Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Milko Miller said:

Staro pitanje da li treba faulirati kad vodiš tri razlike. Ja se držim filozofije da uvek čekam kraj utakmice da kažem šta je trebalo raditi. 

U Evropi da ali u NBA to ne prastaju iako je bila pametna odluka

Posted

Prvi faul je bio ok al drugi je kretenski. Jokic na klupi, nemaju TO i oni im daju sansu da ga vrate na teren. Vjrv se staff OKCa vodio i brojkama iz RS gdje je OKC bila najbolja u ligi s linije slobodnih, a Denver tek 23.

• Like 2
Posted (edited)

Jest ovo brejk ali biće tu još velike borbe do kraja. Još se jednom potvrđuje i kao da je neko nepisano pravilo da ekipa koja predugo odmara između dva  protivnika često gubi taj prvi meč za razliku od ekipe koja nije imala taj luksuz. Ameri bi rekli (da su izašli malo rusty) a protivnik u dobrom tonusu I momentumu. 

Edited by bodo
  • Like 2
Posted

Opet sjajni minuti Rasa

Jokara odlično drugo poluvreme 

Marej solidan

Braun ono njegovo 

Gordon doktorski

Da li faulirati kad vodiš tri razlike, da ali ne u prvoj sekundi protivničkog napada.

Šta god da se desi do kraja ovaj PO run će sa jedne strane biti + u Jokićevom nasleđu, sa druge signal budićem GM Denvera da ne trebaju velike promene, Porter je očigledan izbor za trejd i koliko god je imao loših utakmica i on je sebi podigao vrednost i klač trojkama i time što igra sa jednom rukom.

• Like 1
Posted (edited)

Izgubiše svi favoriti i ekipe koje su imale kraću seriju, što neko napisa. 

Okc neiskusna, što su mnogi apostrofirali kao potencijalno veliki problem kad dodje plejof i jače ekipe. I druga stvar, takođe se znalo, nemaju nikakvo rješenje za Jokića. 

Vidićemo dalje...Mada Denver svakako ima odličnu šansu u ovoj seriji.  

Edited by Dzo23
Posted (edited)
4 minutes ago, drperce said:

Davaj link

Čukni nba streams,prenose inside the nba,na footbyte

Edited by Gaga
  • Like 1
Posted
4 minutes ago, Gaga said:

Jbt,koliko je Seku krivo šta radi Jokic

Sek je u top 3 igraca sa najvecim egom u NBA ligi ikada. Tu su naravno MJ i Kobe ali za razliku od njih dvojice kod Shaqa se bas vidi zavist, posebno kad orica o centrima. 

On za sebe kaze da nije najbolji centar svih vremena ali da jeste najdominantniji ali ovo sto Jokic radi ga j... na vise nivoa pa izbija zavist. 

• Like 3
Posted
1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Sek je u top 3 igraca sa najvecim egom u NBA ligi ikada. Tu su naravno MJ i Kobe ali za razliku od njih dvojice kod Shaqa se bas vidi zavist, posebno kad orica o centrima. 

On za sebe kaze da nije najbolji centar svih vremena ali da jeste najdominantniji ali ovo sto Jokic radi ga j... na vise nivoa pa izbija zavist. 

Jebe ga,a on to zna,Jokic nema Kobija ni Vejda

Posted

tu se često spominje MJP ali se zaboravlja da je on već imao tri operacije leđa. u sportu kakva je košarka to teško može izaći na dobro dugoročno gledano. Osim Dirka koji je još zadržao neki nivo nakon operacije par godine nakon iste skoro da i nema pozitvnog primjera uzevši u obzir da su imali prethodno operaciju leđa. primjeri su Bird, Hardaway, Oden pa i O'Neal. Dosta riskantno je bilo  dati mu  novi ugovor s obzirom na anamnezu. 

• Like 2
Posted

Mislim da je i Pedja Stojakovic imao muku s ledjima, i da je bas tad krenuo njegov igracki pad, mada se srecno zavrsilo jer je uzeo prsten sa Dalasom.

• Like 3
Posted (edited)

Aron sa ovakvim partijama i kako je unaprijedio sut za 3p je granicni allstar. Bar ovo sto igra u PO.

Edited by Bojdo
  • Like 2
Posted (edited)
28 minutes ago, JPM said:

Mislim da je i Pedja Stojakovic imao muku s ledjima, i da je bas tad krenuo njegov igracki pad, mada se srecno zavrsilo jer je uzeo prsten sa Dalasom.

da uzeo ju 2011. je sa Dirkom i Kidom i ako se ne varam Shawn Marion inače moj omiljeni igrač iz Sunsa. dobili Miami 4:2. pamtim i po tome jer su istim rezultatom dobili moje Sunse u finalu konferencije. mislim da je Dirk nakon toga operiran.

Edited by bodo
Posted
3 minutes ago, bodo said:

Shawn Marion inače moj omiljeni igrač iz Sunsa

Kako sam mrzio njegov sut... 😄 
Mislim da je imao jedan od najruznijih izbacaja koje sam ikada vidio u NBA. 🙂 

• Like 1
Posted (edited)
4 minutes ago, cabke said:

Kako sam mrzio njegov sut... 😄 
Mislim da je imao jedan od najruznijih izbacaja koje sam ikada vidio u NBA. 🙂 

istina. ali je dosta toga ulazilo a tek što je svestran bio. All-around igrač po definiciji. Spursi su ga sprečili da uzme titulu sa Sunsima i D'Antonijem kad su imali strava tim, 7 second or less tzv. Ali uspio je sa Dallasom ipak.

Edited by bodo