Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, cabke said:

Sto?

Pa ovo što prikazuju, kao ekipa, je kriminal i nije mi previše interesantno da to gledam. Više me zanima šta Clippersi imaju da pokažu u narednoj rundi.

• Like 1
Posted (edited)

Pomislio sam na Denverov palanacki  kosarkaski mentalitet kad su tokom cele zadnje cetvrtine cuvali rezultat. Ipak ovaj kos Gordona zasluzuje da udje u kosarkaske spice. Alal vera Gordonu. Jokiceva carska utakmica.

Edited by suptil
Posted
Just now, DameTime said:

Pa ovo što prikazuju, kao ekipa, je kriminal i nije mi previše interesantno da to gledam. Više me zanima šta Clippersi imaju da pokažu u narednoj rundi.

A mozes li misliti kako bi bilo da Denver igra "kako zna i umije"? Bas dosadno. 😉
Meni bas interesantna serija, ali bas. Bice do 7 utakmica u kost.

Posted
Just now, Chaos Is Me said:

Opet Harden sjebao prilikom građenja, imao je bolju poziciju od Gordona za skok.

Kad bi se to tako gledalo. I Jokic je imao u dva navrata bolju poziciju za skok od Bogdana i Zubca pa je izvisio.

Posted

Липсали су стартери Денвера. Једно неискуство и кукавичлук Аделмана да не одмори никог на 20 разлике почетком 4/4, помијешано са нервозом и мали грубљим критеријумом их је могло коштати елиминације.

Феноменалан меч, свака част и судијама, имам осјећај да би ЕЛ судије вијећале још увијек.

• Like 8
  • Thanks 1
Posted
Just now, Problem sa licnim greskama said:

Inače mi i posle reviewa ne deluje da je ovo regularan koš.

Ovaj upis te kvalifikuje za sestu licnu gresku:lol_2:

• Ha-ha 3
Posted
6 minutes ago, DameTime said:

Klipani ne bi uzeli vise od jedne pobede OKCu, ima da bace 3-4 vrhunska defanzivca na nonsalantnog Hardena

Denver bi mogao da udje u zanimljiviju seriju sa njima

Posted
Just now, Big Ticket said:

Липсали су стартери Денвера. Једно неискуство и кукавичлук Аделмана да не одмори никог на 20 разлике почетком 4/4, помијешано са нервозом и мали грубљим критеријумом их је могло коштати елиминације.

Феноменалан меч, свака част и судијама, имам осјећај да би ЕЛ судије вијећале још увијек.

Sećam se 5. tekme (valjda) u seriji Portland - Denver gde je Jokara igrao 60min s milion produžetaka.

Slažem se sa tobom da je to puki očaj ali zna i Adelman ko mu je na klupi. Okreni kako hoćeš, Jokićev prajm curi s Pickettom, DJem i Watsonom.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Problem sa licnim greskama said:

To zaista nije Jokićev lapsus. Ko je tu zagradio Bogdana?

Postoji jedna pravna izreka da je zivot inspirativniji od prava aludirajuci da zakonski okvir ma koliko sve obuhvatao i  resavao zivot se bolje organizuje i iznenadi zakonodavca. Kosarka je ziva stvar, situaciono desavanje, na kraju milisekunde su odlucivale.