Stiletto Posted Saturday at 08:04 PM Posted Saturday at 08:04 PM Ako je ova serija nešto pokazala, to je da Boston nema garantovan pobedu do jedno pet minuta posle kraja utakmice.
Stiletto Posted Saturday at 08:10 PM Posted Saturday at 08:10 PM Sudije su došle na utakmicu sa neke pijanke, nemam drugo objašnjenje. Toliko grešaka protiv oba tima nisam skoro video. A izbačaj Robinsona sa slobodnog bacanja je... ma nemam reči.
Chaos Is Me Posted Saturday at 08:17 PM Posted Saturday at 08:17 PM Mitch Lob obezbedio publici i malo komedije. Kažu da su najjeftinije karte za meč bile preko 850 dolara a najskuplje išle za 57 hiljada doloresa. 2
Stiletto Posted Saturday at 08:27 PM Posted Saturday at 08:27 PM Svirali korake u NBA? Šta sve živ čovek neće videti... 10
Brat od Korneta Posted Saturday at 08:29 PM Posted Saturday at 08:29 PM Kakva sekvenca bratine u 3min 2-2 iz igre, 2 ofanzivna i blokada. Da li je realno da Edin i Kole izgovaraju prezime KornE, kao da je Francuz.
Chaos Is Me Posted Saturday at 08:46 PM Posted Saturday at 08:46 PM Ne znam kako su Knicksi dobili ni prve dve, baš deluje da sve rade na silu i neko guzičenje Brunsona.
gggggggg Posted Saturday at 08:48 PM Author Posted Saturday at 08:48 PM imaju ih knicksi gde ih zele 12
BattleBender Posted Saturday at 08:50 PM Posted Saturday at 08:50 PM 63% ritaju ovi za tri. Derrick White je bas carski igrac.
Big Ticket Posted Saturday at 08:50 PM Posted Saturday at 08:50 PM 1 minute ago, Chaos Is Me said: Ne znam kako su Knicksi dobili ni prve dve, baš deluje da sve rade na silu i neko guzičenje Brunsona. Ех како. Ово данас је добра ствар за самопоуздање, али све је лакше кад се овако фантастично шутира. Сад је остао тежи дио посла, да се меч у лаганом ритму приведе крају. Желим да почетком 4/4 брат Џо испразни клупу
Stiletto Posted Saturday at 08:54 PM Posted Saturday at 08:54 PM Pored dobrog šuta za tri Kelti su lupili i četiri banane, Niksi nijednu. O slobodnim bacanjima 11/12 Boston 10/17 Njujork da ne govorimo. 1
gggggggg Posted Saturday at 09:09 PM Author Posted Saturday at 09:09 PM (edited) thibs bi trebao da povuce startere nakon trece cetvrtine, ali verovatno ce igrati i 3 minuta pre kraja na -25 Edited Saturday at 09:09 PM by gggggggg
Stiletto Posted Saturday at 09:10 PM Posted Saturday at 09:10 PM U svakom napadu Boston napada KAT-a. Pokušavaju da mu nabiju 4. ličnu. Evo serije Niksa, da vidimo koliko će da ih drži.
Milos 3.14 Posted Saturday at 09:13 PM Posted Saturday at 09:13 PM Seltiksi su predobra ekipa , realno oni i Klivlend treba da odluče pobednika Istoka. Iako ja u tim duelima preferiram Indijanu i NY mrka kapa da nešto mogu da urade ako su Bos/Cle zdravi
Papanikolesku Posted Saturday at 09:16 PM Posted Saturday at 09:16 PM Već neko vreme se kanim, da li je White najpotcenjeniji igrač u ligi? U smislu koliko daje Bostonu u oba pravca, a koliko se ne "čuje" dovoljno priznanja?
BattleBender Posted Saturday at 09:18 PM Posted Saturday at 09:18 PM Celtics negde blizu pejsa da daju 25 trica. Malo ih ujebase ova 2 poslednja (otvorena) promasaja.
Stiletto Posted Saturday at 09:32 PM Posted Saturday at 09:32 PM Koja taktika Bostona sa faulovima na Robinsonu 😄
gggggggg Posted yesterday at 02:39 AM Author Posted yesterday at 02:39 AM razbija buddy hield ovaj playoff, a ko se seca prosle godine nije smeo da sutne na kos za sixerse
Recommended Posts