freethrow Posted June 4 Posted June 4 Ma boli ih uvo da se pofajtaju, ali dobroTM Dobro se zbori ovde o Tejtumu, on je opasno dobar igrač i suludo je pričati da je precenjen ili potcenjen, a i who gives a fuck uostalom. Logo Orlanda mi se ne sviđa, sviđa mi se ovakav dres, ja bih ovo nosio i kod kuće, a može i za grad: 3
SteveFrancis#3 Posted June 4 Posted June 4 Ne samo sto ih boli member da se pobiju, nego sto je taj koncept okasnio x godina. U ovom trenutku USA tim je za citavu klasu slabiji i tu nema nikakvog pariteta niti zanimljivosti. AS je prosto pukao kao dogadjaj u uslovima i kretanjima koje vidimo poslednjih godina i to je nesto sto se ne moze popraviti parcijalno, na nivou samog vikenda. To iziskuje promenu kompletne klime, a izvesno je da to necemo gledati, bar ne u skorije vreme jer liga ima jasan kurs. 1
gggggggg Posted June 4 Author Posted June 4 (edited) Quote Mat Ishbia emailed the Suns basketball ops team internally on Wednesday, taking accountability for not doing enough to establish a culture in Phoenix. He stated that he tried “running the typical NBA owner playbook" but now he intends to be extremely active in decisions/management Edited June 4 by gggggggg 1 7
SuperTraktorko Posted June 4 Posted June 4 Lepo kaze stara arizonska poslovica, "Sve ce to Isbia pozlatiti"
Урош19 Posted June 5 Posted June 5 10 hours ago, MC Thunder 2 said: Glasina je Team Usa vs Team World na sledecem All staru kao main event. Svakako bi bilo daleko bolje nego bilo sta do sada + bi se timovi legit pofajtali za pobedu. Bukv +30 za team world, 2 debela i Šajo su sami dovoljni za to
MrTwister Posted June 5 Posted June 5 8 hours ago, gggggggg said: Burazer je lagano rekao, dosad sam se drzao po strani, nisam se petljao ni u sta, potpisivao cekove i dovodio eksperte da rade svoj posao. Sad cu bgm da se ukljucim malo vise 😄 Dosao GM - njegov asistent coach dok je bio na Michigan State. Dosao trener takodje sa Michigan State sasvim slucajno isto. CEO i muske i zenske fransize njegov drug iz Michigana i sin NFL agenta. Na prvi pogled djeluje da se i ABA ligaski timovi profesionalnije vode 😄 3
Урош19 Posted June 5 Posted June 5 5 minutes ago, MrTwister said: Na prvi pogled djeluje da se i ABA ligaski timovi profesionalnije vode 😄 Bojša se ne bi složio
SteveFrancis#3 Posted June 5 Posted June 5 (edited) Od kupovine ovakvih igracaka do apsolutnog kraha i propasti u samo 3 godine Inace, ja cu pisati Adamu Silveru. Ne zezam se. Samo da nadjem vremena krajem nedelje za to socinjenije. Edited June 5 by SteveFrancis#3 2 1
freethrow Posted June 5 Posted June 5 27 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Inace, ja cu pisati Adamu Silveru. Ne zezam se. Samo da nadjem vremena krajem nedelje za to socinjenije. 13
Shunsuke Nakamura Posted June 5 Posted June 5 Ja ne dajem nikakve šanse Indiani u ovom finalu. 4:1 za Oklahomu lagano. 1
freethrow Posted June 5 Posted June 5 Ako bude normalizovano suđenje faulova, kako na Halidu, tako i na Šaji, onda su šanse 60/40. Indiana ima mnogo iskusnijeg i namazanijeg trenera. 1
Darko Posted June 5 Posted June 5 I ja sam prognozirao 4-1 za OKC ali sam se nećkao da stavim 4-3, ovo može da se zakuva. Indijana igra baš lep timski basket i tu je njihova šansa, mada mi je OKC prejaka defanzivno. 1
nonick Posted June 5 Posted June 5 od 4:0 do 4:2 za OKC realno od onog sto smo videli do sada, ali videcemo posle ovog meca danas. Pobeda Indijane u finalu bi me iznenadio ali nije tipa da je to nemoguce. Go Indiana! 1
Carl Johnson Posted June 6 Posted June 6 Indiana je u prvom poluvremenu imala 20 izgubljenih lopti na 15 ubacenih fg i opet su “u igri”. Drzi ih trojka nekako, inace bi ovo vec bilo gotovo.
nonick Posted June 6 Posted June 6 Odbrana Indijane je dobra, napad treba da poprave malo za sledecu utakmicu, treba da smisle nesto. OKC igra odlicno, odbrana ne da mira Indijani ni na sekund.
LayupFromTheMidget Posted June 6 Posted June 6 Imao Turner za -1, Haliju ide ovo ne moze 1 opcija da ti ima 12 poena i da dobijes + 24 TOa. Moglo je ovo da se brejkuje 1
nonick Posted June 6 Posted June 6 Da je Turner pogodio trojku razlika bi bila 1. 🙂 3 point game 1:22 1 point game
Recommended Posts