DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, Darko said: Šta je bre ovo?! Vrištala bih i izletela iz kuće u pizdu lepu materinu. 🥲 1
Darko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Inače sećam se kada sam prvi put video huntsmana u kući. Ganjao ga papučom ali je brz u pičku materinu, pogodim ga trećim/cetvrtim pokušajem. Tresnem ga još jednom za svaki slučaj i primetim da pauk krvari baš mnogo. Pa se pitah: sačekaj malo, pauci ne krvare. I bio sam u pravu. Ubio sam ženku, izmilili se stotine malih paučića iz njene jajne vreće. To me prestravilo više od samog pauka. Posle mi bilo žao. 3 2
Darko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 hours ago, DameTime said: Šta je bre ovo?! Vrištala bih i izletela iz kuće u pizdu lepu materinu. 🥲 A šta bi uradila da ti je u autu?
Angelia Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 hours ago, Darko said: Ma nije toliko strašno. Navikne se čovek i naravno ne činiš gluposti. Ako misliš da je ovaj pauk velik, treba tek da vidiš šta je ovde šišmiš. Daj bre, ja bi imala nervni slom. Ja tako reagujem I na ove male, a kamoli na ovakvo cudoviste. Naravno, uz opravdanje, ja sam alergicna na paukove, sva se nadujem ako jedan I predje preko koze. Tako da za mene pauk u kuci je mrtav pauk.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago 4 hours ago, Darko said: Inače sećam se kada sam prvi put video huntsmana u kući. Ganjao ga papučom ali je brz u pičku materinu, pogodim ga trećim/cetvrtim pokušajem. Tresnem ga još jednom za svaki slučaj i primetim da pauk krvari baš mnogo. Pa se pitah: sačekaj malo, pauci ne krvare. I bio sam u pravu. Ubio sam ženku, izmilili se stotine malih paučića iz njene jajne vreće. To me prestravilo više od samog pauka. Posle mi bilo žao. Ginandromorf te zavarao 😄
MeanMachine Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 8 hours ago, McLeod said: Zivot u Australiji je samo za posebne karaktere. Imam utisak da svaka biljka a kamoli zivotinja tamo hoce da te ubije Ogromni sismisevi im nisu gadni samo su ogromni. Ovo je mali veliki sismis: Sto se tice pauka, secam se vrlo smesne price nekog naseg ranog youtubera (ili blogera). On je imao valjda dva domaca pauka u kupatilu i nekako se zblizio sa njima, dao im je i imena, pa tako oni lepo rasli, devojka fars svaki put kad mora u kupatilo, ali on nema srca da ih utepa. I jedan dan dodje njegov ortak sa burekom da klopaju, ode u wc, kad se vratio iz wc-a kaze a u brate kakve pauke kapitalce sam utepao, kako ih nisi primetio, devojka nikad sretnija a ovaj nikad sjebaniji ko da mu je ubio najrodjenije 😄 Edited 3 hours ago by MeanMachine 1
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ide splitovanje teme na "Huntsman spider challenge: Vristati i istrcati iz kuce ili gledati kako krv kulja po parketu?" 1
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 hours ago, Darko said: A šta bi uradila da ti je u autu? NE VOZIM 😅 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Moja sestra se boji onih malih paukova.Ne znam sta bi bilo da vidi ogromnog...
Darko Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago 3 hours ago, DameTime said: NE VOZIM 😅 IJAO! Pa kakva si ti feministkinja, sram te bilo 😝
Darko Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago 3 hours ago, MeanMachine said: Ogromni sismisevi im nisu gadni samo su ogromni. Ovo je mali veliki sismis: Ni meni: Jedu voće ali mogu da te iznenade ponekad kad zahamnu onim krilima tik iznad tebe. Naravno, ne pipaš ih jer umeju da prenesu smrtonosne viruse ako te ujedu/ogrebu, ako ih imaju (veoma retki slučajevi). Inače ovo je životinja koje se Australci plaše, u mesecima kada se uzgajaju mladunce: Uglavnom napadaju bicikliste. Ali u ređim slučajevima i pešake - desilo se meni, razkrvarila me i sve sam zvezde video!
Recommended Posts