nemanjaol Posted Wednesday at 11:29 AM Posted Wednesday at 11:29 AM 6 minutes ago, NikadProtivKaline said: da, kontam i ja da malone nije ni malo naivan u tom celom sranju ali opet sam ocekivao da on ima nesto vise kredita od ovog random wannabe gm-a rekao bih da su ostale iza ne vidim da nagetsi kao organizacija ovo mogu da okrenu u neku pozitivnu i takmicarsku pricu a to je ono sto je debelog vozilo poslednjih par godina ocekujem da polu-otaljava ostatak karijere. kao i early retirement Mislim da ga malo voze i stotine miliona dolara 😄 Iskreno ne očekujem da se on povlači pre vremena, dok god bude mogao da igra na visokom nivou, igraće. Slažem se da neće da sili i da bude na terenu i kad bude bilo jasno da je krenuo da pada igrački, ali mislim da još nismo ni blizu toga. Trenutno igra svoju najbolju sezonu. Ne znam kad mu ističe ovaj ugovor, ali može isgurno još jedan super max, vidi kakva je liga i koliko para uzimaju igrači od 35+ 2
Nugetlija Posted Wednesday at 11:43 AM Posted Wednesday at 11:43 AM 11 minutes ago, NikadProtivKaline said: da, kontam i ja da malone nije ni malo naivan u tom celom sranju ali opet sam ocekivao da on ima nesto vise kredita od ovog random wannabe gm-a rekao bih da su ostale iza ne vidim da nagetsi kao organizacija ovo mogu da okrenu u neku pozitivnu i takmicarsku pricu a to je ono sto je debelog vozilo poslednjih par godina ocekujem da polu-otaljava ostatak karijere. kao i early retirement Ne mogu sa stalno povređenim Murrayem i Gordonom. Ja bi voleo da ode ili u Lakerse ili da odigra negde koju sezonu s Stephom Curryjem ili Durantom. 1
gggggggg Posted Wednesday at 11:43 AM Author Posted Wednesday at 11:43 AM naravno da ima do obe strane, da nije tako jedan bi vec leteo mnogo ranije. neke stvari su i bile van njihove kontrole, kao sto je npr brown. ali da nakon toga ne popunis ekipu sa solidnim veteranima na minimalcu ili na nekom mle je ludost. cilj je valjda bio da se i dalje konkurise za titulu ali se booth na kraju preigrao jer je mislio da je jokic toliko dobar da bukvalno svakoga moze nositi bar do nekog finala konferencije. istina, malo je falilo da bude u pravu ali da je malo bolje selektirao ekipu ne bi jokic bio crknut vec u drugoj rundi i otislo bi se mnogo dalje. booth je na kraju igrao sa mudima i zrtvovao posao zbog svojih pikova od kojih je samo braun pokazao da moze konstantno da igra i da bude upotrebljiv. on je radio svoj posao kao da vodi neku tanking ekipu a ne kao ekipu koja ima top10 igraca u istoriji u primeu. na kraju bootha ne zalim jer je sa ove tacke gledista najvise do njegove krivice, zao mi je malonea jer mislim da je zasluzio bar toliko da zavrsi sezonu. 4
Bugl Khan Posted Wednesday at 11:51 AM Posted Wednesday at 11:51 AM 1 hour ago, mr clutch said: Trebao je Malone ostati barem do leta, osim ako nije neki tektonski raspad unutar. Njegov udeo za losiju igru je ubedljivo najmanji za losu sezonu Nagetsa. Najvise su krivci su ljudi u foteljama. Nesposobni GM i stipse vlasnici. Bivsi trener je cesto govorio o nedostatku kvalitetnih igraca, a uprava kluba od sampionske sezone downgrade-uje sastav. I izuzev uboda na draftu Braunom nisu imali dobar potez. Mislim da uprava nije dovoljno podrzala Melouna, i da kad je imao konkurentan sastav je isporucivao sa rezultatima. Vlasnici stipse? Pa u cijeloj NBA ima možda, ali možda, 5 franšiza koje do 2029. moraju isplatiti više novca za ugovore igrača. To što je genijalni Booth to potrošio na Murraya, Nnajija, Šarića, Čančara, Strawthera, Tysona...nije do vlasnika. 1
realno *w Posted Wednesday at 12:01 PM Posted Wednesday at 12:01 PM 3 minutes ago, Bugl Khan said: Vlasnici stipse? Pa u cijeloj NBA ima možda, ali možda, 5 franšiza koje do 2029. moraju isplatiti više novca za ugovore igrača. To što je genijalni Booth to potrošio na Murraya, Nnajija, Šarića, Čančara, Strawthera, Tysona...nije do vlasnika. Strauter mi je grozan igrač, ali on je na ruki ugovoru, naredne dve sezone su im team option. Lako će za njega. Za Šarića ne znam šta bih rekao. 5 miliona je puno, kad pogledaš da uopšte ne igra. Opet, prošle godine imao 8+4sk+2as u GSWu, nemoguće da toliko baš ne može da pomogne.
