Gromovnik Posted Thursday at 03:24 PM Share Posted Thursday at 03:24 PM 3 minutes ago, DameTime said: Vratila sam se ponovo na izvor gde sam našla informaciju (masina.rs), to je izglasano na današnjem skupu ispred Ustavnog suda, ali da, nisu bili prisutni baš svi svi prosvetari. Svakako, videćemo kako će to izgledati... Voleo bi da je tako, ali.... Pratim sestrinu skolu, izjasnjavaju se jednom nedeljno o radu za sledecih 7 dana, danas 20% za 45 minuta, 60 % za 30 minuta i 20 % za totalnu obustavu...van Beograda i Novog Sada u vecini skola je takva situacija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Thursday at 03:29 PM Share Posted Thursday at 03:29 PM @Eddard sve jasno, ja nisam ni rekao da nemaju uticaja, ta govna se preliju ovde kod nas. Ja samo kazem da ima urgentnih stvari na koje ti i jamozemo da uticemo a to su trenutno protesti studenata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted Thursday at 05:33 PM Share Posted Thursday at 05:33 PM https://n1info.rs/vesti/video-aleksandar-krenuo-na-banatski-mars-na-stakama-cilj-je-jasan-idemo-do-kraja/?fbclid=IwY2xjawIkRoJleHRuA2FlbQIxMQABHXFWkj6t0lMfMjZercYvEW953jaTDtfqNdWU5hAqwHRi_WkZhauSxAzUAw_aem_1rkEgxmIQo0dQp2oYy5UsA Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted Thursday at 06:05 PM Share Posted Thursday at 06:05 PM 3 hours ago, zoran59 said: Marko, post je samo donekle korektan. Politicnost se sastoji od zahteva da dodje do drustvenih promena i toga ovde ima. No, ono sto proteste cini apoliticnim su dve stvari. 1. Banalnost/jednostavnost zahteva - ocigledni zahtev da ljudi rade posao za koji su placeni (ovde, inspektori, sudije itd.) Da to podrzis, nije potrebno da budes clan politicke partije ili interesnog udruzenja, dovoljno je da budes normalan i posten covek. 2. Nije se pojavila grupacija ili neki vodja koji ce profitirati. Od X stotina hiljada na protestima, ne mozes naci ni jednoga koji ce se obogatiti ucestvujuci. Oni samo traze pravdu i jednake uslove za sve - i odgovornost za one koji su zajebali normalno funkcionisanje drustva. Ovo poslednje mozda izgleda kao "velike reci" ili "filozofija" - no "normalno funkcionisanje" znaci naprosto da bezbedno setam javnim prostorom bez da mi padne nadstresnica na glavu - a od nadstresnice i neodgovornosti je sve krenulo. Bez da detaljisemo, jer mozemo naci milion primera, ovo nije politicki (vlast vs. opozicija) pokret, nego pokret za promenu drustva. Dakle, pokret za postenje. Ako uspe,ako drustvo postane postenije, onda mozemo raspravljati hocemo li monarhiju ili republiku - sitnice,ako se dobro zivi. Ne vredi bez nekakve votable opozicije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Thursday at 06:46 PM Share Posted Thursday at 06:46 PM (edited) Niška opština Medijana proglasila 1. mart danom studenata https://n1info.rs/vesti/niska-opstina-medijana-proglasila-1-mart-danom-studenata/ Vala i ja se spremam za Niš. Koliko vidim i studenti iz Kragujevca su najavili dolazak. Biće veličanstveno 1. marta. Edited Thursday at 06:46 PM by Volter 6 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mejdanac Posted Thursday at 06:54 PM Share Posted Thursday at 06:54 PM Nema od toga nista ali nek se pumpa. https://www.gerila.info/srpski-studenti-kandidati-za-nagradu-kljuc-grada-banjaluka/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pastir Posted Thursday at 08:11 PM Share Posted Thursday at 08:11 PM Ima li neko link za stream za insajder tv ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Thursday at 08:13 PM Share Posted Thursday at 08:13 PM (edited) Haha nervira se 😂 Kakav psihopata Odlicna Brankica za sada Edited Thursday at 08:16 PM by srlepajce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted Thursday at 08:53 PM Share Posted Thursday at 08:53 PM Ocekivano mucak, drzi monolog. Brankica omeksala, lose pripremljena a toliko materijala ima, ona plava bi bolje odradila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Posted Thursday at 09:32 PM Share Posted Thursday at 09:32 PM Quote Studenti u blokadi pokrenuli su u četvrtak uveče svoju prvu epizodu informativne emisije "Oseti nešto, Srbijo". Inače, studenti su ranije pozvali na bojkot Radio-televizije Srbije jer, kako ističu, ne izveštavaju objektivno. https://n1info.rs/vesti/rts-je-nestao-mi-preuzimamo-studenti-u-blokadi-emitovali-prvu-epizodu-svoje-informativne-emisije/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted Thursday at 09:39 PM Share Posted Thursday at 09:39 PM Neka se jebu i studenti i profesori i opozicija. Vučić je fucking allstar u odnosu na ove bednike koji nisu ni druga srpska liga. Brankica me konvertovala u full naprednjaka. 