alcesta Posted May 17, 2021 Share Posted May 17, 2021 (edited) Pa mislim da svi slemovi u teoriji imaju to pravo, samo ga niko osim W ne koristi. Ali ne znam otkud mu ta informacija da će da stave odjednom Nadala na broj 2, nisu to radili ni kad je bio mnogo niže na listi. Čisto sumnjam da će tu nešto da diraju sad. Edit: evo sad priča Viško kako se navijačima uvek čini da komentatori navijaju protiv njihovih ljubimaca. On kao da nije ES nikad slušao Edited May 17, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 17, 2021 Share Posted May 17, 2021 24 minutes ago, Boxy said: Visko sad rekao da slemovi imaju pravo da stave nosioce kako hoce i da ce staviti Nadala da bude no.2 Kao sto sam vec napisala, Viskovic zna ponekad da kaze nesto sto nije tacno. Koliko ja znam i slemovi imaju neku knjigu pravila koju moraju da postuju (a ako se ne varam ima i neko kao Board GS-ova), ne mogu tek tako da sad uvode pravila kako im se cefne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted May 17, 2021 Share Posted May 17, 2021 Inače neka Bojana je prva na igrici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 17, 2021 Share Posted May 17, 2021 1 minute ago, CheshireCat said: Inače neka Bojana je prva na igrici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 17, 2021 Share Posted May 17, 2021 (edited) 28 minutes ago, wwww said: Kao sto sam vec napisala, Viskovic zna ponekad da kaze nesto sto nije tacno. Koliko ja znam i slemovi imaju neku knjigu pravila koju moraju da postuju (a ako se ne varam ima i neko kao Board GS-ova), ne mogu tek tako da sad uvode pravila kako im se cefne. Evo iz knjige pravila: Quote ii. Selection of Seeds The selection of seeds will be at the discretion of each individual Grand Slam Tournament Committee, however, the computer ranking list dated approximately seven (7) days prior to the tournament shall be a primary, but not sole, basis for such selection. Dakle mogu, samo ipak neće van Vimbldona A i ne znam što bi nosioci bili sveto pismo kad svaki slem već po svojoj volji određuje kako će da se igra peti set a evo od prošle godine i u koje doba godine će da se igra Edit: OK, stigla sam do Govedaričine interpretacije transkripcije i iznervirah se u momentu Edited May 17, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted May 17, 2021 Share Posted May 17, 2021 Na kom kanalu je bilo, znam da je 21 h, ali sta god pogledam od programa sk nije bilo na njemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 17, 2021 Share Posted May 17, 2021 (edited) Dobra ilustracija Edited May 17, 2021 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 17, 2021 Share Posted May 17, 2021 (edited) 1 hour ago, Boxy said: Bravo, Bojana! Zelim ti da uzivas u nagradi a jos si i u vrhu ATP Rima Edited May 17, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 17, 2021 Share Posted May 17, 2021 (edited) Viskovic: Sven je radio istovremeno s Anom i Sharapovom kao Adidasov trener i to izgovara onako apsolutno sigurno (iako mu Govedarica onako diskretno pokusava da kaze kako je Sharapova bila s Nike-om) pitaju ljudi: da li Nishikori moze u top 20, a Visovic kao: moze, mada on ceka dete (kao da ce se on poradjati) Edited May 17, 2021 by wwww 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 9 hours ago, wwww said: Bravo, Bojana! Zelim ti da uzivas u nagradi a jos si i u vrhu ATP Rima Hvala, ali necu ja uzivati u knjizi, nasla sam kome cu da poklonim 80% sam imala procenat uspesnosti, suva dominacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Ti baš ne voliš knjige !? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Naprotiv, knjige volim Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 7 hours ago, de Havilland Mosquito said: Ti baš ne voliš knjige !? Izgleda ne voli jeftine melodrame 😛 Nego, gde se to igra? Da vas oderem kao na onom rg fantasyju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 (edited) Skines toldya aplikaciju i registrujes se, obicno se igraju mastersi i slemovi (odvojeno atp i wta), jedini izuzetak sto se tice manjih turnira je Beograd. Tipujes pobednika svakog meca, samo sto ne tipujes odmah ceo zreb, nego kako koje kolo dodje na red. A RGu se radujem samo zbog njihovog fantazija Edited May 18, 2021 by Boxy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Skines toldya aplikaciju i registrujes se, obicno se igraju mastersi i slemovi (odvojeno atp i wta), jedini izuzetak sto se tice manjih turnira je Beograd. Tipujes pobednika svakog meca, samo sto ne tipujes odmah ceo zreb, nego kako koje kolo dodje na red. A RGu se radujem samo zbog njihovog fantazija E bas sam instalirao pre dan dva. Jel ima neka grupa liga ili kako god da je pridruzim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Just now, Petar 91 said: E bas sam instalirao pre dan dva. Jel ima neka grupa liga ili kako god da je pridruzim? Sad ima WTA Beograd, nadji Wish&Go nagradnu igru i mozes da se ukljucis, dosta meceva je vec proslo, ali cisto da vidis kako radi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 17 hours ago, wwww said: Viskovic: Sven je radio istovremeno s Anom i Sharapovom kao Adidasov trener i to izgovara onako apsolutno sigurno (iako mu Govedarica onako diskretno pokusava da kaze kako je Sharapova bila s Nike-om) pitaju ljudi: da li Nishikori moze u top 20, a Visovic kao: moze, mada on ceka dete (kao da ce se on poradjati) na fudbalu je jos gori. sto je najbolje nemam sk vec godinama ali redovno citam njegove bisere kojih ima 4-5 komada po utakmici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 Clarey nije napisao analogni twit ni juce ni posle Nadalovog poraza u Madridu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 (edited) evo kako je Clarey cestitao Novaku rodjendan: a ovako je cestitao Federeru svojevremeno: Edited May 22, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 evo jos jednog idiota: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 This is what he posted on Rafa's 34th Birthday: prosle godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 sad malo bacih pogled na reakcije novinara na Osakinu izjavu: ni da zucnu nesto protiv nje. Jedino je Ozmo bio hrabar (no, on i onako nikad ni ne bi imao priliku da intervjuise/pita nesto Osaku). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 Svajcarski novinar je lose rekao o ovoj odluci i on je jedini na kojeg sam naletela 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 Ne znam da li je ijedan sportista ikada uspeo da za ovako kratko vreme postane od fan favorite potpuno omrazen. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 23 minutes ago, Boxy said: Svajcarski novinar je lose rekao o ovoj odluci i on je jedini na kojeg sam naletela lako njemu da se pravi hrabar, on to napisao na nemackom evo i Ozmo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts