Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

Koliko je Finix mekan u odbrani i ne skace, dobi ih Atlanta bez Huntera i Johnsona na krilima Trajka i Onjeke. Idealna ekipa da ih Atlanta zaspe tricama. Nije cudo sto se Frensa ljuti...

Okongvu 22+20, kao da je Sabonis ...

Oklahoma nastavlja lagani kruz, Fila odlucila da odmori pola tima jer ionako nemaju sanse, a Klivlend se osvetio Indijani za poraz. Bruklin odlucio da pobedi nekog izgleda, brutalno su krenuli u Portlandu, odlucili su da je bilo dosta odmaranja DLoa, Simmonsa, Cam Johnsona..

Edited by delgado
  • Like 1

On 1/13/2025 at 10:45 AM, Bugl Khan said:

Kakve skraćene snimke? Finale s Phoenixom su išle cijele utakmice. Zatim 94. Bulls-Knicks cijele utakmice. Ne znam od kud ti to sa skraćenim snimkama. Drugi Three Peat pogotovo.

Nesto si pogrijesio. Prvo Enbiej finale koje je HRT prenosio uzivo sve tekme je bilo 1996., Chicago vs Seattle.

Sve godine do tada su isle samo snimke,nikada duze od sat i 45 minuta. Obicno bi rezali druge cetvrtine i sve tajmautove.

I to npr tekma se igra u petak(subota ujutro po nasem vremenu), a snimka ide u tu subotu popodne u terminu od 15-17 ili od 17-18.30.

Sto je meni,kao velikom fanu,bilo izuzetno frustrirajuce. Cak ni satelitski kanali,kojih sam imao hrpu, nisu prenosili NBA. Samo snimke. Npr vecina tekmi koje smo mi klinci imali snimljeno na vhs kazetama,jos od 1987./88., su bile snimljene sa Screensporta.

Jos je jedino,koliko ja znam, Sky Sports imao NBA snimke,ali to je vec bila neka 1994. ili 1995.

Ako ne vjerujes, mogu ti poslati tv program iz tog vremena,samo da nadjem.

A ovo za tekme ponedjeljkom sto spomenuh - odnosilo se na tekme regularne sezone,koje bi ranih devedesetih isle na HRT-u samo kao snimka. Otkupljivali bi godisnje od 15 do 30 tekmi regularne sezone,isle su uglavnom ponedjeljkom.

A drugi threepeat nisu rane devedesete 😉

Edited by Kosta