Stiletto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 4 hours ago, Miki28 Teoljub said: Kyrie👏 I povređenog su ga doneli do linije penala da izvede dva bacanja. 1
Predator93 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 17 minutes ago, Marvin said: Zašto pobogu? Pročitao sam negde da je morao da ih izvede kako bi mogao u tom meču eventualno da se vrati u igru.Zanimljivo pravilo ako je istina, a ne kao u Evropi izađe da preskoči bacanje i eto ga posle par minuta nazad. 1
Stiletto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 27 minutes ago, Marvin said: Zašto pobogu? Ako ne izvede slobodna, ne sme da se vraća na teren do kraja utakmice. Već viđeno 2013. kad je Kobe šutirao bacanja sa pokidanom Ahilovom tetivom.
SteveFrancis#3 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Hahaha vidim nece da trejduju Armania. Nista, vidimo se 2035. u PO. Mozda.
Marvin Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) ti si u tenk fazonu? Jer osim toga ne vidim koga boljeg od Armania bi mogli da dobijete? btw: da li bi Denver mogao nekom magijom da uvali Mareja i dobije prostor za Durenta i jos jednog beka? Edited 5 hours ago by Marvin 1
SuperTraktorko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 11 minutes ago, Marvin said: btw: da li bi Denver mogao nekom magijom da uvali Mareja i dobije prostor za Durenta i jos jednog beka? Ti to želiš da Sansi odrade jedan Nico-style trade? 1
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Tragedija. Mislim da možemo komotno da precrtamo Mavse ove sezone, ostaje im još naredna da nešto urade sa Irving - AD tandemom i to nakon povratka Kyriea posle kidanja ACL-a. Osim ako se Max Christie odjednom ne pretvori u prajm Kawhia, a verovatnoća za to teži nuli. Karma se baš surovo poigrala sa Mavsima, ko ih jebe, nego mi žao Kyriea koji je možda igrao i najzreliju košarku karijere. 14
MC Thunder 2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Hahaha vidim nece da trejduju Armania. Nista, vidimo se 2035. u PO. Mozda. Ako pricamo o Bukeru, mislim da se Hjuston aktivno interesuje vec neko vreme, a imaju svasta da ponude. Ja ne bih zeleo trejd iskreno, ali mozda bude srece za tebe na leto.
gggggggg Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Just now, MC Thunder 2 said: Ako pricamo o Bukeru, mislim da se Hjuston aktivno interesuje vec neko vreme, a imaju svasta da ponude. Ja ne bih zeleo trejd iskreno, ali mozda bude srece za tebe na leto. imaju svasta ali phoenixu trebaju samo svoji pikovi. zato je i cela prica oko bookera i houstona jedina realna, jer phoenix samo svoji pikovi mogu da spase buducnost. nico harrison na kraju ima puno srece sa ovom povredom irvinga.
MC Thunder 2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 4 minutes ago, gggggggg said: imaju svasta ali phoenixu trebaju samo svoji pikovi. zato je i cela prica oko bookera i houstona jedina realna, jer phoenix samo svoji pikovi mogu da spase buducnost. Kontam da ce tu biti necega na leto, ali morao bi Hjuston i da istovari matching salary. Podneo bih Buker-Dzejlen glava za glavu i Dzok nazad za kusur. Ali ako Rokeci npr daju Dželjana, ne verujem da bi bili voljni i da vrate bas sve pikove uz to. Grin i dalje ima prilicno visok upside kao igrac, atleta i po godistu. A skoro da se uopste ne povredjuje. Edited 4 hours ago by MC Thunder 2
gggggggg Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago tu je i vanvleet. a green bi dobro dosao da ga trejduju dalje za jos pikove. imaju izbora sigurno. jedino je pitanje da li je ishbia spreman za tank u vec njegovoj trecoj sezoni.
