Big Ticket Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Са све иконом око врата... мајко мила ко се све декларише православцем Морам да ревидирам коментар након димне у Скупштини, дефинитивно јесте добар потез, само га треба још више притискати. Вјештачки је, као и сваки балон страха. Пукнуће, а и са њим болесник 5
DameTime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Da pokrenem jednu jako bitnu temu koja se tiče protesta u subotu. Kako se pripremiti, pogotovo zaštititi od suzavca: Planirala sam da svakako ponesem džepni biber sprej, koji uglavnom nosim sa sobom just in case. Fiziološki rastvor ili ću sama da napravim rastvor sode bikarbone i vode, pa u njega potopim krpu. Naočare za plivanje jer su praktične i povoljne, iskreno mi se ne daju pare za profi maske za zaštitu od suzavca, ne znam ni da ih koristim. Preporuka je da se ne nosi crna garderoba (što će biti zajebano za mene LOL) i, sem keša u sitnijim apoenima i LK, ništa od dokumenata. Da li neko ima još praktičnih saveta? 😄 8
MrTripleDouble Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 1 hour ago, srlepajce said: Branko Veselinovic je bio super Neverovatno da ozivis jso jedinice pred godisnjicu smrti premijera Mnogi su prevideli bestidni potez jednog zandara mozda 30-ak sekudni pre ovog incidenta kada slemom velikom silinomm nabada u glavu ovu plavokosu zenu na snimku jebem li mu mamicu krvavu. Ne znam gde sam video taj duzi snimak. btw, koje je objasnjenje i sta ovaj u civilu radi i pokusava ovde? Edited 8 hours ago by MrTripleDouble 4
Kooineeperk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 minutes ago, MrTripleDouble said: Mnogi su prevideli bestidni potez jednog zandara mozda 30-ak sekudni pre ovog incidenta kada slemom velikom silinomm nabada u glavu ovu plavokosu zenu na snimku jebem li mu mamicu krvavu. Video sam i to i ono kada lik prilazi jednom oborenom zandarmu (a nije ga oborio taj lik) i pruza mu ruku da ga podigne i cak ga sam podize a sa ledja mu prilazi drugi zandarm i pendreci ga nemilosrdno... 6 minutes ago, MrTripleDouble said: btw, koje je objasnjenje i sta ovaj u civilu radi i pokusava ovde? Uvak ih ima. Verovatno je hteo sa njima da prodje do ulaza RTSa...
Clash Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago To je standardni policijski posao, na svakom vecem okupljanju ih ima u civilu. To je tako svugde na svetu, i u pravim demokratijama. 1
Clash Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Inace mislim da je vreme da se Cacilend stavi na potpuni ignore. Ove zajebancije po drustvenim mrezama ok ali u stvarnosti propagandna masinerija pocinje da pravi od njih ono sto su i zamislili. Zrtve. Naravno da Hulju boli kurac za svakog od njih i da ga ne interesuje njihova bezbednost. Zvala bi najsretniji bio da se masa zaleti i ispegla ih pre subote. Zato bi ih trebalo ostaviti da smrde i da se dave u sopstvenom smradu a raditi onako kako su studenti naumili 13 1
Geronimo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pozdrav sa protesta prosvetnih radnika (tim ljudima bas bas osecam da treba podrska). Prosli pored cacilenda. Izgleda kao navijacka tribina. Sve muskarci, debeli, maloumni. Jedan provocirao, ostali iza ograde zoo vrta. Da, ignorisati, ali cuvati ledja. 22
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 23 minutes ago, Clash said: Zvala bi najsretniji bio da se masa zaleti i ispegla ih pre subote. Naravno, jer svakom Ćaciju je nešto obećano. Hulja bi najviše voleo da oni svi izginu, a onda on okrivi studente za ubistva. 2
kendrick duckworth Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 17 minutes ago, Clash said: Inace mislim da je vreme da se Cacilend stavi na potpuni ignore. Sinoć sam sam opalio krug oko Ćacilenda i slučajno provalio da uz Andrićev venac može da se uđe u Ćacilend. Tu im inače dostavljaju hranu, piće, plinske boce, šatore i slično. Jebem ti život kakvih faca ima. Na samom početku travnatog dela/parka leže neki debeli 40+ veprovi u šatorima za jednu osobu, žderu neki 7Days svako za sebe. Uz zgradu leže njih 10ak, tamo odmaraju nakon redarske smene, oko njih kartoni sokova. 40% vavićoliki ćaciji, 40% matori/kosovo/jso isprdci, ostatak ona originalna ćaci konstrukcija. I pandura pun kurac naravno, uz nekoliko na prvi pogled običnih ljudi nešto dogovaraju i koordiniraju logistikom. Ovi najniže rangirani ćaciji što moraju uz ogradu da glume redare očigledni 18-24 degenerici uz neke izuzetke ali samo po godinama, rotiraju se na pola sata dok ih narod ponižava i vređa sve vreme. Dosta bačenih novčanica u apoenima od 10/20/50 dinara, mašu, gađaju ih papirima, korama od banane. Ima nešto bolesno perverzno u tome, podsetilo me na Human Zoo i Belgiju sa sredine 20 veka. Ima neke sličnosti u toj izopačenosti, samo skoro 70 godina kasnije i iz drugačijih motiva. Teško mi je da odlučim koja grupa iz parka mi je najodvratnija, mislim da zaslužuju i gore stvari, ali takođe mi se čini da ih u pripremi za 15.3. jednostavno mora ignorisati. Postaju centar dešavanja i sve je očiglednije da je to planski tako. Ovo je za sada najniža tačka na koju je ovaj režim pao, nemam reči da opišem gnušanje koje osećam prema svim učesnicima i instigatorima. Ali strateški je besmisleno pišanje po ćacijima u trenucima kada postoje konkretne i važnije tačke i institucije na koje se mora izvršiti pritisak. Ostaće zabeleženo zauvek, uz neka bolja vremena i kvalitetne ljude, postaće svojevrsni digitalni memorial i podsetnik šta smo kao društvo dozvolili inertnošću, političkom stupidnosti i zajedom, alavosti i beskrupuloznosti. 17 3
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovo što je Kendrik napisao...pade mi na pamet @Kooineeperk da može da piše Crtice iz ćacilenda.
