Miki28 Lakers in 5 Posted Monday at 06:29 AM Posted Monday at 06:29 AM Ipak su morali da ga waive. Mislio sam da ce posle waive Miltona naci drugi nacin da otvore jos malo prostora u salary capu. Steta, odradio je fino svoju rolu.
Miki28 Lakers in 5 Posted Monday at 03:09 PM Posted Monday at 03:09 PM Odlican posao Klipana u ofsezoni 1
delgado Posted Monday at 03:13 PM Posted Monday at 03:13 PM Ovi Klipersi sve vise podsecaju na onaj pokusaj Bruklina 13/14 sa Deronom, Joe Johnsonom, Pirsom, KG, Terijem... Trebali su i PG-a da probaju da vrate cisto da sakupe sve polupane veterane Dobar posao Lakersa sa Smartom, jos jedan buyout igrac ispod realne cene. Znacice puno u odbrani i haslu, moze da odigra 20ak minuta ako se oporavio. Uz popunjenu dugogodisnju rupu na 5ici i na defanzivnom skoku sa Aytonom, to je vec ozbiljnija prica. Vredeo bi jos jedan solidan igracic tipa Highsmith ili Zair Vilijams, ali osovina deluje vise nego dobro. 2
Урош19 Posted Monday at 06:55 PM Posted Monday at 06:55 PM Godina prođe Goberov step bek fejdavej nikad
Урош19 Posted Monday at 09:45 PM Posted Monday at 09:45 PM 6 hours ago, delgado said: Ovi Klipersi sve vise podsecaju na onaj pokusaj Bruklina 13/14 sa Deronom, Joe Johnsonom, Pirsom, KG, Terijem... Trebali su i PG-a da probaju da vrate cisto da sakupe sve polupane veterane Fun fact, DWill je stariji samo godinu dana od CP3 2
Darko Posted yesterday at 01:45 AM Posted yesterday at 01:45 AM Paul u Clips. Znači doveli su Collinsa, Paula, Lopeza i Beala, a izgubili Powella. Jak offseason, nema šta. Mada i suviše mnogo zavise od zdravlja Kawhi-a, a i jednu godinu starenja u njihovo doba nije zanemarljivo.
gggggggg Posted yesterday at 06:40 PM Author Posted yesterday at 06:40 PM koliko je ova serija bila dobra i koliko se ludih stvari desilo nakon sto su prestali sa pravljenjem serije. bas steta 8 2
Darko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 14 minutes ago, Bul-Kathos said: Promocija srpske meke moći na nekoliko nivoa Najverovatnije je za Ruse al dobro. Bio sam u Kini, to je češća pojava tamo. Edited 13 hours ago by Darko
Chaos Is Me Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 13 hours ago, gggggggg said: koliko je ova serija bila dobra i koliko se ludih stvari desilo nakon sto su prestali sa pravljenjem serije. bas steta Genijalna je bila Game of zones, nikad ništa tako dobro NBA related neće biti napravljeno. Još onaj epilog sa Pierceom ahahaha. 3
MrTripleDouble Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 hours ago, Bul-Kathos said: Promocija srpske meke moći na nekoliko nivoa Ovo Longxin prevodio neki ćaci Iako sam laik za kineski jezik, 100% sam siguran da se ovo ne čita Lunsin.
Poenter Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago To je ruski i tako se zove (piše) na ruskom https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Лунсин
Miki28 Lakers in 5 Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Idu bolja vremena. Luka na duge staze, imace se masu prostora u salary capu sledece ljeto + draft pikovi.
Wook Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 7 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Idu bolja vremena. Luka na duge staze, imace se masu prostora u salary capu sledece ljeto + draft pikovi. LA Lakers i NBA, kao Vučić i pošteni izbori. 1
Recommended Posts