MilošVB Posted April 30 Posted April 30 35 minutes ago, Урош19 said: Ekipa sa Hardenom mi ne bi bila gotivna sve i da ima 11 Jokića Pa nije Jokić tamo
Bojdo Posted April 30 Posted April 30 Morao je Denver vise da vodi, nisu iskoristili momentum do kraja.
Ječmendo Posted April 30 Posted April 30 Odličan rezultat na poluvremenu - za Clipperse. Ovakvi Russ i Jamal praktično neiskorišteni. Bogdanović konačno jedna dobra partija u napadu, nakon što je posljednju četvrtinu prethodne utakmice odigrao dobru odbranu. Moglo bi opet biti neizvjesno, odbrane će sigurno zategnuti i jedni i drugi.
YAO Posted April 30 Posted April 30 Vodis 35 sek do kraja 7 razlike i izgubis. Dok Rivers je zavrsio svoje,a rekao bih i Janis
realno *w Posted April 30 Posted April 30 Marej u ozbiljnom ritmu, konačno. Ipak, igra se jako brzo, nije ovo toliko velika prednost. 1
Ječmendo Posted April 30 Posted April 30 Jamal je konačno pokazao znake života. Ima još mnogo da se igra, odbrane su loše i preokreti vrlo lako mogući. Zanimljivo da Jokića sada gore visoko brane Harden i Dunn što izgleda dobro za Klipane.
Bojdo Posted April 30 Posted April 30 Ako Muray uspostavi konstantu i udje u svoj PO level, gotovo je za sve. 1
Ječmendo Posted April 30 Posted April 30 15 minutes ago, Bojdo said: Ako Muray uspostavi konstantu i udje u svoj PO level, gotovo je za sve. Murray i kontinuitet dobrih igara ne idu u istu rečenicu. Ako se nadaš, razočaraćeš se! Najvažnije da se pojavio. Kad ga čuvaju ovi niski Jokić bi trebalo da prima loptu na postu. 2
AlexMaxim Posted April 30 Posted April 30 1 minute ago, Урош19 said: U što Hrišćanin Braun Ko alkar u "sridu" 1
realno *w Posted April 30 Posted April 30 Prva dva napada bez Jokića Dener daje 6 poena, ovo se retko viđa.
Nenson Posted April 30 Posted April 30 Porter ima jedan od najljepsih šuteva za 3 u cjeloj NBa koji pogađa u velikim postocima... bio sam ili pucao preko ruke... ja ne znam zasto vise ne puca....
Miki28 Lakers in 5 Posted April 30 Posted April 30 4 minutes ago, Урош19 said: U što Hrišćanin Braun Iskupio se za ona 2 promasena bacanja, tu je bas ubio momentum Denvera i ovi pridjose na -8 ali trojke Russa i njega su opet prebacili momentum na stranu Denvera. 2
Урош19 Posted April 30 Posted April 30 Uf, odmah sam pomislio da je Mareju otišlo koleno opet kad se uhvatio za nogu.
Problem sa licnim greskama Posted April 30 Posted April 30 Kawhijev govor tela u Cancun modeu. Popularni Jamal trpa baš ozbiljno. 1
mr clutch Posted April 30 Posted April 30 Veceras u redovima Nagetsa svi dobro igraju. Povampirio se cak i DJ i igra korisnu rolu. 1
Ječmendo Posted April 30 Posted April 30 Najbolji minuti bez Jokića u istoriji. Murray kad je u elementu top 10 igrač, trebalo bi da zapamti sve detalje koji su prethodili utakmici pa da ih ponovi.
Problem sa licnim greskama Posted April 30 Posted April 30 Plus 20 je najopasniji rezultat reće neko pre par dana 😄
Recommended Posts