Dracarys Posted Wednesday at 12:01 PM Posted Wednesday at 12:01 PM Nije vlasnik Nagetsa stipsa, samo tri ekipe su preko 2nd aprona. Finiks, Minesota i Boston. Preko 1st aprona su Lejkersi, Nagetsi, Baksi i Niksi.
mr clutch Posted Wednesday at 12:05 PM Posted Wednesday at 12:05 PM 4 minutes ago, Bugl Khan said: Vlasnici stipse? Pa u cijeloj NBA ima možda, ali možda, 5 franšiza koje do 2029. moraju isplatiti više novca za ugovore igrača. To što je genijalni Booth to potrošio na Murraya, Nnajija, Šarića, Čančara, Strawthera, Tysona...nije do vlasnika. Ako imas transcendentnog igraca poput Jokica probijas sallary cap, pa i 2nd upron. bold Ko je dao ovlascenja GM-u, nego vlasnici kluba.
Bugl Khan Posted Wednesday at 12:05 PM Posted Wednesday at 12:05 PM Just now, realno *w said: Strauter mi je grozan igrač, ali on je na ruki ugovoru, naredne dve sezone su im team option. Lako će za njega. Za Šarića ne znam šta bih rekao. 5 miliona je puno, kad pogledaš da uopšte ne igra. Opet, prošle godine imao 8+4sk+2as u GSWu, nemoguće da toliko baš ne može da pomogne. Može. Da igra u petorci Murray/Russ, Braun, MPJ, AG, Šarić. Siguran sam da može odigrati dobrih 10 do 15 min. Ali oni su od njega tražili da bude Jokić tamo di ni Jokić nije Jokić. Just now, mr clutch said: Ako imas transcendentnog igraca poput Jokica probijas sallary cap, pa i 2nd upron. bold Ko je dao ovlascenja GM-u, nego vlasnici kluba. Pa to ti govorim. Da nisu stipse. Nego je GM krivo potrošio pare. Samo sunsi, Wolvesi, Bucksi i Celticsi su potrošili više.
Dracarys Posted Wednesday at 12:12 PM Posted Wednesday at 12:12 PM A šta da kažu Lejkersi i Voriorsi? Obe ekipe imaju razloga biti iznad 2nd aprona, ali to nisu. Voriorsi čak nisu prešli ni 1st apron.
Darko Posted Wednesday at 12:14 PM Posted Wednesday at 12:14 PM 1 hour ago, Bugl Khan said: Najgori potezi su što 4 godine nije našao backup centra, što je dao Murrayu Max, i što nije napravio ništa ovaj trade deadline. Slažem se, osim boldovanog dela. Koliko se priča, Booth je gledao da vidi šta može da dobije za Murray-a ali su mu vlasnici na finjaka rekli da odjebe. U svakom slučaju, Booth je morao da leti. Malone je ipak zaslužio više kredita, mada se i on nije proslavio posle titule.
realno *w Posted Wednesday at 12:27 PM Posted Wednesday at 12:27 PM Ništa, Niko Herison otkaz u Dalasu, ide u Denver, sledeće godine trejduje debelog u Lejkerse, za Rivsa i Finija Smita, te 2 pika druge runde 2033. 8 1 1
Bugl Khan Posted Wednesday at 12:32 PM Posted Wednesday at 12:32 PM 15 minutes ago, Darko said: Slažem se, osim boldovanog dela. Koliko se priča, Booth je gledao da vidi šta može da dobije za Murray-a ali su mu vlasnici na finjaka rekli da odjebe. U svakom slučaju, Booth je morao da leti. Malone je ipak zaslužio više kredita, mada se i on nije proslavio posle titule. Pa onda Booth nije kriv za puno toga. Imao je stvarno malo manevarskog prostora. Ako je ovo istina.