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Thursday at 09:44 PM Share Posted Thursday at 09:44 PM Ovo znači medijski rat 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Posted Thursday at 10:55 PM Share Posted Thursday at 10:55 PM (edited) Гледам сад на нету исечке, реакције и кукњаву на ту емисију на Инсајдеру, коју срећом нисам гледао нити сам имао намеру, јер сам био на протесту код Вука. Љутили су се и по нету и овде многи што је добар број људи знао на шта ће то да изађе. Нисам одгледао интервју, а нисам ни морао, знао сам шта ће бити. А, видим сад да је свима јасно ко је био у праву. Зар је заиста неко очекивао да ће хуља да оде негде где није апсолутно сигуран да зна шта га чека и да нема опасности за њега. Зашто не дође на Н1 да гостује? Откуд то да у неколико година баш Бранкицу и Инсајдер бира два пута? Како то да та телевизија несметано функционише на Телекому годинама, а Нова и Н1 не могу? Чудно мало, зар не? Представа за масе. Само му је дато гориво и пажња у тренуцима када се љуља да има чиме да се распали на његовим "медијима". Тешка глупост и подвала. Edited Thursday at 10:57 PM by Red 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Thursday at 11:11 PM Share Posted Thursday at 11:11 PM 13 minutes ago, Red said: Гледам сад на нету исечке, реакције и кукњаву на ту емисију на Инсајдеру, коју срећом нисам гледао нити сам имао намеру, јер сам био на протесту код Вука. Љутили су се и по нету и овде многи што је добар број људи знао на шта ће то да изађе. Нисам одгледао интервју, а нисам ни морао, знао сам шта ће бити. А, видим сад да је свима јасно ко је био у праву. Зар је заиста неко очекивао да ће хуља да оде негде где није апсолутно сигуран да зна шта га чека и да нема опасности за њега. Зашто не дође на Н1 да гостује? Откуд то да у неколико година баш Бранкицу и Инсајдер бира два пута? Како то да та телевизија несметано функционише на Телекому годинама, а Нова и Н1 не могу? Чудно мало, зар не? Представа за масе. Само му је дато гориво и пажња у тренуцима када се љуља да има чиме да се распали на његовим "медијима". Тешка глупост и подвала. Očigledno je da studenti nisu bili dovoljno jasni kad su rekli da je nebitan. Dobro, treba razumeti i tu ocvalu vedetu novinarstva. Nema je sto godina, a onda odjednom odradi intervju da bi joj neko uopšte i gledao taj TV kanal za koji nisu čuli ni oni što se ne odvajaju od daljinskog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted yesterday at 01:58 AM Share Posted yesterday at 01:58 AM Aj jos jednom, mediji su nebitni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 3 hours ago, DJ_Vasa said: Očigledno je da studenti nisu bili dovoljno jasni kad su rekli da je nebitan. Dobro, treba razumeti i tu ocvalu vedetu novinarstva. Nema je sto godina, a onda odjednom odradi intervju da bi joj neko uopšte i gledao taj TV kanal za koji nisu čuli ni oni što se ne odvajaju od daljinskog. Ocvala vedeta novinarstva? Bravo Vaso, ti si uradio više, jače, bolje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Nju su unistili kad su joj dali policijsku pratnju, navodno. Ne moze da se bavi svojim poslom jer je taj posao zahtevao puno anonimnih izvora informacija i tajne sastanke. Sad prakticno ima GPS u dupetu. Steta, Brankica je bila super. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Pametnije je bilo da Irena Stevic ili Senka ovo vode. Vise puta je sam navodio na temu sta je Brankica prozivela, rekao bih ne bezazleno vec da "utera dozu straha". Nikad ga ne gledam i ono sinoc mi je sok kakav je to psihopata i narcis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago U čijem interesu je bila ona emisija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 5 hours ago, Helena said: Ocvala vedeta novinarstva? Bravo Vaso, ti si uradio više, jače, bolje. Ma pusti ti mene, tema nije o meni jer sam ionako nebitan i nepoznat široj javnosti. Ja kad nešto ne znam da uradim, to i ne pokušavam. Odradila je šta je umela pre više godina i to je to. Baš kao što ne očekuješ od penzionisanog sportiste da dobija olimpijske medalje, ne možeš očekivati intervju od onoga ko se tu nije kalio u kontinuitetu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago HTV 2 danas od 17:46 ima imisiju o studentskim protestima. Quote Labirint: Studenti u blokadi Nakon pada nadstrešnice 1. studenog 2024. na novosadskom željezničkom kolodvoru kada je poginulo 15-ero ljudi, pokrenuo se val nezadovoljstva među studentima i građanima Srbije. Masovnim izlaskom na ulice izražavaju nezadovoljstvo, bune se protiv korupcije i traže odgovornost. Zatvorili su se u fakultete, blokiraju ulice, a broj onih koji ih podržavaju iz dana u dan sve je veći... Podršku im daju diljem Europe, nazivaju ih avangardom, nominirani su za Nobelovu nagradu za mir. U čemu je njihova snaga? Proveli smo dan s njima u Beogradu, svjedočili njihovoj jedinstvenosti, hrabrosti i odlučnosti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 6 hours ago, Helena said: Ocvala vedeta novinarstva? Bravo Vaso, ti si uradio više, jače, bolje. Veljko Pajovic, Zoran Ostojic... bi ga rostiljali samo tako. Bujosevic da nije prodao cast za funkciju - jos gore. Ekipa sa jutarnjeg i sporCkog TV programa STB - tesko! A i Oproletovanija bi vec trebala da shvati da joj je narativ zaglavljen u vremenu pre 30 godina Da recikliramo i "od Glasa do istine" u tu svrhu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Ostojić koji je sa vojvotkinjom šepelj na "ja tebi serdare ti meni vojvodo" teško Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago Ovaj skup koji se najavljuje u Nišu,01.03...da li je sličan koncept skupovima u N.Sadu i Kragujevcu (studentski marš) ili će biti drugačije realizovan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago Kontam da je malo predaleko za marš. Možda da se krene iz KG. Ako planiraju iz BG da idu trebalo bi da krenu odma sad za vikend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts