Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 03:05 PM Posted yesterday at 03:05 PM The Minnesota Timberwolves shot 21-of-42 on three-pointers in their Game 1 win over the Los Angeles Lakers. Of those 42 three-point attempts: 🏀27 were classified as wide open🏀15 were classified as open🏀0 were classified as coming against tight or very tight defense 2 1 1 1
Marvin Posted yesterday at 03:25 PM Posted yesterday at 03:25 PM Nisam odavno gledao Čavu, pa sam zaboravio kako užasno izgleda kad onako zaglavinja. Mada je odigrao top odbranu u par navrata, kao nekad. Baš loš basket Klipersa u poslednjih nekoliko minuta regularnog dela i veći deo produžetka. Ali očekujem da ovo ide u 7, imaju još dosta rezerve. Bogi npr može dosta bolje a nisam siguran koliko često brat Gordon može onako da šutira. 1
Zli Gli Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Covek kad pogleda ovaj ucinak Rida i MekDanijelsa sinoc protiv Lejkersa, ne moze da se ne zapita koliki bi bio njihov znacaj u onoj seriji protiv Nagetsa pre dve sezone i kako bi ishod bio skroz drugaciji jer je i bez njih u 4 od 5 meceva bila teska drama a obojica igraju dobro na obe strane terena Kad kazem covek mislim neutralni posmatrac a ne Jokicevac Nagetlija sa ovih prostora, njih iskljucujem jer im je ta titula verovatno u rangu one Dirkove sa Dalasom ili neki slican herojski poduhvat 2 3 2
freethrow Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 5 hours ago, Jerotije Pantic said: Zasto su zatvorene ove serije za prognozu sto nisu pocele. Evo sve je otvoreno. U principu zatvaram kada se zna serija koja je, onog trenutka kada znamo parove ja nekako računam da je serija počela. 1
L' Imperatore Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 4 hours ago, Ječmendo said: Nije to baš tako. Šut za tri poena je ekstremno varijabilan i na velikom uzorku veoma daleko od onoga što su Vukovi sinoć demonstrirali. Nijedna ekipa u regularnom dijelu ove sezone, gdje se btw. igraju slabije odbrane, nije dogurala ni do 39% šuta za tri. Minesota je sinoć imala 50% uz 21 pogođenu trojku - ukupno u svojoj istoriji oni su imali 15 utakmica sa 20+ trojki i 50%+ šuta. Ali ponavljam, oni su u jednom trenutku u trećoj četvrtini imali 17 trojki na 60% šuta. Jeste malo izvađeno iz konteksta, ali u svojoj istoriji Vukovi su imali tek 2 (dvije) utakmice sa 17+ pogođenih trojki uz 60%+ šuta. Teško će oni ponoviti ovakvo šutersko veče, ali su zato skokovi i hustle skoro pa neizbježni. U pravu si. Ako se gleda iz statističkog ugla, ovo je stvarno bilo izvanredno šutersko veče. Moj point je bio više u smislu, da nije bio jedan od onih slučajeva, kad se ubacuje bela tehnika iz svih mogučih i nemogučih položaja. Pa da se u tom smislu može reči da su imali neverovatno šutersko veče. Več se u večini slučajeva radilo o otvorenim šutevima iz izradjenih pozicija. A često se radilo i o lošoj odbrani Lakersa.
Tex_Willer Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: The Minnesota Timberwolves shot 21-of-42 on three-pointers in their Game 1 win over the Los Angeles Lakers. Of those 42 three-point attempts: 🏀27 were classified as wide open🏀15 were classified as open🏀0 were classified as coming against tight or very tight defense Znam da Lal mnogo udvaja i pomaze, ali da li je moguće da toliko puca odbrana? Takodje postava Sote sa Donteom i Ridom na 2 i 5 umesto Konlija i Gobera ofanzivno gledano je najjača postava u reg delu.
freethrow Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 4 minutes ago, propolis said: Jel ima neki link za OKC? https://the.streameast.app/nba/oklahoma-city-thunder-memphis-grizzlies/29648864 1
Zli Gli Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago https://reddit.nbabite.to/Oklahoma-City-Thunder-vs-Memphis-Grizzlies/41435 Za sad moze i da se ne gleda, raspadaju se i Gilges i brat Morant 1
Ječmendo Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Tanki Grizliji spolja da bi mogli da pruže ozbiljniji otpor. Bilo bi lijepo da makar u ponekoj utakmici namuče OKC. Ne bi valjalo da bude lagani sweep i odmaranje Gromovnika za drugu rundu.
Ječmendo Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Biće ovo ružna serija, prevelika je razlika u klasi. Uz lošeg SGA (šut 1-6) Gromovnici su napravili 19 razlike nakon samo 14 minuta. Uz već upisanih 11 igrača na terenu!? Sreća da je Memfis loš, inače bi moglo biti zastrašujuće za protivnike...
propolis Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago OKC ima Joea, Wallacea i Wigginsa gde ce uvek jedan od trojice da napravi razliku plus Karuzo koji je odlican defanzivac. Baš su jaki spolja.
propolis Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Da, da jeste 18+ i ide ka 21+ Edey i Pipen totalno neupotrebljivi. Ja bih probao sa petorkom Ja Bane Kenard Aldama JJJ
Nini3112 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Koja god petorka,ovo je nivo ispod ozbiljne ekipe... Bice ovo tesko po Memphis
Miki28 Lakers in 5 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ljudi, Memphis je igrao sa GS u utorak pa onda sa Dallasom u petak i sad gostuje OKC i to sve u 5 dana. Polako 1 1 2
Molina23 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 7 hours ago, Skyglider said: Ko nije gledao utakmicu, analiza Jovana Buhe Šta mu dođe Čume?
freethrow Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Tanak je OKC po meni, ali hajde. Hartenstein i Holmgren izgledaju kao prime Olajuwon i Thorpe protiv ovih izmučenih gangstera. 1
propolis Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Memphis je prespor i napadi su im neefikasni. Ne bih ja Edeyu dao minute u ovoj seriji vec na 5 gurnuti JJJ i ubrzati igru i vise suteva za tri, zato dati neki minut Kenardu da pripali koju.
Ječmendo Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 4 minutes ago, freethrow said: Tanak je OKC po meni, ali hajde. Ma gdje tanak. Odbrana spolja je elitna, ne ove sezone već na all-time nivou, bukvalno bi mogli zbog širine defanzivnog rostera da igraju presing cijelu utakmicu. Međutim, ni ovo nije prava slika. Spoljna linija Grizlija je kratka i očajna, Pippen junior igra na amaterskom nivou. Protiv kvalitetne i snažnije bekovske linije stvari bi mogle izgledati prilično drugačije. Rekao bih ipak da su prvi favoriti, ali svakako ne i nepobjedivi.
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Popizdeo što arena mrtva ne prenosi kad ono vidim mlevenje u režiji Thundera. Ništa, čekamo duel iz Bostona. 1
DameTime Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 hour ago, freethrow said: Koliko grozna skupina... Ne razumem, šta imate protiv OKC-a? 1
freethrow Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ne sviđa mi se njihova energija, nije mi lep njihov basket, Šai mi previše zavisi od pravila - iz istog razloga nisam voleo Hardena u hjustonskim danima, imaju neke lepe high-low setove sa centrima i imaju puno 3D igrača, ali mi se generalno ne sviđa njihov basket. Nisam ih previše gledao, doduše, nekoliko utakmica ove godine. 3
Recommended Posts