Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

Au ljudi, kakva je ovo utakmica bila

Jos jedan masterpis Kinga i Karija

Kari na kraju sta je sve ispogadjao i vratio utakmicu u egal nevera, slicno kao G1 2023. godine

Medjutim isti scenario posto je Rivs prosao Viginsa i zabio layup na sekund do kraja, i onda je Kari probao Kecmanovku, preseko sam se, al ne udje. 

Velika pobeda bez Kljake (nije igrao ni DLo), iskocili su ozbiljno Rivs (TD), Rui, Max, i posle duzeg vremena - Knele. 

Sruder ce biti veliko pojacanje za GS, na kraju je ispogadjao neke vazne trojke kada je GS topio prednost pre eksplozije Karija

• Like 1

Stvarno su čudni Nuggetsi. Mnogo otvorenih trojki za igrače Suns-a, nije ni čudo što su 6 od 7 za 3. Nekako mi igrači Denvera izgledaju zbunjeno defanzivno, preuzimanja im se završe tako da igrač Suns-a ima otvorenu trojku. I pored toga, samo -4 u zaostatku posle prve. Jokić već ima 15 poena. 

I dok ovo pišem, sada su -8. Dok je Jokić na klupi naravno. 

• Like 1

1 hour ago, Darko said:

Stvarno su čudni Nuggetsi. Mnogo otvorenih trojki za igrače Suns-a, nije ni čudo što su 6 od 7 za 3. Nekako mi igrači Denvera izgledaju zbunjeno defanzivno, preuzimanja im se završe tako da igrač Suns-a ima otvorenu trojku. I pored toga, samo -4 u zaostatku posle prve. Jokić već ima 15 poena. 

I dok ovo pišem, sada su -8. Dok je Jokić na klupi naravno. 

Nuggetsi trenutno izgledaju kao raspustena banda,ne zna se ko sta radi na terenu,nesto pod hitno mora da se menja

21 minutes ago, Nini3112 said:

Nuggetsi trenutno izgledaju kao raspustena banda,ne zna se ko sta radi na terenu,nesto pod hitno mora da se menja

Valjda bi stručni štab tu trebao nešto da uradi, nije da baš toliko nemaju igrače. Zato kažem da mi je čudno, kakve varijante vežbaju itd. 

Ona 2 monstruma Murray i MPJ, pa njih treba poslati u G ligu da nauče osnovna dodavanja. Jokića preuzme Beal a ona dva maloumnika nisu sposobna da mu spuste loptu nego forsiraju neke šuteve ili se zaleću u 13 igrača i gube loptu, debelog Kanađanina treba klupirati jer je maloumnik a Vestbruka staviti u startnih 5 jer barem zna da doda loptu što jebeni plej i treba da radi.

Edit : A trenera treba poslati na kaljenje u KK Joker

Edited by Урош19
  • Like 2
  • Ha-ha 1

@delgado lijepo rekoh, totalno sizofrena ekipa. Bez Davisa i Russella totalna kontrola utakmice protiv Warriorsa nakon poraza u punom sastavu od Pistonsa i opet na kraju uspjeli od gotovog napraviti veresiju. Petorka s Maxom umjesto Russella zasad jako dobro izgleda al fali i dalje par poteza kakve su Mavsi napravili prosle godine sa PJem i Gaffordom da to bude puno stabilnije. 

• Thanks 1

2 hours ago, Barkley#34 said:

Učitavanje u stilu šta je babi milo. Bukvalno ne znam da li sam pročitao jedan post koji je veličao Denverove šanse za titulu.

Dobro, ne moramo biti bukvalisti, neka bude konkurenti za izlazak dalje od prve ili druge runde. Da Jokic nije Srbin sanse bi im bile jednake kao nekom Majamiju ili Klipersima. I ne odnosi se samo na ovaj forum nego generalno na srbadiju sirom neta.