Урош19 Posted April 27 Posted April 27 Bogdana u 4/4 pustili da igra odbranu i rukama i nogama na igraču sa loptom 3
DameTime Posted April 27 Posted April 27 2 minutes ago, cabke said: Sto? Pa ovo što prikazuju, kao ekipa, je kriminal i nije mi previše interesantno da to gledam. Više me zanima šta Clippersi imaju da pokažu u narednoj rundi. 1
Papanikolesku Posted April 27 Posted April 27 I pored jezivog Džamala, Somborac izvuče pobedu. Gordon je drugi igrač ove ekipe. 1
suptil Posted April 27 Posted April 27 (edited) Pomislio sam na Denverov palanacki kosarkaski mentalitet kad su tokom cele zadnje cetvrtine cuvali rezultat. Ipak ovaj kos Gordona zasluzuje da udje u kosarkaske spice. Alal vera Gordonu. Jokiceva carska utakmica. Edited April 27 by suptil
Barkley#34 Posted April 27 Posted April 27 1 minute ago, kendrick duckworth said: Au, kakvo čildresovanje. Isto mi je prošlo kroz glavu.
Problem sa licnim greskama Posted April 27 Posted April 27 Denver dobio u gostima NBA playoff tekmu s 4 poena sa klupe 😄😄😄 1 2
cabke Posted April 27 Posted April 27 Just now, DameTime said: Pa ovo što prikazuju, kao ekipa, je kriminal i nije mi previše interesantno da to gledam. Više me zanima šta Clippersi imaju da pokažu u narednoj rundi. A mozes li misliti kako bi bilo da Denver igra "kako zna i umije"? Bas dosadno. 😉 Meni bas interesantna serija, ali bas. Bice do 7 utakmica u kost.
gggggggg Posted April 27 Author Posted April 27 4 minutes ago, Poenter said: Što ne upisaše Jokiću asistenciju? neko rece ovo bila kobe asistencija 1 2
suptil Posted April 27 Posted April 27 Jokic 43 minuta na parketu E sad naso strim za Hjuston pa dokle ispratim, moze lepo da se spava.
YAO Posted April 27 Posted April 27 Kako los zadnji napad Denvera. Umesto da spuste loptu Jokicu,on je uzima na 10 m i gradi nesto. 2
Chaos Is Me Posted April 27 Posted April 27 Opet Harden sjebao prilikom građenja, imao je bolju poziciju od Gordona za skok.
suptil Posted April 27 Posted April 27 Just now, Chaos Is Me said: Opet Harden sjebao prilikom građenja, imao je bolju poziciju od Gordona za skok. Kad bi se to tako gledalo. I Jokic je imao u dva navrata bolju poziciju za skok od Bogdana i Zubca pa je izvisio.
Problem sa licnim greskama Posted April 27 Posted April 27 Inače mi i posle reviewa ne deluje da je ovo regularan koš. 1
Big Ticket Posted April 27 Posted April 27 Липсали су стартери Денвера. Једно неискуство и кукавичлук Аделмана да не одмори никог на 20 разлике почетком 4/4, помијешано са нервозом и мали грубљим критеријумом их је могло коштати елиминације. Феноменалан меч, свака част и судијама, имам осјећај да би ЕЛ судије вијећале још увијек. 8 1
Problem sa licnim greskama Posted April 27 Posted April 27 Just now, suptil said: Kad bi se to tako gledalo. I Jokic je imao u dva navrata bolju poziciju za skok od Bogdana i Zubca pa je izvisio. To zaista nije Jokićev lapsus. Ko je tu zagradio Bogdana?
suptil Posted April 27 Posted April 27 Just now, Problem sa licnim greskama said: Inače mi i posle reviewa ne deluje da je ovo regularan koš. Ovaj upis te kvalifikuje za sestu licnu gresku 3
Barkley#34 Posted April 27 Posted April 27 1 minute ago, suptil said: Kad bi se to tako gledalo. I Jokic je imao u dva navrata bolju poziciju za skok od Bogdana i Zubca pa je izvisio. Od Zubca nije jer je izašao na Hardena.
drperce Posted April 27 Posted April 27 6 minutes ago, DameTime said: Pa ovo što prikazuju, kao ekipa, je kriminal i nije mi previše interesantno da to gledam. Više me zanima šta Clippersi imaju da pokažu u narednoj rundi. Klipani ne bi uzeli vise od jedne pobede OKCu, ima da bace 3-4 vrhunska defanzivca na nonsalantnog Hardena Denver bi mogao da udje u zanimljiviju seriju sa njima
Problem sa licnim greskama Posted April 27 Posted April 27 Just now, Big Ticket said: Липсали су стартери Денвера. Једно неискуство и кукавичлук Аделмана да не одмори никог на 20 разлике почетком 4/4, помијешано са нервозом и мали грубљим критеријумом их је могло коштати елиминације. Феноменалан меч, свака част и судијама, имам осјећај да би ЕЛ судије вијећале још увијек. Sećam se 5. tekme (valjda) u seriji Portland - Denver gde je Jokara igrao 60min s milion produžetaka. Slažem se sa tobom da je to puki očaj ali zna i Adelman ko mu je na klupi. Okreni kako hoćeš, Jokićev prajm curi s Pickettom, DJem i Watsonom. 1
suptil Posted April 27 Posted April 27 1 minute ago, Problem sa licnim greskama said: To zaista nije Jokićev lapsus. Ko je tu zagradio Bogdana? Postoji jedna pravna izreka da je zivot inspirativniji od prava aludirajuci da zakonski okvir ma koliko sve obuhvatao i resavao zivot se bolje organizuje i iznenadi zakonodavca. Kosarka je ziva stvar, situaciono desavanje, na kraju milisekunde su odlucivale.
Recommended Posts