Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Očekujem da sad to pitaju sve redom.

Na SK piše u vestima u dnu ekrana:

Senzacija na Foro Italiko, Karacev izbacio Medvedeva! :classic_biggrin:

Posted
1 minute ago, bistru vodu mutim said:

Kaže komentatorica (:classic_smile:) na našem SK, nakon što je Shapovalov izvukao jednu tešku loptu pred kraj meča: "postat će Shapovalov moj miljenik broj 5 u muškom tenisu nakon ovoga meča" :classic_biggrin:

Mirta Surjak? :classic_biggrin:

• Ha-ha 1
Posted
Just now, Crni Bombarder said:

Mirta Surjak? :classic_biggrin:

Ma Mirta prati samo 'ajduka :classic_biggrin: 

Tihana Zrnić, ex-manekenka i tv voditeljica i također imala veze sa ex-nogometašima, kao i Mirta :classic_biggrin:

Edit: i sestra ex hr rukometnog reprezentativca Vedrana

• Like 1
Posted (edited)

sad proveravam sta teniski novinari pisu na twiteru.

Rothenberg, Clarey, Tumaini, Cambers, Fraser, Briggs, Moynet, Bellshaw nemaju ni jedan jedini komentar (Ben komentarise Evroviziju :classic_rolleyes: ) - a prvi su da prenesu ako ima sta negativno u vezi Novaka/njegovog meca.

Dickson, Tennis podcast/David Law imaju komentar.

Edited by wwww
Posted

Jel Boris nesto izjavio? nekako me najvise iznervira kad on kaze nesto negativno u vezi Novaka, kao sada kafda je rekao da Novak ocigledno nije jos spreman za RG :wicked:

Posted
57 minutes ago, Milica said:

Dal je Ben bar vakcinaciju prokomentarisao :lol_2:

Mislis: da li je Ben komentarisao da se Fed vakcinisao? Naravno, pozdravio je vest (a nije mu palo na pamet da je u Svajcarskoj samo 26% ljudi primilo 1. dozu, a 13% drugu, te da je Fed iskoristio svoju privilegiju i uzeo vakcinu nekom kome je to bilo potrebnije - starijima ili ljudima s rizicima ili koji obavljaju rizicne poslove)

• Like 1
Posted

Ali feki je eksplicitno rekao da se on vakcinisao zbog drugih , da bi druge zastitio, ne sebe :57:

1 hour ago, wwww said:

Mislis: da li je Ben komentarisao da se Fed vakcinisao? Naravno, pozdravio je vest (a nije mu palo na pamet da je u Svajcarskoj samo 26% ljudi primilo 1. dozu, a 13% drugu, te da je Fed iskoristio svoju privilegiju i uzeo vakcinu nekom kome je to bilo potrebnije - starijima ili ljudima s rizicima ili koji obavljaju rizicne poslove)

Posted

Hahahaha, tacno sam znala kako ce biti ovde prokomentarisano to sto se Fed vakcinisao...zli Roger otima vakcine slabim i starijim sugradjanima [emoji24]

Posted
1 minute ago, Boxy said:

Hahahaha, tacno sam znala kako ce biti ovde prokomentarisano to sto se Fed vakcinisao...zli Roger otima vakcine slabim i starijim sugradjanima emoji24.png

Pa, j... ga, takva je situacija po Evropi s vakcinom: fali je, jos uvek nisu vakcinisane rizicne grupe. Nije kao u Srbiji gde ima mnogo skeptika a visak vakcina.

Isto sam komentarisala i kad se Simona vakcinisala, isto bih i da se Zverev vakcinisao. Na corona temi sam slicno komentarisala i kad su se pojedini politicari i njihova rodbina preko reda vakcinisali po Nemackoj, kao i kad je direktor Bajerna predlagao da se fudbaleri vakcinisu pre ostalih da bi dali "primer" :classic_rolleyes::thumbdown: .

Definitivno je koristio svoj privilegovan polozaj da dodje do vakcine.

Druga je situacija u USA i UK (mada i u UK Endi npr. jos nije dosao na red za vakcinaciju).

Posted
2 hours ago, Boxy said:

samo iz razloga sto ja navijam za Djokovica.

Vidim pridruzila si se konacno Mcleodu na tamnoj strani... :s_d:

A "diskusiju" prekidate.

• Ha-ha 1
Posted

Viskovic je sad upravo rekao 2 pogresne stvari:

- da je Nadal na RG #2 nosilac - nece, Medvedev je #2

- da ce Britanac dobiti WC na RG jer je to praksa kod GS nacija - to je praksa izmedju Francuza, Amera i Australijanaca, Britanci nisu u toj semi.

ovo nije prvi put da ga ja cujem da kaze nesto pogresno (nije toliko strasno, ali ipak, mnogo gresi u poslednje vreme)