mr clutch Posted Wednesday at 12:32 PM Posted Wednesday at 12:32 PM 17 minutes ago, Dracarys said: A šta da kažu Lejkersi i Voriorsi? Obe ekipe imaju razloga biti iznad 2nd aprona, ali to nisu. Voriorsi čak nisu prešli ni 1st apron. Voriorsi su se otvorili kad je to trebalo da ucini i istresli sve do zadnjeg centa. Lejkerse nisam ispratio, ali verujem da ce da se isprse u narednom periodu kad se ukaże prilika. Pogotovo sad posle dovodjenja Luke. 6 minutes ago, realno *w said: Ništa, Niko Herison otkaz u Dalasu, ide u Denver, sledeće godine trejduje debelog u Lejkerse, za Rivsa i Finija Smita, te 2 pika druge runde 2033. Vec zamisljam scenario. Niko dolazi na prvi trening Nagetsa i kaze Nikoli: Debeli napolje. Ne racunam vise na tebe, jer odbrana donosi titule. U narednim danima bices trejdovan. 1
Bugl Khan Posted Wednesday at 12:38 PM Posted Wednesday at 12:38 PM 4 minutes ago, realno *w said: Ništa, Niko Herison otkaz u Dalasu, ide u Denver, sledeće godine trejduje debelog u Lejkerse, za Rivsa i Finija Smita, te 2 pika druge runde 2033. E, ne možemo ti dati Reavesa. DFS i 1 pick 2. runde. Čuli smo da previše partija po Somboru. To je potencijalni Lamar Odom slučaj. Ja tebi pomažem. Evo, Hayes i DFS. Bez pikova. Nema na čemu Nico, pa znamo se. 1
Bugl Khan Posted Wednesday at 12:53 PM Posted Wednesday at 12:53 PM 1 hour ago, NikadProtivKaline said: da, kontam i ja da malone nije ni malo naivan u tom celom sranju ali opet sam ocekivao da on ima nesto vise kredita od ovog random wannabe gm-a rekao bih da su ostale iza ne vidim da nagetsi kao organizacija ovo mogu da okrenu u neku pozitivnu i takmicarsku pricu a to je ono sto je debelog vozilo poslednjih par godina ocekujem da polu-otaljava ostatak karijere. kao i early retirement Nek uzme supermax i nek krene sa žestokim statpaddingom. Ja, ja, ja i samo ja priča. Nek ganja scoring title jedne godine, assists druge, rebounds treće, steals četvrte...i naravno, nek skine Russa sa TD prvog mjesta. 6. mjesto može ulovit svake godine, a u PO šta bude.
Miki28 Lakers in 5 Posted Wednesday at 01:28 PM Posted Wednesday at 01:28 PM (edited) @bodo Bud out ili in? Edited Wednesday at 01:28 PM by Miki28 Lakers in 5 typo
gggggggg Posted Wednesday at 02:05 PM Author Posted Wednesday at 02:05 PM sad cujem da malone navodno nije hteo previse da razigrava nnajia, cisto da booth ispadne budala sto mu je dao onaj ugovor. isto tako je booth bez znanja ili konsultovanja malonea doveo shooting coacha, zbog cega je malone popizdeo pa je onaj trener nesrecnik (mike penberthy) morao da radi odvojeno od ekipe ili u drugo vreme od ostatka ekipe ovo su samo neke od sigurno mnostvo prica gde realno obojica ispadaju kao pravi idioti 2
Poenter Posted Wednesday at 02:14 PM Posted Wednesday at 02:14 PM (edited) 3 hours ago, nemanjaol said: Gledao sam sinoć DNVR emergency podcast. Pričali su o tome koliko daleko i duboko je zapravo išla ta svađa Malonea i Bootha. Kakvi su bili klanovi, podele, svađe. Kažu da Meloun bukvalno namerno nije hteo da pušta određene igrače da igraju na kojima je Booth insistirao. Kako bi učinio da odluke ovog izgledaju loše. Da je čak i na treninzima kinjio i uvek stavljao u lošu situaciju te igrače, kao npr ovog Picketa koji uopšte nije igrao do skoro, a zapravo nije toliko loš. Sa druge strane Booth je radio sve kontra od onoga što je Malone kao trener hteo i insistirao na mladim igračima i pravljenju neke dugoročne priče, a ovaj je hteo veterane. Bukvalno ko dva ovna na deblu. Denver cele sezone izgleda jako loše, čak i kada su pobeđivali. Gledao sam u prvih par meseci malo snimke pre posla. Ono ni na šta nije ličilo, a tek sad na kraju je očigledno baš puklo. Kapiram da su se pravi navijači Denvera smorili i jeste jadan način da se otera najtrofejniji trener u istoriji kluba. Ali kao neko ko nije emotivno investiran u Nagetse sam u fazonu 'ko ih jebe' njih dvojica su dopustili da njihova sujeta razjebe tim koji je odlično funkcionisao i traće bukvalno istorijski dobre sezone Jokića. Pa, sad, ne znam baš. Da nije malo Meloun zaslužio i da bude sujetan i ovan na deblu? Mada, poenta je da je bilo po njegovom, ne bi ni morao da bude ni sujetan, a ni ovan na deblu? Postavlja se pitanje, zar on nije zaslužio da bude po njegovom i da se pita za sve oko tima, a da GM bude samo njegova produžena ruka koja radi šta mu Meloun kaže? Kada je Meloun postao trener, jel mu neko rekao da je cilj titula? Od sezone 2018-2019 do danas je zlatno doba Nagetsa. Uzeli su jedinu titulu u istoriji i imaju višestrukog MVP-a koga su uzeli kao 41. pika. Da li se to podrazumeva za franšizu kao što su Nagetsi ili je Meloun taj koji im je doneo najveće uspehe u istoriji? Nisu oni Lejkersi. Imali su samo jednog top 10 pika otkad je Meloun trener i uzeli su Mareja sa sedmog mesta (tehnički i Mudijea, ali ne znam koliko je Meloun imao uticaj na to, bio je trener tek par dana). Nisu bili neka Filadelfija koja je imala četiri top 3 pika u četiri godine. Napravio od 41. pika jednog od najboljih u istoriji, od 7. pika napravio njegovog Robina, od MPJ-a je, kome je karijera bila upitna zbog leđa i preskakali su ga na draftu, napravio treću ili četvrtu violinu tima i Gordona savršeno uklopio, a to je jedino neko malkice veće ime koje je dobio kroz trejdove, uz Milsapa. Osim Milsapa, nikada nije dobio nekog Ol Star igrača, bilo da potpiše kao slobodan agent ili kroz trejd. A i Milsap je već bio u godinama i jeste igrao na Ol Star utakmici te godine kad je došao u Denver, ali nije bio neki superstar. Kada su mu doveli napokon dva dobra role plejera, KCP-a i Brauna, uzeo je titulu. Tako da, ovaj period je zlatno doba Denvera, a ovaj tim je Melounov. Pa zašto i ne bi bio sujetan i ovan na deblu? Samo na drugoj strani debla ne treba da bude niko, a ne nekakav But da mu se petlja. Što se mene tiče, Meloun je zaslužio odrešene ruke da radi kako on misli da treba i ako je sujetan, neka, zaslužio. Poređenje je malo prejako, ali Meloun jeste Denverov Aleks Ferguson na neki način i ne dovedeš onda nekakvog Buta da mu stoji sa druge strane debla nego mu ukažeš poverenje i daš mu da bude po njegovom. Edited Wednesday at 02:30 PM by Poenter 4
nemanjaol Posted Wednesday at 02:40 PM Posted Wednesday at 02:40 PM 22 minutes ago, Poenter said: Pa, sad, ne znam baš. Da nije malo Meloun zaslužio i da bude sujetan i ovan na deblu? Mada, poenta je da je bilo po njegovom, ne bi ni morao da bude ni sujetan, a ni ovan na deblu? Postavlja se pitanje, zar on nije zaslužio da bude po njegovom i da se pita za sve oko tima, a da GM bude samo njegova produžena ruka koja radi šta mu Meloun kaže? Kada je Meloun postao trener, jel mu neko rekao da je cilj titula? Od sezone 2018-2019 do danas je zlatno doba Nagetsa. Uzeli su jedinu titulu u istoriji i imaju višestrukog MVP-a koga su uzeli kao 41. pika. Da li se to podrazumeva za franšizu kao što su Nagetsi ili je Meloun taj koji im je doneo najveće uspehe u istoriji? Nisu oni Lejkersi. Imali su samo jednog top 10 pika otkad je Meloun trener i uzeli su Mareja sa sedmog mesta (tehnički i Mudijea, ali ne znam koliko je Meloun imao uticaj na to, bio je trener tek par dana). Nisu bili neka Filadelfija koja je imala četiri top 3 pika u četiri godine. Napravio od 41. pika jednog od najboljih u istoriji, od 7. pika napravio njegovog Robina, od MPJ-a je, kome je karijera bila upitna zbog leđa i preskakali su ga na draftu, napravio treću ili četvrtu violinu tima i Gordona savršeno uklopio, a to je jedino neko malkice veće ime koje je dobio kroz trejdove, uz Milsapa. Osim Milsapa, nikada nije dobio nekog Ol Star igrača, bilo da potpiše kao slobodan agent ili kroz trejd. A i Milsap je već bio u godinama i jeste igrao na Ol Star utakmici te godine kad je došao u Denver, ali nije bio neki superstar. Kada su mu doveli napokon dva dobra role plejera, KCP-a i Brauna, uzeo je titulu. Tako da, ovaj period je zlatno doba Denvera, a ovaj tim je Melounov. Pa zašto i ne bi bio sujetan i ovan na deblu? Samo na drugoj strani debla ne treba da bude niko, a ne nekakav But da mu se petlja. Što se mene tiče, Meloun je zaslužio odrešene ruke da radi kako on misli da treba i ako je sujetan, neka, zaslužio. Poređenje je malo prejako, ali Meloun jeste Denverov Aleks Ferguson na neki način i ne dovedeš onda nekakvog Buta da mu stoji sa druge strane debla nego mu ukažeš poverenje i daš mu da bude po njegovom. Ja sam siguran da je Meloun isto tako posmatrao situaciju. I iz njegove vizure to tako i izgleda. Al jbg rezultat svega je da se ekipa u drugoj sezoni posle osvajanja titule potpuno raspala i da ce mozda zavrsiti u plej inu. A da su pre toga imali second round exit I to sve u vreme dok imaju najboljeg igraca lige. Na kraju su obe osobe najvise odgovorne za to dobile otkaze
bodo Posted Wednesday at 02:50 PM Posted Wednesday at 02:50 PM 1 hour ago, Miki28 Lakers in 5 said: @bodo Bud out ili in? Mislim da se spremaju tektonske promjene kod Sunsa. Nije Bud jedini krivac ali ničim niti nije zaslužio da ostane tu gde je.
Dracarys Posted Wednesday at 03:07 PM Posted Wednesday at 03:07 PM 10 minutes ago, bodo said: Mislim da se spremaju tektonske promjene kod Sunsa. Nije Bud jedini krivac ali ničim niti nije zaslužio da ostane tu gde je. Šta misliš da će biti, trejd Durenta ili Bukera? Sansi više nemaju čemu da se nadaju, kada sada nisu izborili ni plej in, Durent je sve stariji, Buker sve bliži tridesetim koji je ništa drugo nego solidan ol star i imaju ugovor Bila koji je nemoguće trejdovati. Ja mislim da se neće ništa dogoditi preko leta, idu opet kakvi, takvi u sledeću sezonu. Ruke su im vezane.
HAMMER Posted Wednesday at 03:16 PM Posted Wednesday at 03:16 PM (edited) >klik< 😂 Edited Wednesday at 03:17 PM by HAMMER
bodo Posted Wednesday at 03:16 PM Posted Wednesday at 03:16 PM Just now, Dracarys said: Šta misliš da će biti, trejd Durenta ili Bukera? Sansi više nemaju čemu da se nadaju, kada sada nisu izborili ni plej in, Durent je sve stariji, Buker sve bliži tridesetim koji je ništa drugo nego solidan ol star i imaju ugovor Bila koji je nemoguće trejdovati. Ja mislim da se neće ništa dogoditi preko leta, idu opet kakvi, takvi u sledeću sezonu. Ruke su im vezane. KD ide sigurno. Beal ostaje jer nema te franšize koji bi preuzeo njegov ugovor. A šta se tiče Booka mišljenja su podijeljena. Dobar dio bi da ostane a opet sve veći je broj i onih koji su za njegov trejd. Book je dobar igrač ali nije superstar. Ono šta sam ja čitao je da mu nisu spremni platiti supermax ugovor kad postane eligible za isti jer da ne vrijedi te novce. E sad šta će od svega toga ispasti ostaje da se vidi. 1
Recommended Posts