alcesta Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Mislim da jeste slučajno, ali ne smeta ništa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 2 hours ago, alcesta said: Mislim da jeste slučajno, ali ne smeta ništa Mislim, koja je šansa da je slučajno? Baš Danci? 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Pa kontam da je sasvim verovatno da se i Danci motaju tuda okolo, sa Runeom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Nema šanse da je slučajno Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Naslov je priceless Inače me čudi ovakav komentar od Kurijera, on je sjajan kao komentator i po pravilu vrlo odmeren, jasno je da je dobronameran ali predlaganje porodične terapije je malo previše za moj ukus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 https://t.co/621VKmKU0p 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 12 hours ago, alcesta said: Naslov je priceless Inače me čudi ovakav komentar od Kurijera, on je sjajan kao komentator i po pravilu vrlo odmeren, jasno je da je dobronameran ali predlaganje porodične terapije je malo previše za moj ukus. Ekšli, mislim da je u pravu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 A verujem da se svi slažemo da je u pravu, ali ipak su to neke privatne stvari i trebalo bi to da bude granica i za komentatore. OK je da se komentariše uticaj koji roditelji imaju na njegov učinak na terenu, ali ovo dalje već potpada pod neke dijagnoze koje Kurijer sigurno nije pozvan da postavlja. Bar tako meni to izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 Cicipas je u ovom momentu najveca seljacina i dziber na ATP touru. Odvratna glavica Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 (edited) Žao mi je što nisam videla taj meč, izgleda da je posle imao i neke komentare na račun Rubljova, ali nisam još videla taj intervju, postaviću ako nađem. Edit: našla, mada nije za ovu temu, ali kad je već vanja ovde stavila da se nadovežem, uostalom jeste nesportski komentar Edited November 19, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 Nisam razumeo Kurijerovu izjavu kao sad neku jako ozbiljnu i/ili neprimerenu. Vise sam je shvatio u smislu da je Kurijer rekao "porodica bi trebala da sedne za sto (ili gde vec Cicipasi vole da sednu) i poprica sta/kako dalje"..a ne da je potrebna neka psiho-seansa sa strucnim licem.. Mislim da se samo neoprezno izrazio.. et alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 Da, mislim i ja da nije imao lošu nameru, samo je formulacija poprilično nezgodna, trebalo je to drukčije da kaže. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Šta je ovaj hteo da kaže Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Osvojen ATP Finale bez poraza u grupi. Novak je izgubio od Conge 2008, a od Federera 2015. Federer 2007 od Gonzalesa cini mi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Jedina dobra stvar u nemanju SK kanala je što bar ovu Mariju ne moram da slušam. Ko je pratio ove njihove emisije, je li bilo čega zanimljivog da se pogleda naknadno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Simpaticne su bile reportaze iz Torina, ali ja sam gledao na SK, to je bilo 10-15 minuta. Vidim da ima na YouTube i vlog iz Torina, to nisam pogledao. Voditeljka (pretpostavljam da je to Marija) me ponekad "sokira" pitanjima ili konstatacijama, imam utisak da uvek ima neku tremu pa ponekad bas "lupi". Bio je u Studiju par puta Vojin Velickovic, on je "veteran" iz Zurnala, radio je tamo od pocetka u teniskoj redakciji, ispratio je svaki Monikin slem. Ima dosta znanja, i odlicne komentare. Mada kada je Novak u pitanju malo "preteruje" . Pred finale Pariza je bas potcenio Runea, pa je juce bio mnogo oprezniji pred pocetak meca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 11 hours ago, Milutinov Tata said: Osvojen ATP Finale bez poraza u grupi. Novak je izgubio od Conge 2008, a od Federera 2015. Federer 2007 od Gonzalesa cini mi se. Ma znam, al ono...krivo mu je. On je napisao da je na mjestu Novaka ponovio poen kad je igrao protiv Frica i onaj dreknuo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Ne radi se o komentatoru vec o doajenu naseg teniskog novinarstva..takvih ionako nemamo mnogo. Vojin Velickovic, dugogodisnji clan redakcije Sportskog zurnala, je otisao u penziju. Iako se nisam uvek slagao sa njegovim tekstovima,moram priznati da je bio vrstan poznavalac teniske igre i sporta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Ne smem da se zakunem, al mi se čini da je Banjac nekoliko puta izgovorio Roni umesto Nori dok je komentarisao Vavrinku i Medvdedeva Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Just now, Helena said: Ne smem da se zakunem, al mi se čini da je Banjac nekoliko puta izgovorio Roni umesto Nori dok je komentarisao Vavrinku i Medvdedeva A dobro, sme pomenuti i nekog osim njih dvojice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Izgovora Roni umesto Nori Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 2 hours ago, Drug Crni said: Ne radi se o komentatoru vec o doajenu naseg teniskog novinarstva..takvih ionako nemamo mnogo. Vojin Velickovic, dugogodisnji clan redakcije Sportskog zurnala, je otisao u penziju. Iako se nisam uvek slagao sa njegovim tekstovima,moram priznati da je bio vrstan poznavalac teniske igre i sporta. Idi bre, kako si počeo pomislih da je čovek umro 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Crni u Majkl Skot fazonu… 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Ceronja pola meca kukao, kako ne zna kako ce sutra organizatori postici da popune raspored sa nezavrsenim mecevima Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Razmatrala sam u jednom momentu da prebacim na naše, čisto da vidim ko komentariše, ali sam zaboravila. Ceronja me tu još i najmanje nervira, kakav je da je, ali očajan je kad treba prevoditi, em pola ne prevede ili izgreši, em od njega ne mogu ni da čujem šta pričaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts