božija noga Posted Tuesday at 05:57 AM Share Posted Tuesday at 05:57 AM (edited) Lajno našli mrtvog Janisa Timu, igrao Evroligu i posle basket 3x3. Tužna vest. Edited Tuesday at 09:13 AM by Don Dusko 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Tuesday at 06:46 AM Share Posted Tuesday at 06:46 AM Baš sam se smorio čitajući da je samoubistvo, kako prenosi većina medija, kad evo ponovo Pukijevih prozora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Tuesday at 08:20 AM Share Posted Tuesday at 08:20 AM Tuzne vesti... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted Tuesday at 08:26 AM Share Posted Tuesday at 08:26 AM Nevjerovatno jbt... I to navodno samoubistvo, ne mogu vjerovati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Tuesday at 08:37 AM Share Posted Tuesday at 08:37 AM Bio je dobar igrač svojevremeno. Mentalni problemi. Tužno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Tuesday at 08:53 AM Share Posted Tuesday at 08:53 AM On je bas imao problema sa ovom zenom...uzas, RIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Tuesday at 09:14 AM Share Posted Tuesday at 09:14 AM Ja sam nekada davno još pročitao da nam se u životu desi baš ono što zaslužujemo. I deluje surovo, naravno, ali niko nikada nije ni tvrdio da je život fer pojava. Dobiješ ono što zaslužiš bilo to dobro ili zlo. Tako se i ovaj momak zaleteo za deset godina stariju i očito problematičnu ženu po pitanju posvećenosti braku, i očito nije imao dovoljno samopouzdanja i mentalne snage da se suoči sa onime što je očito bilo neizbežno a to je razvod. Žao mi je, život je surova pojava i sve bajke koje ti se ispričaju kad si mlad o ljubavi, posvećenosti i lojalnosti su samo to, bajke, koje skupo koštaju nedovoljno jake. Strašan atleta kao sportista, 32 godine, život pred njim. Tužno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted Tuesday at 09:24 AM Share Posted Tuesday at 09:24 AM Страшно, млад човек и добар играч. Велика штета. Ако је дозвољено, прилика је за сетити се и неких прерано преминулих легенди на овој теми, падају ми на памет Хенри Вилијамс, Кристијан Велп и још пар њих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Tuesday at 09:26 AM Share Posted Tuesday at 09:26 AM Vidim njegova supruga odmah objavila snimak. Sve mora da se objavi na društvenim mrežama. Imao sam ljude iz svog okruženja koji su na sahrani svojih najbližih slikali i odmah postavili sliku na nekoj od društvenih mreža. Da me neko pogrešno ne shvati, ne optužujem ljude da im nije stalo, možda im je tako lakše, al ne mogu da razumem. Strašno je ovo što se desilo sa Timom. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted Tuesday at 09:27 AM Author Share Posted Tuesday at 09:27 AM 11 minutes ago, JPM said: Strašan atleta kao sportista, 32 godine, život pred njim. Tužno. Tako je, moje je godište. Ja sam sa pet operisan srce. Sa 20 odveć nosim pejsmejker. Pokoj duši Janisu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Tuesday at 09:28 AM Share Posted Tuesday at 09:28 AM 2 minutes ago, Volter said: Vidim njegova supruga odmah objavila snimak. Sve mora da se objavi na društvenim mrežama. Imao sam ljude iz svog okruženja koji su na sahrani svojih najbližih slikali i odmah postavili sliku na nekoj od društvenih mreža. Da me neko pogrešno ne shvati, ne optužujem ljude da im nije stalo, možda im je tako lakše, al ne mogu da razumem. Strašno je ovo što se desilo sa Timom. Privatnost na izvolte. To su danas selebritiji. Odvratno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted Tuesday at 09:42 AM Share Posted Tuesday at 09:42 AM Pokojni Vladeta Jerotic govorio nemojte pricati o depresiji olako,to je ozbiljna stvar.Izgleda je slao signale koje niko nije ozbiljno shvatao(tuzni postovi u zadnje vreme).Nek pociva u miru ovaj rasni suter. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted Tuesday at 09:42 AM Share Posted Tuesday at 09:42 AM Baš šokantna vest, jadan čovek. Kao igrač vrlo vrlo zajebana pojava, krilo starog sovjetskog kova, Nikita Kurbanov edicija. Nikad zaboraviti ono basket šibanje sa Lazićem protiv Himkija, pravi evropski dog fight. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted Tuesday at 10:00 AM Share Posted Tuesday at 10:00 AM A pre par meseci ga gledao u Djironi kako se lopta i puni Djironu.... Sta ti je zivot. Pocivaj u miru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted Tuesday at 10:03 AM Share Posted Tuesday at 10:03 AM Tyler Honeycutt bješe stradao u onoj pucnjavi prije 5-6 godina. Ne mogu da se sjetim da li su zajedno igrali u Himkiju. On je bio baš atletski freak. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Tuesday at 10:04 AM Share Posted Tuesday at 10:04 AM Tuga. Setih se naravno i Tajlera Hanikata, Tima je doveden kao zamena za njega maltene... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted Tuesday at 10:14 AM Share Posted Tuesday at 10:14 AM Možda grešim, ali čini mi se da je i Hanikat imao problema sa depresijom. Svakako velika tuga što je Tima ovako završio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Tuesday at 10:36 AM Share Posted Tuesday at 10:36 AM 17 minutes ago, Estrella Roja said: Možda grešim, ali čini mi se da je i Hanikat imao problema sa depresijom. Svakako velika tuga što je Tima ovako završio. Jeste, možeš čak i naći snimak distress call i cele policijske operacije kada se to desilo. Lik se posvađao sa majkom, zaključao se s pištoljem i pretio da će da se ubije. Onda majka pozvala policiju i prilikom pregovora policije sa njim, ovom puko film i počeo da puca na njih. Nakon toga, verovatno skontavši šta je uradio i šta će da se desi, Tajler sam sebi oduzima život. Tužno. SNIMAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Tuesday at 10:52 AM Share Posted Tuesday at 10:52 AM 1 hour ago, Volter said: Vidim njegova supruga odmah objavila snimak. Sve mora da se objavi na društvenim mrežama. Imao sam ljude iz svog okruženja koji su na sahrani svojih najbližih slikali i odmah postavili sliku na nekoj od društvenih mreža. Da me neko pogrešno ne shvati, ne optužujem ljude da im nije stalo, možda im je tako lakše, al ne mogu da razumem. Strašno je ovo što se desilo sa Timom. Jedna od najbolje sročenih istina koje sam ikada pročitao na ovom forumu, a i generalno, je kada je BattleBender zaključio da je osobina koja ti u današnjem svetu donosi najviše poena što se tiče nekog javnog "uspeha" - bestidnost (odsustvo stida). Što ti je izraženija ta osobina, veće su šanse za "uspeh". 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted Tuesday at 12:08 PM Share Posted Tuesday at 12:08 PM Tuga velika. Bio mi je jedan od dražih igrača od trenutka kad se pojavio, zbog svog karakterističnog izgleda i dobrog šuta. Počivao u miru Božijem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted Tuesday at 12:17 PM Share Posted Tuesday at 12:17 PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted Tuesday at 01:15 PM Share Posted Tuesday at 01:15 PM Bio je i kod nas sličan slučaj, fudbaler Mrdaković. Depresija je preozbiljan problem kojem se očigledno ne pridaje adekvatna pažnja. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted Tuesday at 03:39 PM Share Posted Tuesday at 03:39 PM Bio je u jednom trenutku, jos kod Deja jako blizu da dodje u Zvezdu, pa su u klubu odustali u poslednjem trenutku zbog informacija da je problematican i da voli da cirne. To je bilo onomad kad je Lipovij dosao. Bezveze, meni uvek nekako bio zanimljiv igrac za gledanje. Hrabar, borben, spreman da se posiba, prava ona stara skola. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted Tuesday at 11:44 PM Share Posted Tuesday at 11:44 PM Izgleda da se ubio na suprugin rodjendan, bio je u depresiji jer su se razisli. Steta, imao je sve preduslove za odlicnu karijeru, ali izgleda da je imao zestoke mentalne probleme. Pocivaj u miru. 😢 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts