Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pesikan "Nisu fer Francuzi sto navijaju za Federera, nema njihovog igraca na terenu, treba da navijaju za sto lepse poteze". :smiley26:

Bukvalno da navijas za Federera kad cujes budalu. 

Posted

Inače sad je sa Muguruze Garbin prešao na Garbinj, ima nade da će i celo ime potrefiti jednog dana, možda čak i pre nego što se ona penzioniše  :classic_cool:

• Ha-ha 1
Posted

Ne mogu da se setim Banjčeve tačne formulacije, uglavnom Laksonen je Finac. Može on da ima švajcarski pasoš ali mu je poreklo ipak finsko i šta se tu može :classic_tongue:

Posted (edited)

Samo da znate, ima nesto jos gore od biciklizma u vreme RG: nemacki ES konacno zavrsio prenos biciklizma i umesto da prikazuju live meceve poceli Match ball Becker s rekapitulacijom dosadasnjih desavanja, a na kraju svega toga evo vec 15min pricaju o fudbalu s nekim nemackim trenerom koji trenira PSG u Parizu! :ajme::twak::twak: kao da nema dovoljno fudbala na svim mogucim TV kanalima! :furious: (sad ovaj prica o tome kakav je Ronaldo prema ostalima itd..........)

25min!

Edited by wwww
Posted (edited)

Na es1 je bio Giro, na es2 kao tenis ali su opusteno pustili Zvereva kod Matsa&Barbare umesto Osake. Doduse cula da je slomio telefon u Rimu i da nece uzimati novi dok se ne zavrsi RG :s_w:

Edited by zoe Bg
Posted (edited)

I sad umesto da nastave live tenis prikazuju reportazu "moj Pariz": Beker se seta Parizom i prica o nekim delovima (trenutno o nekim prodavnicicama i gde je Karl Lagerfeld isao na kaficu :twak: ) Evo ga sad Beker se strcka nekim trendi parfemom u nekoj radnjici.... :furious:

Edited by wwww
Posted
25 minutes ago, alcesta said:

Ali barem nema tennis commissionera :s_w:

Cek, jos je rano, jos uvek moze da se pojavi. (inace, prikazuju i njega na nemackom ES, s nadsinhronizacijom)

Posted

Deluje mi da ga je zamenio Lekont, on je podnošljiviji a i kraće traje. Ili je to zato što su mi Mekinroovi skečevi delovali beskonačno :classic_biggrin:

Posted (edited)

To se i ja pitam :classic_laugh: smešniji je prevod od originala :classic_tongue:

Edit: sad mi pade na pamet, možda kopačke? Teško je okačiti kopita o klin:classic_biggrin:

Edited by alcesta
Posted

Malopre tražio neki strim da pogledam malo Novaka, i za par sekundi koliko mi je trebalo da ukapiram da sam nabo domaći ES, Pešikan je izgovorio 'eto, kada ste najbolji na svetu, i kad udarite lopticu ramom reketa ona pada u teren'. Znači apsolutno svaka rečenica koju taj čovek izgovori me izuva.

• Tuzno 2