Jump to content

Recommended Posts

Posted

Inače sećam se kada sam prvi put video huntsmana u kući. Ganjao ga papučom ali je brz u pičku materinu, pogodim ga trećim/cetvrtim pokušajem. Tresnem ga još jednom za svaki slučaj i primetim da pauk krvari baš mnogo. Pa se pitah: sačekaj malo, pauci ne krvare. I bio sam u pravu. Ubio sam ženku, izmilili se stotine malih paučića iz njene jajne vreće. To me prestravilo više od samog pauka. 

Posle mi bilo žao. 

• Tuzno 3
  • WOW 2
Posted
2 hours ago, DameTime said:

Šta je bre ovo?! Vrištala bih i izletela iz kuće u pizdu lepu materinu. 🥲

A šta bi uradila da ti je u autu? 

Posted
3 hours ago, Darko said:

Ma nije toliko strašno. Navikne se čovek i naravno ne činiš gluposti. 

Ako misliš da je ovaj pauk velik, treba tek da vidiš šta je ovde šišmiš.

Daj bre, ja bi imala nervni slom. Ja tako reagujem I na ove male, a kamoli na ovakvo cudoviste. Naravno, uz opravdanje, ja sam alergicna na paukove, sva se nadujem ako jedan I predje preko koze. Tako da za mene pauk u kuci je mrtav pauk. 

Posted
4 hours ago, Darko said:

Inače sećam se kada sam prvi put video huntsmana u kući. Ganjao ga papučom ali je brz u pičku materinu, pogodim ga trećim/cetvrtim pokušajem. Tresnem ga još jednom za svaki slučaj i primetim da pauk krvari baš mnogo. Pa se pitah: sačekaj malo, pauci ne krvare. I bio sam u pravu. Ubio sam ženku, izmilili se stotine malih paučića iz njene jajne vreće. To me prestravilo više od samog pauka. 

Posle mi bilo žao. 

Ginandromorf te zavarao 😄 

Posted (edited)
8 hours ago, McLeod said:

Zivot u Australiji je samo za posebne karaktere.

Imam utisak da svaka biljka a kamoli zivotinja tamo hoce da te ubije

Ogromni sismisevi im nisu gadni samo su ogromni. Ovo je mali veliki sismis:

Rescued-Flying-Fox-Samples-Grape.gif

Sto se tice pauka, secam se vrlo smesne price nekog naseg ranog youtubera (ili blogera).

On je imao valjda dva domaca pauka u kupatilu i nekako se zblizio sa njima, dao im je i imena, pa tako oni lepo rasli, devojka fars svaki put kad mora u kupatilo, ali on nema srca da ih utepa.

I jedan dan dodje njegov ortak sa burekom da klopaju, ode u wc, kad se vratio iz wc-a kaze a u brate kakve pauke kapitalce sam utepao, kako ih nisi primetio, devojka nikad sretnija a ovaj nikad sjebaniji ko da mu je ubio najrodjenije 😄

Edited by MeanMachine
Posted

Ide splitovanje teme na "Huntsman spider challenge: Vristati i istrcati iz kuce ili gledati kako krv kulja po parketu?"