Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Chaos Is Me said:

Kako me smara ovaj dodatni korak koji se toleriše Edwardsu kad podigne pivot nogu.

Pa toleriše se svima, valjda je takvo pravilo. To radi i konjušar kad izvodi svoj Sombor shuffle. Vjerovatno bi koristilo još dosta njih, kad bi umjelo. :s_d:

Ekstremno glup challenge, neobično za JJ-a. :ajme:

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Edin je bas nepodnosljiv.

Sinoć pred kraj 59 sekundi Jokić promašuje prvo bacanje, kaže promašuje Jokić prvo.
Šutira drugo bacanja i lopta udara u obruč i leti vertikalno na gore i ja reko ulazi, a Edin će: evo ga promašuje i drugo, a lopta upada u koš, rekoh evo ti qurac Edine hahahaha.

Kao da je jedva dočekao da promaši oba, nije hteo da sačeka gde će lopta da padne.

https://www.nba.com/stats/events?CFID=&CFPARAMS=&GameEventID=617&GameID=0042400174&Season=2024-25&flag=1&title=Jokic Free Throw 2 of 2 (34 PTS)

Ovo bacanje je u pitanju.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Ječmendo said:

Bravo, Ant-Man! Tako se ulazi u legendu! :Hail: E, jbg, ako se povrijedio bruka! :classic_sad:

Mali folirant!

Posted
13 minutes ago, propolis said:

Sinoć pred kraj 59 sekundi Jokić promašuje prvo bacanje, kaže promašuje Jokić prvo.
Šutira drugo bacanja i lopta udara u obruč i leti vertikalno na gore i ja reko ulazi, a Edin će: evo ga promašuje i drugo, a lopta upada u koš, rekoh evo ti qurac Edine hahahaha.

Kao da je jedva dočekao da promaši oba, nije hteo da sačeka gde će lopta da padne.

https://www.nba.com/stats/events?CFID=&CFPARAMS=&GameEventID=617&GameID=0042400174&Season=2024-25&flag=1&title=Jokic Free Throw 2 of 2 (34 PTS)

Ovo bacanje je u pitanju.

Ocekivano navija za Zubca.

• Ha-ha 2
Posted

Deda ne znam da li je ikada ovako dobro izvodio penale, a nocas vise na liniji od sga

ono smecarsko bacanje u noge uopste nije u njegovom stilu

Posted

Starija ekipa po pravilu nece izdrzati ovaj ritam. Edvards pokazuje karakter. Ovo je borba prsa u prsa i gotovo sve je dozvoljeno.Edvards motivise halu ali i igrace oko njega. Misljenja sam da Lebron ono nije namerno uradio. Pun naklon za Lebrona kako vuce ekipu, narocito proslu tekmu, rekao je sad kad Luka ne moze zbog virusa ostavljam 120 posto na parketu. To je karakter, to je lider, tako se igra. 

• Like 2
Posted
1 minute ago, Dracarys said:

Edvards, govno folirantsko. Kako je mali ustao odmah.

Leflop u tim godinama folirao grceve jer nije radila klima u hali

A pre neku utakmicu 

• Like 1