudima medju ubicama, mentalno zaostalim osobama ili ucenjenim krimosima... Da tek nakon ovog posta sam to pomislio Nadam se da nije toliko zeljna lajka, ekskluzive i da je mislila na ljude koji vise nisu tamo Mada i ono prozivanje Brankice je bilo nista drugo nego zal sto nije ona ta 1
DameTime Posted March 13 Posted March 13 28 minutes ago, Helena said: NAstavljam niz 🥳 N Hahahaha trpaj uštvu odvratnu, bilo mu je lepo dok je on zvao studente i uključivao ih u program 1
JPM Posted March 13 Posted March 13 22 minutes ago, NMX said: Evo, svega mi, ne preterujem, neka ga Vučić na vlasti još godinu-dve, ali da nam dozvoli kamenovanje DJVa svaki dan od 10-12 prepodne na Terazijama. Posle valjanje u katran i perje pa jahanje do Slavije i nazad. Ne tražim puno. Pristao bi na prvu. 2 3
Don Dusko Posted March 13 Posted March 13 (edited) 10 minutes ago, DameTime said: Hahahaha trpaj uštvu odvratnu, bilo mu je lepo dok je on zvao studente i uključivao ih u program To je tako kad ih zoves...Sada oni vracaju. :D Sta si rekao majmuncino matora, bas lepo, bas si demokrtski orjentisan... Eh kada bi nam sudstvo radilo pa da se moze tuziti ovakav razgovor "novinara" .... Sad sam bolje cuo ovaj je njemu rekao to a ovaj se kao sablaznio.Taj koji 24h ponavlja isto to za neistomisljenike i protivnike. Treba ga sto vise ovako zajebavati i dovoditi ga u ludilo. Samo sto je problem sto ce on moci njih da tuzi a da je obrnuto.... 30 minutes ago, NMX said: Evo, svega mi, ne preterujem, neka ga Vučić na vlasti još godinu-dve, ali da nam dozvoli kamenovanje DJVa svaki dan od 10-12 prepodne na Terazijama. Posle valjanje u katran i perje pa jahanje do Slavije i nazad. Ne tražim puno. Zoves da zajedno to radimo hahahah ? Edited March 13 by Don Dusko
Perkos2 Posted March 13 Posted March 13 8 hours ago, Henry Chinaski said: Eufor pojačava svoje snage po pozivu predsjedništva BiH, jer Dodik usvaja neke svoje zakone. Nema šanse da se išta dogodi u Bosni jer Dodik ima možda podršku 15-20% ako i toliko. @Perkos2 Nisam ni mislio da će Dodik da uradi nešto ali zato postoje obučene grupe ljudi koje mogu da izazovu neki incident koji bi onda medijski pokrio sve što se dešava u Srbiji. Eufor neka radi svoje, bitno je da se ne sukobe lokalne policije
Recommended Posts