wwww Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Petchey je uvek fer i korektan, plus sto kad komentarise objasnjava igru, a ne bavi se tracevima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 bice da je ovo Ubaldo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 Author: Paul Newman - acc to tennis_now nemaju nista pametnije da pitaju Tima Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 Očekujem da sad to pitaju sve redom. Na SK piše u vestima u dnu ekrana: Senzacija na Foro Italiko, Karacev izbacio Medvedeva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 Kaže komentatorica () na našem SK, nakon što je Shapovalov izvukao jednu tešku loptu pred kraj meča: "postat će Shapovalov moj miljenik broj 5 u muškom tenisu nakon ovoga meča" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 1 minute ago, bistru vodu mutim said: Kaže komentatorica () na našem SK, nakon što je Shapovalov izvukao jednu tešku loptu pred kraj meča: "postat će Shapovalov moj miljenik broj 5 u muškom tenisu nakon ovoga meča" Mirta Surjak? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 Just now, Crni Bombarder said: Mirta Surjak? Ma Mirta prati samo 'ajduka Tihana Zrnić, ex-manekenka i tv voditeljica i također imala veze sa ex-nogometašima, kao i Mirta Edit: i sestra ex hr rukometnog reprezentativca Vedrana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 Mirtu komotno pratim na Instagramu znajuci da ona mene ne 1 minute ago, bistru vodu mutim said: Tihana Zrnić Proverice se i ovo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 (edited) sad proveravam sta teniski novinari pisu na twiteru. Rothenberg, Clarey, Tumaini, Cambers, Fraser, Briggs, Moynet, Bellshaw nemaju ni jedan jedini komentar (Ben komentarise Evroviziju ) - a prvi su da prenesu ako ima sta negativno u vezi Novaka/njegovog meca. Dickson, Tennis podcast/David Law imaju komentar. Edited May 15, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 Jel Boris nesto izjavio? nekako me najvise iznervira kad on kaze nesto negativno u vezi Novaka, kao sada kafda je rekao da Novak ocigledno nije jos spreman za RG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 Dal je Ben bar vakcinaciju prokomentarisao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 57 minutes ago, Milica said: Dal je Ben bar vakcinaciju prokomentarisao Mislis: da li je Ben komentarisao da se Fed vakcinisao? Naravno, pozdravio je vest (a nije mu palo na pamet da je u Svajcarskoj samo 26% ljudi primilo 1. dozu, a 13% drugu, te da je Fed iskoristio svoju privilegiju i uzeo vakcinu nekom kome je to bilo potrebnije - starijima ili ljudima s rizicima ili koji obavljaju rizicne poslove) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 Ali feki je eksplicitno rekao da se on vakcinisao zbog drugih , da bi druge zastitio, ne sebe 1 hour ago, wwww said: Mislis: da li je Ben komentarisao da se Fed vakcinisao? Naravno, pozdravio je vest (a nije mu palo na pamet da je u Svajcarskoj samo 26% ljudi primilo 1. dozu, a 13% drugu, te da je Fed iskoristio svoju privilegiju i uzeo vakcinu nekom kome je to bilo potrebnije - starijima ili ljudima s rizicima ili koji obavljaju rizicne poslove) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 Hahahaha, tacno sam znala kako ce biti ovde prokomentarisano to sto se Fed vakcinisao...zli Roger otima vakcine slabim i starijim sugradjanima [emoji24] Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 1 minute ago, Boxy said: Hahahaha, tacno sam znala kako ce biti ovde prokomentarisano to sto se Fed vakcinisao...zli Roger otima vakcine slabim i starijim sugradjanima Pa, j... ga, takva je situacija po Evropi s vakcinom: fali je, jos uvek nisu vakcinisane rizicne grupe. Nije kao u Srbiji gde ima mnogo skeptika a visak vakcina. Isto sam komentarisala i kad se Simona vakcinisala, isto bih i da se Zverev vakcinisao. Na corona temi sam slicno komentarisala i kad su se pojedini politicari i njihova rodbina preko reda vakcinisali po Nemackoj, kao i kad je direktor Bajerna predlagao da se fudbaleri vakcinisu pre ostalih da bi dali "primer" . Definitivno je koristio svoj privilegovan polozaj da dodje do vakcine. Druga je situacija u USA i UK (mada i u UK Endi npr. jos nije dosao na red za vakcinaciju). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 Roger zna Gejca, ima vezu [emoji41] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 I bice prvi vakcinisani osvajac ATP titule, jes da je dvestapedesetica al koga briga Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 2 hours ago, Boxy said: samo iz razloga sto ja navijam za Djokovica. Vidim pridruzila si se konacno Mcleodu na tamnoj strani... A "diskusiju" prekidate. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 Viskovic je sad upravo rekao 2 pogresne stvari: - da je Nadal na RG #2 nosilac - nece, Medvedev je #2 - da ce Britanac dobiti WC na RG jer je to praksa kod GS nacija - to je praksa izmedju Francuza, Amera i Australijanaca, Britanci nisu u toj semi. ovo nije prvi put da ga ja cujem da kaze nesto pogresno (nije toliko strasno, ali ipak, mnogo gresi u poslednje vreme) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted May 17, 2021 Share Posted May 17, 2021 Briljiraju ova dvojica večeras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 17, 2021 Share Posted May 17, 2021 Visko sad rekao da slemovi imaju pravo da stave nosioce kako hoce i da ce staviti Nadala da bude no.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts