freethrow Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago ALi Duren 11 rebs za 16 min... Daleko je ovo od gotovog.
Dracarys Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Niksi sve zasrali što su postepeno gradili. 7+ i nije nešto koliko su se Pistonsi raspadali.
gggggggg Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago 5 hours ago, Malkolm Brogdon said: bezvesnih nekosarkasa. 1 2
Ječmendo Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Vratiše se Pistonsi, ubaciše protivnike u ''blato'' gdje se najbolje snalaze, a sad rvanje koje su i sudije dopustile. Cade se danas ne ističe u šutu i asistencijama, ali ima 4 blokade!
Ječmendo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Gaženje Knicksa, defanzivom prije svega, dok je konačno malo proradio i napad. Cade i Šruda najbolji. Još ako se Brunson ozbiljnije povrijedio a tako je izgledalo, mogli bi Pistonsi u polufinale da malo gnjave i muče Kelte.
Thor Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Igra Branson, a Bridžis se raspucao i vratio Nikse u život. Biće ovde vatre do kraja
Poenter Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Uvek se iznenadim kad vidim Pistonse, navikao sam da su kanta za napucavanje. Baš neobično, plejof i Detroit i još dobijaju nekog!
Ječmendo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Defanzivom pomalo podsjećaju na svoje ''daleke pretke'' iz sezone 2003/2004.
Ječmendo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Tokom utakmice za svaki koš borba, dok u finišu sve ulazi. Brunson i posebno KAT vraćaju nadu Knicksima.
Ječmendo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Bio je čisti faul na Hardaway-u. Nije bilo hrabrosti da se dosudi. 1
Don Dusko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Steta za Pistonse. Zasluzili su 2-2 posle 4 tekme. 4
Xpert Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Balša se ekspresno prebacio iz Stožica u Minesotu i obukao #27 kod domaćina.
Shunsuke Nakamura Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Zicer Dončića ukopa Lejkerse. Morali su imati dvocifrenu prednost posle 1/4.
MilošVB Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Just now, Shunsuke Nakamura said: Zicer Dončića ukopa Lejkerse. Morali su imati dvocifrenu prednost posle 1/4. Grozna beba
drperce Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Da mi je neko rekao da ce bik Rendl igrati odlicno u PO ne bih mu verovao 1
DameTime Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Deda gine na terenu, Luka ništa. Biće ovde krvi do kolena. Imaju Lakersi fin protok lopte, ali ne ulaze neki šutevi. Edited 19 hours ago by DameTime
Chaos Is Me Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Kako me smara ovaj dodatni korak koji se toleriše Edwardsu kad podigne pivot nogu. Šta je Gobert u stanju da promaši sa svojih 217 cm to je čudo jedno.
Recommended Posts