Manu Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 13 minutes ago, gggggggg said: nico harrison na kraju ima puno srece sa ovom povredom irvinga. Objasni molim te
gggggggg Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago (edited) 8 minutes ago, Manu said: Objasni molim te pa djubre ce se vaditi na losu srecu umesto da pati zbog svojih poslova. davis mora zatraziti trejd na leto. Edited 3 hours ago by gggggggg 3
Manu Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ma nema on na šta da se vadi, niko mu u Dalasu ovo neće oprostiti i on je svoju karijeru završio
bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 2 hours ago, SteveFrancis#3 said: Hahaha vidim nece da trejduju Armania. Nista, vidimo se 2035. u PO. Mozda. ne znam od kuda ti info ali ono šta je nalazim nema šanse da mu daju ono na šta će biti eligible 2027. a to bi bilo u rangu oko 300M na pet godina ili čak i više u zavisnosti od rasta salary capa. ne vredi taj novac.to je javna tajna. sve je izvesnije da će doći do trejda i da su najveći kandidati za isti Rakete i Knicksi. KD je isto gone jedino Beala ne mogu utopiti ali NBA je to možda se u ovom ludilu i nađe netko dovoljno lud da preuzme njegov ugovor. Bud je isto bivši po pisanjima. sledi rebuild.nema druge jer nema drugog izlaza iz ove kaše koju su skuhali. Edited 3 hours ago by bodo
fedor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Tragedija. Mislim da možemo komotno da precrtamo Mavse ove sezone, ostaje im još naredna da nešto urade sa Irving - AD tandemom i to nakon povratka Kyriea posle kidanja ACL-a. Osim ako se Max Christie odjednom ne pretvori u prajm Kawhia, a verovatnoća za to teži nuli. Karma se baš surovo poigrala sa Mavsima, ko ih jebe, nego mi žao Kyriea koji je možda igrao i najzreliju košarku karijere. Mislim da je to-to sto se tice njih. AD je zdravstveno vec deda, Kajri posle ovog nece nikad biti isti. Steta. Kada je vec puklo sa Lukom do te mere da su ga morali trejdovati, morali su da urade nesto mnogo pametnije, nisu. Ispali su majmuni, doveli su staklenca koji gazi u 33cu i bice sve gore, a sada ih na sve teraju maleri. Slozili su se bili fino, imao sam neku misao da bi mogli ove godine da se pobiju malo jace nakon onog finala. Prva greska je bio Klej, daleko da imam nesto protiv njega, ali njima je trebao malo mladji "pucac", sa vise energije, boljim rukama za jos neke stvari osim trojke. Onda taj trejd nesrecni i sada sve ide nizbrdo.
Dracarys Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Baš me je pogodila ova povreda Irvinga, iako mi nije bio nešto simpatičan nakon izdaje od pre 8 godina, opet, sa Kingom je činio odličan tandem. Za par dana puni 33 godine, sada je mart mesec i sledeća sezona je upitna, jer ko zna kakvom brzinom će teći oporavak, neki prosek je godinu dana do povratka, a Dalas je ko zna gde na tabeli u tom periodu. Mislim da je to kraj Irvinga kakvog znamo, jer je svoju igru bazirao na brzini i veoma veštim pokretima, biće ovakve izvedbe nakon ovakve povrede dosta sporije. Makar se osigurao, pokupiće player option od 44 milki sledeće sezone...
