Milko Miller Posted Tuesday at 04:41 AM Posted Tuesday at 04:41 AM Staro pitanje da li treba faulirati kad vodiš tri razlike. Ja se držim filozofije da uvek čekam kraj utakmice da kažem šta je trebalo raditi. 6 1 20
suptil Posted Tuesday at 04:45 AM Posted Tuesday at 04:45 AM Denver u drugom poluvremenu ubacio 71 poen
Miki28 Lakers in 5 Posted Tuesday at 04:45 AM Posted Tuesday at 04:45 AM 1 minute ago, Milko Miller said: Staro pitanje da li treba faulirati kad vodiš tri razlike. Ja se držim filozofije da uvek čekam kraj utakmice da kažem šta je trebalo raditi. U Evropi da ali u NBA to ne prastaju iako je bila pametna odluka
Ludi za Poli Posted Tuesday at 04:47 AM Posted Tuesday at 04:47 AM Prvi faul je bio ok al drugi je kretenski. Jokic na klupi, nemaju TO i oni im daju sansu da ga vrate na teren. Vjrv se staff OKCa vodio i brojkama iz RS gdje je OKC bila najbolja u ligi s linije slobodnih, a Denver tek 23. 2
Ječmendo Posted Tuesday at 04:50 AM Posted Tuesday at 04:50 AM Russ je tihi heroj, jer je neočekivano dodao zadnji pas Gordonu. Izgleda da je igračka inteligencija prelazna. 4
bodo Posted Tuesday at 04:55 AM Posted Tuesday at 04:55 AM (edited) Jest ovo brejk ali biće tu još velike borbe do kraja. Još se jednom potvrđuje i kao da je neko nepisano pravilo da ekipa koja predugo odmara između dva protivnika često gubi taj prvi meč za razliku od ekipe koja nije imala taj luksuz. Ameri bi rekli (da su izašli malo rusty) a protivnik u dobrom tonusu I momentumu. Edited Tuesday at 04:55 AM by bodo 2
drperce Posted Tuesday at 04:57 AM Posted Tuesday at 04:57 AM 1 minute ago, Gaga said: Jbt,koliko je Seku krivo šta radi Jokic Davaj link
bodo Posted Tuesday at 04:57 AM Posted Tuesday at 04:57 AM 1 minute ago, Gaga said: Jbt,koliko je Seku krivo šta radi Jokic Šek je notorni egotripaš, na kub. 4
Milos 3.14 Posted Tuesday at 04:59 AM Posted Tuesday at 04:59 AM Opet sjajni minuti Rasa Jokara odlično drugo poluvreme Marej solidan Braun ono njegovo Gordon doktorski Da li faulirati kad vodiš tri razlike, da ali ne u prvoj sekundi protivničkog napada. Šta god da se desi do kraja ovaj PO run će sa jedne strane biti + u Jokićevom nasleđu, sa druge signal budićem GM Denvera da ne trebaju velike promene, Porter je očigledan izbor za trejd i koliko god je imao loših utakmica i on je sebi podigao vrednost i klač trojkama i time što igra sa jednom rukom. 1
Dzo23 Posted Tuesday at 05:00 AM Posted Tuesday at 05:00 AM (edited) Izgubiše svi favoriti i ekipe koje su imale kraću seriju, što neko napisa. Okc neiskusna, što su mnogi apostrofirali kao potencijalno veliki problem kad dodje plejof i jače ekipe. I druga stvar, takođe se znalo, nemaju nikakvo rješenje za Jokića. Vidićemo dalje...Mada Denver svakako ima odličnu šansu u ovoj seriji. Edited Tuesday at 05:00 AM by Dzo23
Gaga Posted Tuesday at 05:01 AM Posted Tuesday at 05:01 AM (edited) 4 minutes ago, drperce said: Davaj link Čukni nba streams,prenose inside the nba,na footbyte Edited Tuesday at 05:02 AM by Gaga 1
Miki28 Lakers in 5 Posted Tuesday at 05:03 AM Posted Tuesday at 05:03 AM 4 minutes ago, Gaga said: Jbt,koliko je Seku krivo šta radi Jokic Sek je u top 3 igraca sa najvecim egom u NBA ligi ikada. Tu su naravno MJ i Kobe ali za razliku od njih dvojice kod Shaqa se bas vidi zavist, posebno kad orica o centrima. On za sebe kaze da nije najbolji centar svih vremena ali da jeste najdominantniji ali ovo sto Jokic radi ga j... na vise nivoa pa izbija zavist. 3
Gaga Posted Tuesday at 05:05 AM Posted Tuesday at 05:05 AM 1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said: Sek je u top 3 igraca sa najvecim egom u NBA ligi ikada. Tu su naravno MJ i Kobe ali za razliku od njih dvojice kod Shaqa se bas vidi zavist, posebno kad orica o centrima. On za sebe kaze da nije najbolji centar svih vremena ali da jeste najdominantniji ali ovo sto Jokic radi ga j... na vise nivoa pa izbija zavist. Jebe ga,a on to zna,Jokic nema Kobija ni Vejda
Problem sa licnim greskama Posted Tuesday at 05:11 AM Posted Tuesday at 05:11 AM 30 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Inace sjajna igra Cheta u 4/4 u clutchu. Promasena trojka pa mu ispala lopta kod skoka gdje ju je Gordon zgrabio i trazio tajmaut i onda naravno promasena bacanja. Vidjelo mu se na faci koliko se stiso Mlad je brate. Ovo nije fer. 3
bodo Posted Tuesday at 05:34 AM Posted Tuesday at 05:34 AM tu se često spominje MJP ali se zaboravlja da je on već imao tri operacije leđa. u sportu kakva je košarka to teško može izaći na dobro dugoročno gledano. Osim Dirka koji je još zadržao neki nivo nakon operacije par godine nakon iste skoro da i nema pozitvnog primjera uzevši u obzir da su imali prethodno operaciju leđa. primjeri su Bird, Hardaway, Oden pa i O'Neal. Dosta riskantno je bilo dati mu novi ugovor s obzirom na anamnezu. 2
JPM Posted Tuesday at 05:55 AM Posted Tuesday at 05:55 AM Mislim da je i Pedja Stojakovic imao muku s ledjima, i da je bas tad krenuo njegov igracki pad, mada se srecno zavrsilo jer je uzeo prsten sa Dalasom. 3
Bojdo Posted Tuesday at 06:05 AM Posted Tuesday at 06:05 AM (edited) Aron sa ovakvim partijama i kako je unaprijedio sut za 3p je granicni allstar. Bar ovo sto igra u PO. Edited Tuesday at 06:07 AM by Bojdo 2
bodo Posted Tuesday at 06:22 AM Posted Tuesday at 06:22 AM (edited) 28 minutes ago, JPM said: Mislim da je i Pedja Stojakovic imao muku s ledjima, i da je bas tad krenuo njegov igracki pad, mada se srecno zavrsilo jer je uzeo prsten sa Dalasom. da uzeo ju 2011. je sa Dirkom i Kidom i ako se ne varam Shawn Marion inače moj omiljeni igrač iz Sunsa. dobili Miami 4:2. pamtim i po tome jer su istim rezultatom dobili moje Sunse u finalu konferencije. mislim da je Dirk nakon toga operiran. Edited Tuesday at 06:24 AM by bodo
cabke Posted Tuesday at 06:26 AM Posted Tuesday at 06:26 AM 3 minutes ago, bodo said: Shawn Marion inače moj omiljeni igrač iz Sunsa Kako sam mrzio njegov sut... 😄 Mislim da je imao jedan od najruznijih izbacaja koje sam ikada vidio u NBA. 🙂 1
bodo Posted Tuesday at 06:30 AM Posted Tuesday at 06:30 AM (edited) 4 minutes ago, cabke said: Kako sam mrzio njegov sut... 😄 Mislim da je imao jedan od najruznijih izbacaja koje sam ikada vidio u NBA. 🙂 istina. ali je dosta toga ulazilo a tek što je svestran bio. All-around igrač po definiciji. Spursi su ga sprečili da uzme titulu sa Sunsima i D'Antonijem kad su imali strava tim, 7 second or less tzv. Ali uspio je sa Dallasom ipak. Edited Tuesday at 06:32 AM by bodo
propolis Posted Tuesday at 06:33 AM Posted Tuesday at 06:33 AM Kažu da se sinoć halom u Oklahomi orilo Mvp,Mvp 🙂 2
Recommended Posts