MilošVB Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 35 minutes ago, Урош19 said: Ekipa sa Hardenom mi ne bi bila gotivna sve i da ima 11 Jokića Pa nije Jokić tamo
Bojdo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Morao je Denver vise da vodi, nisu iskoristili momentum do kraja.
Ječmendo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Odličan rezultat na poluvremenu - za Clipperse. Ovakvi Russ i Jamal praktično neiskorišteni. Bogdanović konačno jedna dobra partija u napadu, nakon što je posljednju četvrtinu prethodne utakmice odigrao dobru odbranu. Moglo bi opet biti neizvjesno, odbrane će sigurno zategnuti i jedni i drugi.
YAO Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Vodis 35 sek do kraja 7 razlike i izgubis. Dok Rivers je zavrsio svoje,a rekao bih i Janis
realno *w Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Marej u ozbiljnom ritmu, konačno. Ipak, igra se jako brzo, nije ovo toliko velika prednost. 1
Ječmendo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Jamal je konačno pokazao znake života. Ima još mnogo da se igra, odbrane su loše i preokreti vrlo lako mogući. Zanimljivo da Jokića sada gore visoko brane Harden i Dunn što izgleda dobro za Klipane.
Bojdo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ako Muray uspostavi konstantu i udje u svoj PO level, gotovo je za sve. 1
Ječmendo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 15 minutes ago, Bojdo said: Ako Muray uspostavi konstantu i udje u svoj PO level, gotovo je za sve. Murray i kontinuitet dobrih igara ne idu u istu rečenicu. Ako se nadaš, razočaraćeš se! Najvažnije da se pojavio. Kad ga čuvaju ovi niski Jokić bi trebalo da prima loptu na postu. 2
AlexMaxim Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Урош19 said: U što Hrišćanin Braun Ko alkar u "sridu" 1
realno *w Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Prva dva napada bez Jokića Dener daje 6 poena, ovo se retko viđa.
Nenson Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Porter ima jedan od najljepsih šuteva za 3 u cjeloj NBa koji pogađa u velikim postocima... bio sam ili pucao preko ruke... ja ne znam zasto vise ne puca....
Miki28 Lakers in 5 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 minutes ago, Урош19 said: U što Hrišćanin Braun Iskupio se za ona 2 promasena bacanja, tu je bas ubio momentum Denvera i ovi pridjose na -8 ali trojke Russa i njega su opet prebacili momentum na stranu Denvera. 2
Урош19 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Uf, odmah sam pomislio da je Mareju otišlo koleno opet kad se uhvatio za nogu.
Problem sa licnim greskama Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kawhijev govor tela u Cancun modeu. Popularni Jamal trpa baš ozbiljno. 1
mr clutch Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Veceras u redovima Nagetsa svi dobro igraju. Povampirio se cak i DJ i igra korisnu rolu. 1
Ječmendo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Najbolji minuti bez Jokića u istoriji. Murray kad je u elementu top 10 igrač, trebalo bi da zapamti sve detalje koji su prethodili utakmici pa da ih ponovi.
Problem sa licnim greskama Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Plus 20 je najopasniji rezultat reće neko pre par dana 😄
Recommended Posts