SteveFrancis#3 Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 4 hours ago, Marvin said: ti si u tenk fazonu? Jer osim toga ne vidim koga boljeg od Armania bi mogli da dobijete? btw: da li bi Denver mogao nekom magijom da uvali Mareja i dobije prostor za Durenta i jos jednog beka? 3 hours ago, MC Thunder 2 said: Ako pricamo o Bukeru, mislim da se Hjuston aktivno interesuje vec neko vreme, a imaju svasta da ponude. Ja ne bih zeleo trejd iskreno, ali mozda bude srece za tebe na leto. 3 hours ago, gggggggg said: imaju svasta ali phoenixu trebaju samo svoji pikovi. zato je i cela prica oko bookera i houstona jedina realna, jer phoenix samo svoji pikovi mogu da spase buducnost. nico harrison na kraju ima puno srece sa ovom povredom irvinga. 3 hours ago, gggggggg said: tu je i vanvleet. a green bi dobro dosao da ga trejduju dalje za jos pikove. imaju izbora sigurno. jedino je pitanje da li je ishbia spreman za tank u vec njegovoj trecoj sezoni. 2 hours ago, bodo said: ne znam od kuda ti info ali ono šta je nalazim nema šanse da mu daju ono na šta će biti eligible 2027. a to bi bilo u rangu oko 300M na pet godina ili čak i više u zavisnosti od rasta salary capa. ne vredi taj novac.to je javna tajna. sve je izvesnije da će doći do trejda i da su najveći kandidati za isti Rakete i Knicksi. KD je isto gone jedino Beala ne mogu utopiti ali NBA je to možda se u ovom ludilu i nađe netko dovoljno lud da preuzme njegov ugovor. Bud je isto bivši po pisanjima. sledi rebuild.nema druge jer nema drugog izlaza iz ove kaše koju su skuhali. Nema tu vise fazona. Mi necemo imati nikakve resurse da napravimo bilo kakav iskorak u kvalitativnom smislu zbog svih poteza koji su vuceni poslednje 2 godine. Rasprodali smo sve i jedini nacin da se izbegne totalna irelevantnost narednih 10 godina jeste da se odmah pocnu vracati pikovi i doci do mladih igraca sa kakvim-takvim upsideom. Zato je Houston pominjan jer fakat postoji merkanje vec duze vreme, a drze pikove koji su nama najinteresantniji. Plus imaju dosta mladih i interesantnih igraca sto daje vise prostora da se postigne dogovor. Booker mora da ide. Na stranu je li neko intimno za taj potez ili ne, jedini nacin da se povrati nesto od asseta jeste da se unovci igrac koji najvise vredi trenutno. Da ne pricam sto je uzorak sada vec dovoljno veliki i reprezentativan da se njemu manje-vise jebe za rezultate, pobede i titule, da je hepi sa parama koje dobija. Vrhunski skorer kome fale kljucni kvaliteti da vodi tim ka nekom velikom uspehu. Malo je takvih zaista, treba biti posten, nije to nikakav pljuc po njemu, samo konstatacija realnosti. Ja sam sve ovo pisao i pre godinu dana i eto, izgubili smo ovu godinu, ali se bojim da se na tome nece zavrsiti. Ishbia je tolika mentolcina da je gotovo izvesno da ce nastaviti sa mamuzanjem mrtvog konja. Sto se tice izvora, preneo je nesto Gambo i Bourguet da je Durant sigurno u nekom trejdu nakon kraja sezone, ali da Booker ostaje sigurno i da ce se raditi 'retool' oko njega. Bice trejdovan navodno samo ako sam to bude trazio. Taj retool je apsurdan i potpuno nemoguc i neizvodljiv jer cak i da nadju trejd partnera za Beala i dobiju solidan paket za Duranta, oni nikako ne mogu doneti igraca Bookerovog nivoa, a kamoli boljeg. Tako da je jasno da je to samo puko gubljenje jos vremena i zakopavanje dublje u rupcagu bezveznosti. 1
gggggggg Posted 31 minutes ago Author Posted 31 minutes ago matt ishbia je jos uvek dosta mlad i par godina tankovanja mu ne bi nista skodilo. ali naravno, ne razmislja tako jedan milijarder koji je s trejdom duranta otvorio vrata u nba. s tankovanjem bi indirektno priznao da nema pojma sta radi. bas me zanima koja je cena duranta. ostaje mu jedna sezona ugovora i zaradjuje nekih 50 miliona. nece tu biti nekog velikog povrata. jedino sto to moze da izvuce ako bude neki dobar bidding war.
Recommended Posts