freethrow Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ma dobro majkumu, zaista ga ne vidim kao ultra low iq igrača. Nije kreator, nije Magic Johnson ili Lebron, ali je dobar bek šuter koji se iznenađujuće dobro snašao u šampionskoj ekipi koja bez njega nema ni promil šanse da bi bila šampionska. Nemam problem sa tobom, daleko bilo, imam problem sa narativom koji je po meni duboko pogrešan. Znači od lepog Keli Oubreta, pa do Slow Moa, pa preko Embiida, pa da idemo i do Lamela i LaVinea, Bredlija Bila pa do Dillona Brooksa, pa do Badija Hilda... Ne znam, mogu da nabrojim bar 40% ako ne i 50% igrača aktivnih koji po meni imaju osetno niži BBIQ od Poola. Priznajem da ne računam puno vreme provedeno u Washingtonu, ali kod nas je zaista bio jako dobar igrač. Selekcija šuta mu je takva kakva jeste - odrastao je uz Stefa, trudio se da mu to bude reper i često je uspevao da ga iskopira, pa makar to bilo potezanje sa 9m ili izgubljene lopte. Enivej, izvini, ništa protiv tebe lično, samo me izluđuje taj narativ da je on glupan, pa ga valjda drži u ligi nečija milost ili snažne fizikalije.
Chaos Is Me Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago U ligi ga naravno drži talenat za košarku ili da budem precizniji - sposobnost proturanja lopte kroz obruč. Neki od nabrojanih igrača imho imaju visok BBIQ npr Slo Mo, Brooks itd, tako da nam se tu kriterijumi očigledno ne poklapaju. I da budem potpuno precizan - Poole mi je podnošljiv kao neki 6th man ili strelac sa ograničenom minutažom, što je i bio u Warriorsima, međutim nakon što je dobio masan ugovor od njega su očekivanja bila da bude all round bek i plejmejker praktično, a tome po mom sudu ni blizu nije dorastao. Ta uloga će se od njega tražiti i u Pelicansima s obzirom da je Murray povređen - dakle da bude glavni bek u ekipi, neko ko donosi odluke i upravlja igrom, a ne samo neko ko pripaljuje u ograničenoj minutaži. 3
Miki28 Lakers in 5 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Posto ce Lebronu sledeca sezona biti poslednja u karijeri, bar se nadam, red bi bio da grof i onaj drugi otvore novu temu. Da se zakljuca ova sto prije i da se zaboravi ovaj smor od sezone. Mislio sam da gore sezone nece biti od sezone 2023/24 ali ju je ova 24/25 nadmasila.
Milos 3.14 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Svako ko gotivi Arsenal zna da od neke ol in priče sa Krenkeovima nema ništa. Oni su sasvim zadovoljni da upadaju u plej of i uzimaju lovu. Poređenje sa Bistonom ne ide jer Boston je u luksuriju veliki broj godina i prošle godine je svesno ušao u 2 apron da bi napali još jednu titulu. Uzevši u obzir Tejtumovu povredu logično je što su krenuli u rekonstrukciju+ Tejtum je nešto mlađi i zadržaće dobar core
gggggggg Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago brooklyn sada ima pet pikova prve runde za veceras. bicu bas iznenadjen ako ne urade neki trejd za jedan od ovih pikova. sixersi mogu isto uraditi nesto da pojacaju ekipu. istok je bas slab i njih svi zaboravljaju a mogu i oni biti opasni. cak i ako embiid odigra pola sezone. atlanta ima mozda jos jedan poso da uradi i da pojaca klupu/trojku. detroit, toronto...
Milos 3.14 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I Bruklin i Okc će da rade trade up ili da menjaju pikove za neke od narednih godina jer nemaju dovoljno ni roster mesta za toliki broj pikova
SteveFrancis#3 Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Konacno prava stvar. Ko jos gleda finale, pa jos sa neke dve paorske fransize.
Recommended Posts