Clash Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja mislim da je Ćacistan prikladniji naziv od Ćacilenda. 6 1
MrTripleDouble Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jako pumpanje paora pri kraju videa 💪 https://n1info.rs/vesti/poljoprivrednik-oko-70-traktora-istovareno-u-imt-hoce-da-blokiraju-put-ljudima-koji-ce-da-dodju-15-marta/
McLeod Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Isto mislim. Gledam onaj snimak gde ih kao hrane kao zivotinje, jeste da ih treba jebati, ali je to sada kontraproduktivno. Samo ignor.
woolgatherer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, DameTime said: Da li neko ima još praktičnih saveta? 😄 kad te keva bude pitala sta radis kazi joj molim te da gledas kako se pali traktor bez kljuca i prenesi ovde njenu reakciju 45 minutes ago, srlepajce said: 33 minutes ago, kendrick duckworth said: Ovo je za sada najniža tačka na koju je ovaj režim pao, nemam reči da opišem gnušanje koje osećam prema svim učesnicima i instigatorima. najnizi piksel te tacke je sto tamo ima maloletnika i psihicki obolelih ljudi 3 1
Mina D. Harker Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, DameTime said: Da li neko ima još praktičnih saveta? 😄 Ne važi za tebe, ali ne voditi djecu sa sobom. 4
Smrtokapa Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovde se mogu naći još neki korisni saveti, zlu ne trebalo: https://phr.org/our-work/resources/preparing-for-protecting-against-and-treating-tear-gas-and-other-chemical-irritant-exposure-a-protesters-guide/
nemanjaol Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sve više razmišljam da je svo ovo plašenje sukobima u subotu zapravo Vučićev dupli blef. Procenili su da u narodu postoji potencijal za ozbiljno sranje i ovom pričom su naterali studente da se skroz ograde od nasilnih metoda i da rade na kontroli tenzija. Imao sam prilike da vidim dokument pripreme prostesta, ali ne znam da li je najnovija verzija. Tu se vidi da studenti ne planiraju nasilje, i planiraju mere koje će to da spreče. U svakom slučaju treba ga ignorisati na dalje, masovnost skupa je najbolja zaštita od svih poteza koje oni mogu povući, a ako se zajebu da izazovu neki veći sukob, to će im biti kraj. 9 1
Sen Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 hours ago, Kooineeperk said: Evo jos jedan zanimljiv primerak za CaciLand: student filozofije 1 2
Pletilja Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 21 minutes ago, Mina D. Harker said: Ne važi za tebe, ali ne voditi djecu sa sobom. ,,,i kucne ljubimce, postdite ih, sta god da se dogodi 15 u Bg, nije dobro za njih a u slucaju nereda, brinucete samo o sebi. Edited 5 hours ago by Pletilja 2 1
kendrick duckworth Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 24 minutes ago, woolgatherer said: najnizi piksel te tacke je sto tamo ima maloletnika i psihicki obolelih ljudi "Oni su vrlo opasni za državu, ne zato što se ničega ne plaše, jer su oni kukavice, nego zato što se ničega ne stide. Oni nivo javnog i političkog života spuštaju na takvu dubinu da pristojni ljudi iz te politike beže. I onda ćete imati politiku na najnižem mogućem civilizacijskom nivou, gde se razlika između časti i beščašća, između istine i laži, između činjenica i klevete, između onoga što je sramotno i onoga što je pristojno u potpunosti briše, onda ste do grla u blatu i onda kažu: Dođite da raspravljamo. Dođite da diskutujemo na našem terenu - u blatu do grla." 3
suptil Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Председник републике броји последње дане студентској републици а ви о Ћациленду. Ћациленд је политички бочни удар на главни ток друштвеног језгра који се побунио. Свака реакција на тај политички бочни удар је политичка реакција и свесно нехатно пристајање да се из једног положаја узвишеног друштвеног делања оде два до три степеника ниже у дневно политичлку орбиту где из заседе спремно чека медијска артиљњрија власти. @nemanjaol Какав црни блеф. Оног тренутка када се Вучић обрати у суботу и на конференцији за штампоу каже нападнут је уставни поредак тог тренутка улазимо у спиралу насиља. Edited 5 hours ago by suptil
Sen Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Što se tiče traktora, smradovi verovatno misle da blokiraju Beograd i predstave to lažnom pričom kako je narod to uradio svojim traktorima jer "brani džravu"... Mada, sad kada su uveliko provaljeni - možda će pokušati da to izvedu malo drugačijie.
Recommended Posts