Dracarys Posted April 27 Posted April 27 Niksi sve zasrali što su postepeno gradili. 7+ i nije nešto koliko su se Pistonsi raspadali.
gggggggg Posted April 27 Author Posted April 27 5 hours ago, Malkolm Brogdon said: bezvesnih nekosarkasa. 1 2
Ječmendo Posted April 27 Posted April 27 Vratiše se Pistonsi, ubaciše protivnike u ''blato'' gdje se najbolje snalaze, a sad rvanje koje su i sudije dopustile. Cade se danas ne ističe u šutu i asistencijama, ali ima 4 blokade!
Ječmendo Posted April 27 Posted April 27 Gaženje Knicksa, defanzivom prije svega, dok je konačno malo proradio i napad. Cade i Šruda najbolji. Još ako se Brunson ozbiljnije povrijedio a tako je izgledalo, mogli bi Pistonsi u polufinale da malo gnjave i muče Kelte.
Thor Posted April 27 Posted April 27 Igra Branson, a Bridžis se raspucao i vratio Nikse u život. Biće ovde vatre do kraja
Poenter Posted April 27 Posted April 27 Uvek se iznenadim kad vidim Pistonse, navikao sam da su kanta za napucavanje. Baš neobično, plejof i Detroit i još dobijaju nekog!
Ječmendo Posted April 27 Posted April 27 Defanzivom pomalo podsjećaju na svoje ''daleke pretke'' iz sezone 2003/2004.
Ječmendo Posted April 27 Posted April 27 Tokom utakmice za svaki koš borba, dok u finišu sve ulazi. Brunson i posebno KAT vraćaju nadu Knicksima.
Ječmendo Posted April 27 Posted April 27 Bio je čisti faul na Hardaway-u. Nije bilo hrabrosti da se dosudi. 1
Xpert Posted April 27 Posted April 27 Balša se ekspresno prebacio iz Stožica u Minesotu i obukao #27 kod domaćina.
Shunsuke Nakamura Posted April 27 Posted April 27 Zicer Dončića ukopa Lejkerse. Morali su imati dvocifrenu prednost posle 1/4.
MilošVB Posted April 27 Posted April 27 Just now, Shunsuke Nakamura said: Zicer Dončića ukopa Lejkerse. Morali su imati dvocifrenu prednost posle 1/4. Grozna beba
drperce Posted April 27 Posted April 27 Da mi je neko rekao da ce bik Rendl igrati odlicno u PO ne bih mu verovao 1
DameTime Posted April 27 Posted April 27 (edited) Deda gine na terenu, Luka ništa. Biće ovde krvi do kolena. Imaju Lakersi fin protok lopte, ali ne ulaze neki šutevi. Edited April 27 by DameTime
Chaos Is Me Posted April 27 Posted April 27 Kako me smara ovaj dodatni korak koji se toleriše Edwardsu kad podigne pivot nogu. Šta je Gobert u stanju da promaši sa svojih 217 cm to je čudo jedno. 1
Recommended Posts