double fault Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 sta li se umislja ova osaka da je ???? sto bi rekli srbi : kad seljak ripne iz opanka u cipelu .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 Oduševljava me tvoje poznavanje jezika A meni se učinilo da sam ove postove sa prethodne strane videla na RG temi i još se čudim gde su nestali 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 Jaoj, evo malopre najava Cicipasa protiv Žaroma Šardija. Preskočiću ja to 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 kakav idiot! opet udara na rasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 Ima čovek agendu, vidi se iz aviona. A ko je taj Zeppieri i šta je uradio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 A ima i onih koji uporedjuju ovo sa Zverevim i kako su tada svi cutali, niko nije izdao nikakvo saopstenje, a evo sad napadaju jadnu Naomi Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 a ovi amerikanci sta god da je u pitanju odmah okrecu na rasizam , smucili su mi se vise i jedni i drugi . 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 Omakao mi se ES2 i odmah čujem Pešikana kako nam objašnjava razliku između britanskog i američkog izgovora, moram pripaziti da mi se to ne ponovi večeras 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 Ti imas nocne more od njega ^ (jeste pajser,to se mora priznati.jos je svojevremeno na 3K nagovestio takav potencijal) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 Moram priznati da Barbara Schett izgleda atraktivno Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Welcome to the party, you are five years late xD 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 just five ? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 gledam neki fudbal...jedan od dva komentatora kaže za jednu od ekipa "Rano su postigli gol, podsvesno su se samozadovoljili" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted June 1, 2021 Author Share Posted June 1, 2021 Ovo je nepodnosljivo, koliko laprda Pesikan, samo melje i melje a sve apsolutno glupost do gluposti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Ja sam htela da makar malo pogledam mec, ali vise od 2,3 poena nisam izdrzala, katastrofa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Na TV CG je upao da prenosi neki koji veze nema ali i to je bolje od Pešikana. Pre par gemova Sandgrenov prvi servis sumnjiv, on proglasio za as i kako sudija džabe silazi, sudija se vraća u stolicu i igrači ostaju na istoj strani, on kaže 15:0 iako sudija ne kaže ništa. Poen dobija Đoković posle drugog servisa, on kaže 15 oba. Onda se pojavi grafika 0:15 i on se seti posle pola minuta da ono ipak nije bio as i da je to taj poen, iako igrači nisu promenili stranu uopšte Ali i to je bolje od Pešikana i Banjca, makar mu je glas relativno nenametljiv i pristojan, mogu da ga ignorišem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 (edited) dvoumila sam se da li da stavim ovde ili na smesnu stranu tenisa (ova glupost zasluzuje da se nadje na obe teme, zbog 3. i 2. recenice, respektivno) Edited June 2, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Sad se setih onog "jede li vaša sestra rado sira" čak mislim da je baš bio francuski u pitanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 elem, sad slusam tennispodcast od sinoc, malo komentarisu najnovije vesti oko Osake, pa biseri (Witaker i Roberts ) komentarisu kako su eto slemovi krivi za sve, oni su potpalili situaciju, saopstenje im nije na mestu (trebalo je da se izvinu Osaki), a narocito im se ne svidja poslednja recenica u poslednjem saopstenju gde se slemovi pozivaju na to da treba da se naprave fer/jednaki uslovi za SVE igrace/ice. I sad sledi komentar: tenis je i onako nefer sport, nekima je dozvoljeno da u doba pandemije vode sa sobom velike timove, dok drugima nije , bla, bla, bla... A zaboravljaju da pomenu da je upravo Osaka jedna od privilegovanih kojoj je bilo sve ovo dozvoljeno! Da ne pominjem ono odustajanje od Sinsinatija, zaustavljanje celog turnira zbog nje, pa onda njeno vracanje u zreb (kao da nije predala mec bez borbe). Kakvi idioti! Sad, naravno, treba smisliti ko je kriv za ovaj fijasko, ne daj boze da je Osaka imalo kriva (kao media darling), a naravno da nece ni sami sebe optuziti. Na zalost, ne mogu nikako da svale krivicu na dezurnog krivca - Novaka (mada na twiteru neki uspevaju i ovaj veleobrt da naprave ) , tako da im preostaju samo slemovi. Bas me zanima da li ce njima slemovi da oduzmu akreditacije zbog ovoga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Ali jeste zanimljivo kako je predsednik francuskog saveza izašao da pročita saopštenje o Osaki, a onda u njenom stilu odbio da odgovara na pitanja novinara zar joj nije tako dao za pravo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Just now, alcesta said: Ali jeste zanimljivo kako je predsednik francuskog saveza izašao da pročita saopštenje o Osaki, a onda u njenom stilu odbio da odgovara na pitanja novinara zar joj nije tako dao za pravo? e pa sad, ne znam da li u njegovom ugovoru stoji da mora da odgovara na pitanja novinara i time promovise sport. Zanimljivo je ovo natezanje ko ima vise moci: igracica koja je do sada promovisana na sve strane i bukvalno pretvorena u lice (zenskog) tenisa ili slemovi, kao finansijski najjaci subjekti u tenisu. Slemovi definitivno nisu mogli da dozvole da teniserka pobedi jer bi to otvorilo put nekim drugim "akcijama" tenisera, mozda koordiniranim, o bitnijim/opasnijim stvarima. Sad ce biti zanimljivo videti hoce li se Osaka pojaviti na Wimbldonu (takodje podloga koju ne obozava), ako se pojavi hoce li ici na KZS, hoce li je novinari ista pitati o svemu i uopste sta ce je uopste pitati (samo o reklamama koje snima? posto to nije stresno i ne utice na njeno mentalno zdravlje). Ili ce se pojaviti tek na OI (posto je ona lice OI)? ili tek na americkoj turneji? U svakom slucaju sama je sebi napravila haos. Videcemo sta ce njen PR tim da smisli kao izlaznu strategiju i koliko ce insistirati na dijagnozi o mentalnoj bolesti (kako li ce se to odraziti na sponzorske ugovore?). Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 (edited) pratim Feda i CIlica na nemackom ES. Na pocetku meca su se ubili objasnjavajuci kako su Fed i Cilic super drugari, da se cesto sastaju privatno da odigraju malo tenisa (kao da Cilic onako svrati na kaficu kod Feda, pa onda malo prebace lopticu i preko mreze ) . Elem, uobicajeni hvalospevi. I onda dodje frka oko TV, gde je Fed unda i Cilica uvukao u diskusiju itd. itd., na sta Stah (koji komentarise s Bekerom) kaze: mislim da ova dvojica nece ici zajedno na odmor. nemacki ES1 prebacio prenos s Feda na Strufa!!!! kakva blasfemija!!!! Edited June 3, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Komentatori na tennis ch kazu: valjda nece novinari maltreritati Feda na KZS oko rasprave s sudijom (sad je valjda i njemu ugrozeno mentalno zdravlje, sta li ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Njega neko da maltretira A i ume on da poklopi lepo ako neko proba, uvek se setim kako je Gulbisa spremio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts