Dracarys Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Domaćinsko suđenje. Da se upiše pred naredne duele! Edited 12 hours ago by Dracarys
Sokmeniki Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Previse je vinjav Reaves, Minesota mu ne lezi igraju bas fizicku kosarku, a on se ocigledno tu ne snalazi.
Ječmendo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Kako me smara ovaj dodatni korak koji se toleriše Edwardsu kad podigne pivot nogu. Pa toleriše se svima, valjda je takvo pravilo. To radi i konjušar kad izvodi svoj Sombor shuffle. Vjerovatno bi koristilo još dosta njih, kad bi umjelo. Ekstremno glup challenge, neobično za JJ-a. 1
Урош19 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Edin je bas nepodnosljiv. Što?
Nini3112 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 6 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Edin je bas nepodnosljiv. On kad komentarise Lejkerse ugasim TV(uvek ih prenosi)
Shunsuke Nakamura Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Dobar je igrač Lebron. Ranije sam ga slabije pratio. 1 1 6 1
propolis Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 6 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Edin je bas nepodnosljiv. Sinoć pred kraj 59 sekundi Jokić promašuje prvo bacanje, kaže promašuje Jokić prvo. Šutira drugo bacanja i lopta udara u obruč i leti vertikalno na gore i ja reko ulazi, a Edin će: evo ga promašuje i drugo, a lopta upada u koš, rekoh evo ti qurac Edine hahahaha. Kao da je jedva dočekao da promaši oba, nije hteo da sačeka gde će lopta da padne.https://www.nba.com/stats/events?CFID=&CFPARAMS=&GameEventID=617&GameID=0042400174&Season=2024-25&flag=1&title=Jokic Free Throw 2 of 2 (34 PTS) Ovo bacanje je u pitanju. 1
drperce Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Govnarski potez Brona, ovo je bilo u stilu Drejmonda 1 2
Ječmendo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Bravo, Ant-Man! Tako se ulazi u legendu! E, jbg, ako se povrijedio bruka! 1
Borky Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Ječmendo said: Bravo, Ant-Man! Tako se ulazi u legendu! E, jbg, ako se povrijedio bruka! Mali folirant!
freethrow Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago ju kent hendl džulijus rendl Nisam video nikakvu nameru za prljavim potezom kod Lebrona, da budem iskren. Ali jeste delovalo opasno. 2
Borky Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 13 minutes ago, propolis said: Sinoć pred kraj 59 sekundi Jokić promašuje prvo bacanje, kaže promašuje Jokić prvo. Šutira drugo bacanja i lopta udara u obruč i leti vertikalno na gore i ja reko ulazi, a Edin će: evo ga promašuje i drugo, a lopta upada u koš, rekoh evo ti qurac Edine hahahaha. Kao da je jedva dočekao da promaši oba, nije hteo da sačeka gde će lopta da padne.https://www.nba.com/stats/events?CFID=&CFPARAMS=&GameEventID=617&GameID=0042400174&Season=2024-25&flag=1&title=Jokic Free Throw 2 of 2 (34 PTS) Ovo bacanje je u pitanju. Ocekivano navija za Zubca. 2
drperce Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Deda ne znam da li je ikada ovako dobro izvodio penale, a nocas vise na liniji od sga ono smecarsko bacanje u noge uopste nije u njegovom stilu
Dracarys Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Edvards, govno folirantsko. Kako je mali ustao odmah. 1 1
Čvarkov Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Da vidimo da li su dovoljni goat, baby goat i Hachimura za pobedu.
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 17 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Dobar je igrač Lebron. Ranije sam ga slabije pratio. MIP kandidat.
suptil Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Starija ekipa po pravilu nece izdrzati ovaj ritam. Edvards pokazuje karakter. Ovo je borba prsa u prsa i gotovo sve je dozvoljeno.Edvards motivise halu ali i igrace oko njega. Misljenja sam da Lebron ono nije namerno uradio. Pun naklon za Lebrona kako vuce ekipu, narocito proslu tekmu, rekao je sad kad Luka ne moze zbog virusa ostavljam 120 posto na parketu. To je karakter, to je lider, tako se igra. 2
drperce Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Dracarys said: Edvards, govno folirantsko. Kako je mali ustao odmah. Leflop u tim godinama folirao grceve jer nije radila klima u hali A pre neku utakmicu 1
Recommended Posts