delgado Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sad se i Tejtum izgleda povredio.. Ne izgleda ovo dobro za Boston.. OG ih je unistio ovim kradjama i kontrama nakon njih
Ječmendo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Dobar šut s poludistance je bukvalno zaboravljena umjetnost u modernoj NBA, a koliko može da bude moćno oružje se vidi noćas na primjeru igre Bridgesa, pa i Brunsona. 2
Chaos Is Me Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kakav je Brown degen. Too smart for the league ahahahaha, čovek kocka
delgado Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 3 minutes ago, gggggggg said: sad se i povredio I to sam od sebe, pao je kada je OG ukrao onu loptu i zakucao u kontri i bolno se prizemljio. Iznose ga u kolicima.. Edited 8 hours ago by delgado
gggggggg Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago 2 minutes ago, gggggggg said: sad se i povredio lici na ahila
delgado Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Komentator sa Arene pominje titulu za Nikse vec treci put u prenosu. Vinijev davno izgubljeni brat, koliko je samo navijao za Nikse.. Just now, gggggggg said: lici na ahila Nije valjda u pm, meni nije delovalo toliko strasno, ali tacno, ovo moze biti ahilova tetiva 😱😪
Chaos Is Me Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Bez ikakvog kontakta je bila povreda a takve su najgore. Nadam se ipak da nije najgori scenario.
Ječmendo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Zglob svakako nije, uopšte nije ličilo na uganuće. Nadam se da će biti OK. Inače, statement pobjeda Knicksa, na kraju bukvalno gaženje. Da li imamo iznenađujuće finale Istoka?
Chaos Is Me Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Boston ima dovoljno kvaliteta i bez Tatuma da ovo okrene, da se skupe malo i da Holiday, Porzingis i Pritchard uzmu više protagonizma u napadu ali u Browna kao prvu zvezdu vjere nemam, a trebaće itekako njegov istup u odnosu na ovo što igra u ovoj seriji. Jeste da ga muči koleno ali još uvek nije našao dršku za tu loptu niti svest o tome šta je dobar a šta loš šut. Goreće u Gardenu u petoj. Knicksi su zaslužili ovo.
delgado Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 7 minutes ago, Ječmendo said: Zglob svakako nije, uopšte nije ličilo na uganuće. Nadam se da će biti OK. Inače, statement pobjeda Knicksa, na kraju bukvalno gaženje. Da li imamo iznenađujuće finale Istoka? I Niksi i Indiana igraju preozbiljnu kosarku, i tokom sezone, i sada, a i prosle godine su Nikse satrale povrede, a Indy je ispustila 3 od 4 meca volsebno protiv Bostona u onoj metli. Sada su se jos nadogradili, Niksi doveli Mikala, MicLob je zdrav, a Indiani Mathurin i + su jos zategnutiji. Nisam ocekivao bas da bude 3-1 za Nikse i Pacerse svakako, ali nije da je neko veliko iznenadjenje. Vidi se da je Holiday nacet i da se muci, Porzi takodje igra tanko, ne moze bas tako. Takodje, i Kavsi su dosta propustili zbog povreda u prva 2 meca. Surov je plejof, ne prasta nista. 2
gggggggg Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago kakva tri sata za buducnost lige ako je povreda ona najteza. bice bas velikih promena uskoro
nonick Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Njujorku bi bili jako tesko da pobedi i Cavse ili Indijanu. Isto tako i OKC a mozda i Nagetse. Znam da ovo nije RS ali u regularnoj: Cavs : NY 4:0 Cavs : Bos 2:2 Cavs : Ind 1:3 NY nema dovoljno dobru odbranu ni dovoljno brzine. Imaju jako dobar grit i scrappiness. Mozda je dovoljno ali ne verujem za sada, da vidimo sledecu utakmicu.
Ječmendo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Njujork ima vrhunsku petorku koja može da se pošiba s bilo kim. To su dokazali upravo u duelu sa šampionima. Gore si postavio serije Cavsa, a u finalu ih vjerovatno očekuju Pacersi s kojim imaju 2:1 u sezoni, pri čemu su ove dvije pobjede bile ubjedljive. Mislim da bi svakako bila vrlo neizvjesna serija, ali još nije sigurna. Ima Boston i bez Tatuma municije za zakomplikuje život Knicksima. Ant opet rastura! Ratnici bez Stefa igraju koliko mogu, možda i preko očekivanja, ali to očigledno nije dovoljno.
Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ubi Sota. Svaka čast za Rendla. On mi je možda najveće iznenađenje u ovom PO. Nisam vjerovao da može ovako dobro igrati. Jedan od rijetkih trejdova gdje su i jedna i druga ekipa dobile i postale bolje. Niksi s Taunsom, Sota s Rendlom. Njujork, kao sto sam vec rekao, zajeban kao kratko ćebe. Njima je samo pitanje da li ce biti zdravi. Prava ratnička ekipa koja igra paklenu odbranu, a imaju i ofanzivno municije. Tibs je doktor! Dalas je zaslužio sreću nakon hrabrog poteza gdje su pustili franšiznog igrača nakon što se počeo povređivati i gdje godinama nije bio u stanju da smrša. Svjetla budućnost je pred njima. Idemo Mavsi!🔥
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Ovo što Brunson radi sa ovom fizionomijom bureta je stvarno vrhunski skill. Možda i bek koji najbolje koristi svoje telo u celoj ligi, stalno traži kontakt i suviše je vešt u tome. Knicks tho
MrTwister Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Mislim da Nico Harrison jase na nekom talasu bolikurcitisa i samopouzdanja da me ne bi iznenadilo da testira dokle mu sve ovo moze prolaziti i trejduje Flagga nedje jer su oni sad tom 'nate "win now" modu pa da im upadne neki Giannis tu a u Wisconsin ode bijeli buduci superstar na njegovo mjesto. Ili jos jaci scenario da Giannis zavrsi u LA a ovima vrate Doncica u Texas pa bude ono e samo smo se salili malo, kakva "defense wins championship" to smo se malo zaebavali 😄 1
40Wins Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sta je bre ovo mrš, AdmiralBet košarkaška liga Amerike. 1
MC Thunder 2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago On 5/8/2025 at 9:30 AM, MC Thunder 2 said: Ocekujem jak odgovor Bostona i 2-2. Den vs Min 2024 style Svaka cast prognozeru 🥲
Recommended Posts