Jump to content

(Ne)sportski komentatori


zoe Bg

Recommended Posts

17 minutes ago, extremesportist said:

Naravno tu je i legenarni Voja Mandić, mada sportove koje on prenosi verovatno niko i ne gleda, pa namerno lupeta gluposti 😄

 

 

Gledao ja 😃 Voja je apsolutni pobednik ali on ispadne zanimljiv, lupeta... dok je Banjac klasican idiot.

Vidjam ga s vremena na vreme na Tasmajdanu i uvek se razmisljam da li da mu pridjem i kazem da je idiot.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ništa nisam razumela kako je ovih 2 posto pretvorio u 6:1, triput sam pročitala a i dalje mi nije jasno, ko pobeđuje, ko gubi i tako dalje, očigledno samo je bilo bitno ubaciti zajedno njih dvojicu.  Ne znam što uopšte pratiš to smeće, jedino ako ti je pritisak prenizak pa ti ovo služi umesto farmakologije :default_coffee:

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Probala sam to, ali kad ubacim link i kliknem na insert neće da se zatvori taj prozor, ne reaguje. Dosad ni to nije bilo potrebno, dovoljno je bilo kopirati link na sliku. Možda nešto privremeno, ko zna. Ionako nije da je slika od epohalne važnosti :classic_smile:

 

Edit: jeste bilo nešto privremeno, evo sad sam je ubacila normalno, nije moralo ni insert link :classic_smile:

Edited by alcesta
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, wwww said:

ovo je samo ilustracija tretmana koji Djokovic ima u anglo medijima (jedan od brojnih primera suptilne ili manje suptilne manipulacije javnog mnenja).

 

Izgleda da je o tome Simon dosta pisao u njegovoj knjizi - nisam uspela da kupim knigu, trenutno moze da se kupi samo online ali necu da kupujem online vise volim da podrzim makar malo male knjizare kada ponovo prorade nego da dajem pare Amazonu. A nije tako hitno, nece da pobegne :classic_cool:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Znaci platis novinara da se, dan pred izbore, na tviteru izlaje protiv Novaka, uporedis Trampovu pobedu na prethodnim izborima sa Novakovom protiv Federera i sta si dobio? Mobilisao si onu ogavnu pijanu rulju, dno dna americkog birackog tela, mrzitelje Novaka Djokovica, da izadje na izbore i glasa protiv Trampa, i na taj nacin se osveti Novaku za naneti bol njegovoj svetosti RF i svim njegovim fanova sirom sveta :default_2guns:Nema drugog rezona za ovakav tvit :puke: 

Ovog treba tuziti za upotrebu Novakovog imana, bez njegovog pristanka, u predizbornoj kampanju:smiley59:

 

Objektivna, anglosaksonska novinarska svita bi uskoro mogla da nadje vezu i izmedju teroristickog napada u Becu sa Novakovom iznenadnom "evakuacijom" iz istog:wicked:

 

 

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, wwww said:

totalno je omatorio :lol_2:

 

(ko je pomenuo Ludisticki pokret? :classic_biggrin: )

Da ne kvarim tamo temu, Viško me je ove godine vrlo neprijatno iznenadio sa stavovima o epidemiji. Prvo sam mislila da je to zbog njegove veze sa Adrija Turom, ali pošto cele godine insistira na istim stvarima, verujem da tako misli i inače. Tolika kuknjava na svakom turniru kako tenis bez publike nije tenis, kako tehnika upropašćava sport, kako treba živeti umesto da se zatvaramo i podležemo masovnoj histeriji, da se stvarno zapita čovek kakvi su mu prioriteti. Dobro je makar što nije ulazio u priču o vakcini, strah me šta bi na tu temu rekao :default_sofa:

  • Like 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Boxy said:

Govedarica je ocajan, svaka druga recenica je da je igrac zavrteo lopticu, pa je zavrteo lopticu, pa je zavrteo lopticu :classic_rolleyes:

Visko je i dalje nas najbolji komentator sto se tice tenisa, sa svim manama koje ima

mislila sam na njihov podcast Wish & Go

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...