Jump to content

Recommended Posts

Posted
8 hours ago, Урош19 said:

Za koga navija forumaška većina večeras?

Trebalo bi ceo forum da navija za Hjuston jer se ovde ljudi uvek navodno primaju na home-grown timove. A Hjuston ih ima 7, od toga 6 u plej of rotaciji.

• Thanks 1
Posted

kakav sok na espnu sto warriorsi gube desetak razlike u cetvrtoj cetvrtini...'unbeliveable'...kao da je houston make-a-wish ekipa i slucajno se nasla ovde a ne da su bili drugi na zapadu. jos im najbolji skorer igra za protivnicku ekipu celu seriju osim jedne utakmice. ocigledno imaju bolju ekipu i bolje su vodjeni, sad da li ce to biti dovoljno za totalni preokret videcemo. kao i detroit, zasluzili su bolji rezultat od trenutnog.

• Like 1
Posted
55 minutes ago, freethrow said:

Uneo sam rezultate dosadašnje.

Jebem ti plejof bez Stefa, Lebrona, KDja i Janisa. Jebemti mladost odvratnu.

otvori i ove nove, druga runda pocinje sutra

• Like 2
Posted

Ne biva, ne umemo da resavamo situacije 4v3 pa je Stef prinudjen da uzima djubre suteve koje nije u stanju da konstantno pogadja u ovim godinama nazalost.

Ne postoji ni resenje za lineup sa 2 centra koji je izbacio Udoka, ni ne moze da se igra protiv toga ako ne mozes da to kaznis u napadu, a mi ne mozemo.

Zasluzio je ovde Hjuston prolaz, barem su mladi i spremni pa ce fizicki da se pobiju sa Vukovima ako nista drugo, mi bismo popili dzentlmensku metlu verovatno.

Posted
41 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

a nije ni Steph rekao poslednju

Bice jeben g7, tu vec iskustvo igra veliku ulogu.

Ali se ja nadam da ce simbolicno, ovaj tim Raketa okoncati Gsw dinastiju, nakon 5 plej of susreta gde su Stef i drugari revnosno prelazili preko Rokeca I bradatog stepbeka.

Posted
1 hour ago, delgado said:

Da li je to Stef da opet prospe 3-1 lead ?

Najbolji igrac poslednjih 10 godina 

:roflmao:

Jbg, da imamo jednog ne top 5 nego top 25 igrača lige uz Stefa, rešili bismo ovo u 5-6 utakmica...

• Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, delgado said:

Da li je to Stef da opet prospe 3-1 lead ?

Najbolji igrac poslednjih 10 godina 

:roflmao:

Stef je top 5 svih vremena a svakako najbolji u zadnjih 10tak godina. Ono sto je on uradio za sebe, klub i nba kosarku ce malo ko ponoviti. 

14 minutes ago, freethrow said:

Jbg, da imamo jednog ne top 5 nego top 25 igrača lige uz Stefa, rešili bismo ovo u 5-6 utakmica...

Dzimi je svakako top 15. Pitaju se nesto i mladi Rokeci. Da Dzejlen kao 2.najbolji igrac ne ukopava svoj tim + ocajno izvodjenje bacanja, mi bismo ovo resili u 5

Edited by MC Thunder 2
  • Like 2
Posted
3 hours ago, MC Thunder 2 said:

Gledam snimak, stvarno je degutantno za sta sve Batler dobija bacanja, dok sa druge strane FVV dobija batine svake stotinke lopte u rukama.

Pa i u svojoj ekipi, Steph ubiVen i dobije dva bacanja ako bude lansiran u publiku eventualno, dok "tough guy" Butler dobija bacanja na mrki pogled.

• Like 2
Posted
4 hours ago, freethrow said:

Jokic nije u toj generaciji, plus je naprednjak, tako da me ne interesuje.

Kako je Janis sa njima kao deo te generacije, a Jokić ne?

Posted

Da, u pravu si. Mislio sam najviše na ovu veliku trojku, plus više Harden i Čava, ne toliko Janis. Janisa kapiram kao da ima 37 godina, a ima 30 valjda.

Posted
1 hour ago, freethrow said:

Pa Jimmy je top15 kao sto rece kolega iznad, ne zezaj. 
 Ovo sve samo govori koliko nikom nije nista garantovano na ovakvom Wild Westu u kolicini ovakvog talenta u ligi, nikakvo omalovazavanje Stefa. Znas i sam zasto sam napisao ovaj post, jer ovaj s kojim sam u sukobu  pise da je Bron gotov za PO kosarku, a odigrao je bolju sezonu nego prethodne 3-4. Pa malo da se udari kontra i da se pokaze kako nikome nista nije garantovano, pa eto mozda i Jokic kao najbolji igrac lige ispadne u 1R vcrs i zavrsi svoj pleof

Inace, Fritro, ako prodju HOU i Klipe, hocu li ja to biti prvi na tabeli/rejsu posle 1R ?

• Like 1
Posted
2 hours ago, delgado said:

Pa Jimmy je top15 kao sto rece kolega iznad, ne zezaj. 
 Ovo sve samo govori koliko nikom nije nista garantovano na ovakvom Wild Westu u kolicini ovakvog talenta u ligi, nikakvo omalovazavanje Stefa. Znas i sam zasto sam napisao ovaj post, jer ovaj s kojim sam u sukobu  pise da je Bron gotov za PO kosarku, a odigrao je bolju sezonu nego prethodne 3-4. Pa malo da se udari kontra i da se pokaze kako nikome nista nije garantovano, pa eto mozda i Jokic kao najbolji igrac lige ispadne u 1R vcrs i zavrsi svoj pleof

Inace, Fritro, ako prodju HOU i Klipe, hocu li ja to biti prvi na tabeli/rejsu posle 1R ?

Ti, ja i jos 2 lika koliko sam izbrojao ćemo biti u 10 bodova. 

• Thanks 1
Posted

Porter noćas izgleda dosta zdravije, pokreti su prirodni i to je dobar znak za Nuggetse. Za Denver je bolje da se igra egal utakmica, jer ako naprave razliku piši propalo - uvijek slijedi raspad. :s_d: