DameTime Posted yesterday at 11:55 AM Posted yesterday at 11:55 AM 2 minutes ago, Darko said: Šta je bre ovo?! Vrištala bih i izletela iz kuće u pizdu lepu materinu. 🥲 1
Darko Posted yesterday at 12:01 PM Posted yesterday at 12:01 PM Inače sećam se kada sam prvi put video huntsmana u kući. Ganjao ga papučom ali je brz u pičku materinu, pogodim ga trećim/cetvrtim pokušajem. Tresnem ga još jednom za svaki slučaj i primetim da pauk krvari baš mnogo. Pa se pitah: sačekaj malo, pauci ne krvare. I bio sam u pravu. Ubio sam ženku, izmilili se stotine malih paučića iz njene jajne vreće. To me prestravilo više od samog pauka. Posle mi bilo žao. 3 3
Darko Posted yesterday at 02:15 PM Posted yesterday at 02:15 PM 2 hours ago, DameTime said: Šta je bre ovo?! Vrištala bih i izletela iz kuće u pizdu lepu materinu. 🥲 A šta bi uradila da ti je u autu?
Angelia Posted yesterday at 03:25 PM Posted yesterday at 03:25 PM 3 hours ago, Darko said: Ma nije toliko strašno. Navikne se čovek i naravno ne činiš gluposti. Ako misliš da je ovaj pauk velik, treba tek da vidiš šta je ovde šišmiš. Daj bre, ja bi imala nervni slom. Ja tako reagujem I na ove male, a kamoli na ovakvo cudoviste. Naravno, uz opravdanje, ja sam alergicna na paukove, sva se nadujem ako jedan I predje preko koze. Tako da za mene pauk u kuci je mrtav pauk.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted yesterday at 04:07 PM Author Posted yesterday at 04:07 PM 4 hours ago, Darko said: Inače sećam se kada sam prvi put video huntsmana u kući. Ganjao ga papučom ali je brz u pičku materinu, pogodim ga trećim/cetvrtim pokušajem. Tresnem ga još jednom za svaki slučaj i primetim da pauk krvari baš mnogo. Pa se pitah: sačekaj malo, pauci ne krvare. I bio sam u pravu. Ubio sam ženku, izmilili se stotine malih paučića iz njene jajne vreće. To me prestravilo više od samog pauka. Posle mi bilo žao. Ginandromorf te zavarao 😄
MeanMachine Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 8 hours ago, McLeod said: Zivot u Australiji je samo za posebne karaktere. Imam utisak da svaka biljka a kamoli zivotinja tamo hoce da te ubije Ogromni sismisevi im nisu gadni samo su ogromni. Ovo je mali veliki sismis: Sto se tice pauka, secam se vrlo smesne price nekog naseg ranog youtubera (ili blogera). On je imao valjda dva domaca pauka u kupatilu i nekako se zblizio sa njima, dao im je i imena, pa tako oni lepo rasli, devojka fars svaki put kad mora u kupatilo, ali on nema srca da ih utepa. I jedan dan dodje njegov ortak sa burekom da klopaju, ode u wc, kad se vratio iz wc-a kaze a u brate kakve pauke kapitalce sam utepao, kako ih nisi primetio, devojka nikad sretnija a ovaj nikad sjebaniji ko da mu je ubio najrodjenije 😄 Edited 22 hours ago by MeanMachine 1
JPM Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ide splitovanje teme na "Huntsman spider challenge: Vristati i istrcati iz kuce ili gledati kako krv kulja po parketu?" 1
DameTime Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 5 hours ago, Darko said: A šta bi uradila da ti je u autu? NE VOZIM 😅 1
Don Dusko Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Moja sestra se boji onih malih paukova.Ne znam sta bi bilo da vidi ogromnog...
Darko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 3 hours ago, DameTime said: NE VOZIM 😅 IJAO! Pa kakva si ti feministkinja, sram te bilo 😝
Darko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 3 hours ago, MeanMachine said: Ogromni sismisevi im nisu gadni samo su ogromni. Ovo je mali veliki sismis: Ni meni: Jedu voće ali mogu da te iznenade ponekad kad zahamnu onim krilima tik iznad tebe. Naravno, ne pipaš ih jer umeju da prenesu smrtonosne viruse ako te ujedu/ogrebu, ako ih imaju (veoma retki slučajevi). Inače ovo je životinja koje se Australci plaše, u mesecima kada se uzgajaju mladunce: Uglavnom napadaju bicikliste. Ali u ređim slučajevima i pešake - desilo se meni, razkrvarila me i sve sam zvezde video!
DameTime Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 6 hours ago, Darko said: IJAO! Pa kakva si ti feministkinja, sram te bilo 😝 Ona koja ima problem sa orijentacijom u prostoru. 😂 Mislim da je bezbednije za sve da ne učestvujem u saobraćaju na taj način. Lepo platim da me neko drugi preveze, ili idem peške. 😁 1
fancy Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 hour ago, DameTime said: Ona koja ima problem sa orijentacijom u prostoru. 😂 Što bi narod rekao "Ne zna gde je levo"
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 14 minutes ago, fancy said: Što bi narod rekao "Ne zna gde je levo" Znam gde je levo, ne znam gde je desno. 🙃 1
Darko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 48 minutes ago, DameTime said: Znam gde je levo, ne znam gde je desno. 🙃 Super, nema za tebe zime u Australiji - ovde se vozi na levoj strani. 2
Recommended Posts