Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobar šut s poludistance je bukvalno zaboravljena umjetnost u modernoj NBA, a koliko može da bude moćno oružje se vidi noćas na primjeru igre Bridgesa, pa i Brunsona. 

• Like 2
Posted (edited)
3 minutes ago, gggggggg said:

sad se i povredio :frusty:

I to sam od sebe, pao je kada je OG ukrao onu loptu i zakucao u kontri i bolno se prizemljio. Iznose ga u kolicima..

Edited by delgado
Posted

Komentator sa Arene pominje titulu za Nikse vec treci put u prenosu. Vinijev davno izgubljeni brat, koliko je samo navijao za Nikse..

Just now, gggggggg said:

lici na ahila :tired:

Nije valjda u pm, meni nije delovalo toliko strasno, ali tacno, ovo moze biti ahilova tetiva 😱:ajme:😪

• Tuzno 1
Posted

Zglob svakako nije, uopšte nije ličilo na uganuće. Nadam se da će biti OK. :thumbsup:

Inače, statement pobjeda Knicksa, na kraju bukvalno gaženje. :Hail: Da li imamo iznenađujuće finale Istoka?

Posted

Boston ima dovoljno kvaliteta i bez Tatuma da ovo okrene, da se skupe malo i da Holiday, Porzingis i Pritchard uzmu više protagonizma u napadu ali u Browna kao prvu zvezdu vjere nemam, a trebaće itekako njegov istup u odnosu na ovo što igra u ovoj seriji. Jeste da ga muči koleno ali još uvek nije našao dršku za tu loptu niti svest o tome šta je dobar a šta loš šut. Goreće u Gardenu u petoj. Knicksi su zaslužili ovo.

Posted
7 minutes ago, Ječmendo said:

Zglob svakako nije, uopšte nije ličilo na uganuće. Nadam se da će biti OK. :thumbsup:

Inače, statement pobjeda Knicksa, na kraju bukvalno gaženje. :Hail: Da li imamo iznenađujuće finale Istoka?

I Niksi i Indiana igraju preozbiljnu kosarku, i tokom sezone, i sada, a i prosle godine su Nikse satrale povrede, a Indy je ispustila 3 od 4 meca volsebno protiv Bostona u onoj metli. Sada su se jos nadogradili, Niksi doveli Mikala, MicLob je zdrav, a Indiani Mathurin i + su jos zategnutiji. Nisam ocekivao bas da bude 3-1 za Nikse i Pacerse svakako, ali nije da je neko veliko iznenadjenje. Vidi se da je Holiday nacet i da se muci, Porzi takodje igra tanko, ne moze bas tako. Takodje, i Kavsi su dosta propustili zbog povreda u prva 2 meca. Surov je plejof, ne prasta nista.

• Like 2
Posted

Njujorku bi bili jako tesko da pobedi i Cavse ili Indijanu. Isto tako i OKC a mozda i Nagetse. 

Znam da ovo nije RS ali u regularnoj:

Cavs : NY  4:0

Cavs : Bos 2:2

Cavs : Ind 1:3

NY nema dovoljno dobru odbranu ni dovoljno brzine. Imaju jako dobar grit i scrappiness. Mozda je dovoljno ali ne verujem za sada, da vidimo sledecu utakmicu.

Posted

Njujork ima vrhunsku petorku koja može da se pošiba s bilo kim. To su dokazali upravo u duelu sa šampionima. Gore si postavio serije Cavsa, a u finalu ih vjerovatno očekuju Pacersi s kojim imaju 2:1 u sezoni, pri čemu su ove dvije pobjede bile ubjedljive. Mislim da bi svakako  bila vrlo neizvjesna serija, ali još nije sigurna. Ima Boston i bez Tatuma municije za zakomplikuje život Knicksima. 

Ant opet rastura! :Hail: Ratnici bez Stefa igraju koliko mogu, možda i preko očekivanja, ali to očigledno nije dovoljno. 

• Like 1
Posted

Ubi Sota. Svaka čast za Rendla. On mi je možda najveće iznenađenje u ovom PO. Nisam vjerovao da može ovako dobro igrati. 

Jedan od rijetkih trejdova gdje su i jedna i druga ekipa dobile i postale bolje. Niksi s Taunsom, Sota s Rendlom.

Njujork, kao sto sam vec rekao, zajeban kao kratko ćebe. Njima je samo pitanje da li ce biti zdravi. Prava ratnička ekipa koja igra paklenu odbranu, a imaju i ofanzivno municije. Tibs je doktor!

Dalas je zaslužio sreću nakon hrabrog poteza gdje su pustili franšiznog igrača nakon što se počeo povređivati i gdje godinama nije bio u stanju da smrša.

Svjetla budućnost je pred njima. Idemo Mavsi!🔥

Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Ovo što Brunson radi sa ovom fizionomijom bureta je stvarno vrhunski skill. Možda i bek koji najbolje koristi svoje telo u celoj ligi, stalno traži kontakt i suviše je vešt u tome.

:classic_laugh:

Knicks tho :Hail::Hail::Hail:

Posted

Mislim da Nico Harrison jase na nekom talasu bolikurcitisa i samopouzdanja da me ne bi iznenadilo da testira dokle mu sve ovo moze prolaziti i trejduje Flagga nedje jer su oni sad tom 'nate "win now" modu pa da im upadne neki Giannis tu a u Wisconsin ode bijeli buduci superstar na njegovo mjesto. Ili jos jaci scenario da Giannis zavrsi u LA a ovima vrate Doncica u Texas pa bude ono e samo smo se salili malo, kakva "defense wins championship" to smo se malo zaebavali 😄 

• Like 2