Jump to content

RIP - poslednji oproštaj

božija noga

Recommended Posts

• Don Dusko changed the title to RIP - poslednji oproštaj

Ja sam nekada davno još pročitao da nam se u životu desi baš ono što zaslužujemo. I deluje surovo, naravno, ali niko nikada nije ni tvrdio da je život fer pojava. Dobiješ ono što zaslužiš bilo to dobro ili zlo.

Tako se i ovaj momak zaleteo za deset godina stariju i očito problematičnu ženu po pitanju posvećenosti braku, i očito nije imao dovoljno samopouzdanja i mentalne snage da se suoči sa onime što je očito bilo neizbežno a to je razvod.

Žao mi je, život je surova pojava i sve bajke koje ti se ispričaju kad si mlad o ljubavi, posvećenosti i lojalnosti su samo to, bajke, koje skupo koštaju nedovoljno jake.

Strašan atleta kao sportista, 32 godine, život pred njim. Tužno.

• Like 1

Страшно, млад човек и добар играч. Велика штета.

Ако је дозвољено, прилика је за сетити се и неких прерано преминулих легенди на овој теми, падају ми на памет Хенри Вилијамс, Кристијан Велп и још пар њих.

Vidim njegova supruga odmah objavila snimak. Sve mora da se objavi na društvenim mrežama. Imao sam ljude iz svog okruženja koji su na sahrani svojih najbližih slikali i odmah postavili sliku na nekoj od društvenih mreža. Da me neko pogrešno ne shvati, ne optužujem ljude da im nije stalo, možda im je tako lakše, al ne mogu da razumem. 

Strašno je ovo što se desilo sa Timom.

• Like 10

2 minutes ago, Volter said:

Vidim njegova supruga odmah objavila snimak. Sve mora da se objavi na društvenim mrežama. Imao sam ljude iz svog okruženja koji su na sahrani svojih najbližih slikali i odmah postavili sliku na nekoj od društvenih mreža. Da me neko pogrešno ne shvati, ne optužujem ljude da im nije stalo, možda im je tako lakše, al ne mogu da razumem. 

Privatnost na izvolte. To su danas selebritiji. Odvratno.

• Like 3

17 minutes ago, Estrella Roja said:

Možda grešim, ali čini mi se da je i Hanikat imao problema sa depresijom. Svakako velika tuga što je Tima ovako završio.

Jeste, možeš čak i naći snimak distress call i cele policijske operacije kada se to desilo. Lik se posvađao sa majkom, zaključao se s pištoljem i pretio da će da se ubije. Onda majka pozvala policiju i prilikom pregovora policije sa njim, ovom puko film i počeo da puca na njih. Nakon toga, verovatno skontavši šta je uradio i šta će da se desi, Tajler sam sebi oduzima život.

Tužno.

SNIMAK

1 hour ago, Volter said:

Jedna od najbolje sročenih istina koje sam ikada pročitao na ovom forumu, a i generalno, je kada je BattleBender zaključio da je osobina koja ti u današnjem svetu donosi najviše poena što se tiče nekog javnog "uspeha" - bestidnost (odsustvo stida). Što ti je izraženija ta osobina, veće su šanse za "uspeh".

• Like 10
  • Thanks 1

Bio je u jednom trenutku, jos kod Deja jako blizu da dodje u Zvezdu, pa su u klubu odustali u poslednjem trenutku zbog informacija da je problematican i da voli da cirne. To je bilo onomad kad je Lipovij dosao.

Bezveze, meni uvek nekako bio zanimljiv igrac za gledanje. Hrabar, borben, spreman da se posiba, prava ona stara skola. 

• Like 1