Elevator Operater Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 Sad samo jos malo srece, mnogo fokusa i borba na 110%, pa da Roketsi prebrode i pobede svoje demone.
Elevator Operater Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 8 hours ago, Урош19 said: Za koga navija forumaška većina večeras? Trebalo bi ceo forum da navija za Hjuston jer se ovde ljudi uvek navodno primaju na home-grown timove. A Hjuston ih ima 7, od toga 6 u plej of rotaciji. 1
freethrow Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 Uneo sam rezultate dosadašnje. Jebem ti plejof bez Stefa, Lebrona, KDja i Janisa. Jebemti mladost odvratnu. 3 2 11
Miki28 Lakers in 5 Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 28 minutes ago, freethrow said: Uneo sam rezultate dosadašnje. Jebem ti plejof bez Stefa, Lebrona, KDja i Janisa. Jebemti mladost odvratnu. Jokic je jos tu💪 a nije ni Steph rekao poslednju
freethrow Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 Jokic nije u toj generaciji, plus je naprednjak, tako da me ne interesuje. 4 1 1
gggggggg Posted May 3, 2025 Author Posted May 3, 2025 kakav sok na espnu sto warriorsi gube desetak razlike u cetvrtoj cetvrtini...'unbeliveable'...kao da je houston make-a-wish ekipa i slucajno se nasla ovde a ne da su bili drugi na zapadu. jos im najbolji skorer igra za protivnicku ekipu celu seriju osim jedne utakmice. ocigledno imaju bolju ekipu i bolje su vodjeni, sad da li ce to biti dovoljno za totalni preokret videcemo. kao i detroit, zasluzili su bolji rezultat od trenutnog. 1
gggggggg Posted May 3, 2025 Author Posted May 3, 2025 55 minutes ago, freethrow said: Uneo sam rezultate dosadašnje. Jebem ti plejof bez Stefa, Lebrona, KDja i Janisa. Jebemti mladost odvratnu. otvori i ove nove, druga runda pocinje sutra 2
Malkolm Brogdon Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 Ne biva, ne umemo da resavamo situacije 4v3 pa je Stef prinudjen da uzima djubre suteve koje nije u stanju da konstantno pogadja u ovim godinama nazalost. Ne postoji ni resenje za lineup sa 2 centra koji je izbacio Udoka, ni ne moze da se igra protiv toga ako ne mozes da to kaznis u napadu, a mi ne mozemo. Zasluzio je ovde Hjuston prolaz, barem su mladi i spremni pa ce fizicki da se pobiju sa Vukovima ako nista drugo, mi bismo popili dzentlmensku metlu verovatno.
Elevator Operater Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 41 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: a nije ni Steph rekao poslednju Bice jeben g7, tu vec iskustvo igra veliku ulogu. Ali se ja nadam da ce simbolicno, ovaj tim Raketa okoncati Gsw dinastiju, nakon 5 plej of susreta gde su Stef i drugari revnosno prelazili preko Rokeca I bradatog stepbeka.
aleksandar2806 Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 1 hour ago, freethrow said: Jokic nije u toj generaciji, plus je naprednjak, tako da me ne interesuje. Ne razumem kako nije?
Elevator Operater Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 Gledam snimak, stvarno je degutantno za sta sve Batler dobija bacanja, dok sa druge strane FVV dobija batine svake stotinke lopte u rukama.
delgado Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 Da li je to Stef da opet prospe 3-1 lead ?Najbolji igrac poslednjih 10 godina 3
freethrow Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 1 hour ago, delgado said: Da li je to Stef da opet prospe 3-1 lead ?Najbolji igrac poslednjih 10 godina Jbg, da imamo jednog ne top 5 nego top 25 igrača lige uz Stefa, rešili bismo ovo u 5-6 utakmica... 1
Elevator Operater Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 (edited) 1 hour ago, delgado said: Da li je to Stef da opet prospe 3-1 lead ?Najbolji igrac poslednjih 10 godina Stef je top 5 svih vremena a svakako najbolji u zadnjih 10tak godina. Ono sto je on uradio za sebe, klub i nba kosarku ce malo ko ponoviti. 14 minutes ago, freethrow said: Jbg, da imamo jednog ne top 5 nego top 25 igrača lige uz Stefa, rešili bismo ovo u 5-6 utakmica... Dzimi je svakako top 15. Pitaju se nesto i mladi Rokeci. Da Dzejlen kao 2.najbolji igrac ne ukopava svoj tim + ocajno izvodjenje bacanja, mi bismo ovo resili u 5 Edited May 3, 2025 by MC Thunder 2 2
DameTime Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 3 hours ago, MC Thunder 2 said: Gledam snimak, stvarno je degutantno za sta sve Batler dobija bacanja, dok sa druge strane FVV dobija batine svake stotinke lopte u rukama. Pa i u svojoj ekipi, Steph ubiVen i dobije dva bacanja ako bude lansiran u publiku eventualno, dok "tough guy" Butler dobija bacanja na mrki pogled. 2
Poenter Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 4 hours ago, freethrow said: Jokic nije u toj generaciji, plus je naprednjak, tako da me ne interesuje. Kako je Janis sa njima kao deo te generacije, a Jokić ne?
freethrow Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 Da, u pravu si. Mislio sam najviše na ovu veliku trojku, plus više Harden i Čava, ne toliko Janis. Janisa kapiram kao da ima 37 godina, a ima 30 valjda.
delgado Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 1 hour ago, freethrow said: Jbg, da imamo jednog ne top 5 nego top 25 igrača lige uz Stefa, rešili bismo ovo u 5-6 utakmica... Pa Jimmy je top15 kao sto rece kolega iznad, ne zezaj. Ovo sve samo govori koliko nikom nije nista garantovano na ovakvom Wild Westu u kolicini ovakvog talenta u ligi, nikakvo omalovazavanje Stefa. Znas i sam zasto sam napisao ovaj post, jer ovaj s kojim sam u sukobu pise da je Bron gotov za PO kosarku, a odigrao je bolju sezonu nego prethodne 3-4. Pa malo da se udari kontra i da se pokaze kako nikome nista nije garantovano, pa eto mozda i Jokic kao najbolji igrac lige ispadne u 1R vcrs i zavrsi svoj pleof Inace, Fritro, ako prodju HOU i Klipe, hocu li ja to biti prvi na tabeli/rejsu posle 1R ? 1
QMCheM Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 2 hours ago, delgado said: Pa Jimmy je top15 kao sto rece kolega iznad, ne zezaj. Ovo sve samo govori koliko nikom nije nista garantovano na ovakvom Wild Westu u kolicini ovakvog talenta u ligi, nikakvo omalovazavanje Stefa. Znas i sam zasto sam napisao ovaj post, jer ovaj s kojim sam u sukobu pise da je Bron gotov za PO kosarku, a odigrao je bolju sezonu nego prethodne 3-4. Pa malo da se udari kontra i da se pokaze kako nikome nista nije garantovano, pa eto mozda i Jokic kao najbolji igrac lige ispadne u 1R vcrs i zavrsi svoj pleof Inace, Fritro, ako prodju HOU i Klipe, hocu li ja to biti prvi na tabeli/rejsu posle 1R ? Ti, ja i jos 2 lika koliko sam izbrojao ćemo biti u 10 bodova. 1
Ječmendo Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 Porter noćas izgleda dosta zdravije, pokreti su prirodni i to je dobar znak za Nuggetse. Za Denver je bolje da se igra egal utakmica, jer ako naprave razliku piši propalo - uvijek slijedi raspad.
Recommended Posts