Stiletto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ako je ova serija nešto pokazala, to je da Boston nema garantovan pobedu do jedno pet minuta posle kraja utakmice.
Stiletto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Sudije su došle na utakmicu sa neke pijanke, nemam drugo objašnjenje. Toliko grešaka protiv oba tima nisam skoro video. A izbačaj Robinsona sa slobodnog bacanja je... ma nemam reči.
Chaos Is Me Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Mitch Lob obezbedio publici i malo komedije. Kažu da su najjeftinije karte za meč bile preko 850 dolara a najskuplje išle za 57 hiljada doloresa. 2
Stiletto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Svirali korake u NBA? Šta sve živ čovek neće videti... 9
Brat od Korneta Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kakva sekvenca bratine u 3min 2-2 iz igre, 2 ofanzivna i blokada. Da li je realno da Edin i Kole izgovaraju prezime KornE, kao da je Francuz.
Chaos Is Me Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ne znam kako su Knicksi dobili ni prve dve, baš deluje da sve rade na silu i neko guzičenje Brunsona.
BattleBender Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 63% ritaju ovi za tri. Derrick White je bas carski igrac.
Big Ticket Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Chaos Is Me said: Ne znam kako su Knicksi dobili ni prve dve, baš deluje da sve rade na silu i neko guzičenje Brunsona. Ех како. Ово данас је добра ствар за самопоуздање, али све је лакше кад се овако фантастично шутира. Сад је остао тежи дио посла, да се меч у лаганом ритму приведе крају. Желим да почетком 4/4 брат Џо испразни клупу
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Pored dobrog šuta za tri Kelti su lupili i četiri banane, Niksi nijednu. O slobodnim bacanjima 11/12 Boston 10/17 Njujork da ne govorimo. 1
gggggggg Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago (edited) thibs bi trebao da povuce startere nakon trece cetvrtine, ali verovatno ce igrati i 3 minuta pre kraja na -25 Edited 12 hours ago by gggggggg
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago U svakom napadu Boston napada KAT-a. Pokušavaju da mu nabiju 4. ličnu. Evo serije Niksa, da vidimo koliko će da ih drži.
Milos 3.14 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Seltiksi su predobra ekipa , realno oni i Klivlend treba da odluče pobednika Istoka. Iako ja u tim duelima preferiram Indijanu i NY mrka kapa da nešto mogu da urade ako su Bos/Cle zdravi
Papanikolesku Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Već neko vreme se kanim, da li je White najpotcenjeniji igrač u ligi? U smislu koliko daje Bostonu u oba pravca, a koliko se ne "čuje" dovoljno priznanja?
BattleBender Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Celtics negde blizu pejsa da daju 25 trica. Malo ih ujebase ova 2 poslednja (otvorena) promasaja.
gggggggg Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago razbija buddy hield ovaj playoff, a ko se seca prosle godine nije smeo da sutne na kos za sixerse
Recommended Posts