Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

Par dana nakon neocekivanog trejda, nekoliko licnih utisaka.

1. Bitno je da su Nagetsi ostali jednako losi, trenutno imaju prelagan raspored ali na duze staze nema od njih 'leba.

2. Moci cu jos vise da ne volim Lejkerse jer osim Lebrona sad imaju i Doncica koji mi je skoro pa jednako antipatican, skola Real Madrida je ucinila svoje jbg. Takodje, Dalas postaje drugi omiljeni tim jer je Kajri sad valjda glavni tamo a on je Bogotac u svakom smislu.

3. Protiv svake logike, Memfis gazi redom i pored mnogo anonimusa u timu, titula je nikad bliza. Dza MVP finala protiv Bostona, overava nagradu buzzer beaterom za pobedu u sedmom mecu u Bostonu i proslavlja pucnjevima iz Gloka 17, dobija dozivotnu suspenziju ali odlazi u legendu kao najludji sampion ikad.

• Ha-ha 3

7 hours ago, Radalek said:

@SteveFrancis#3, kakve su ovo price, ide blow up sad pred deadline? Spominje se KD i nekoliko timova, Booker i Houston itd...

Kamo srece. Ne verujem u to, za Ishbiu i njegovo vidjenje stvari jedino ima smisla dovodjenje Butlera na Duranta i Bookera. Zamena drugog prvim u tom kontekstu nema nikakvog smisla. Moguce je da nece uspeti da nadje mesto gde ce dampovati Beala, pa ce uraditi neki manji trejd i dati tipa Dunna, Allena i slicno. Houston se bas dugo interesuje za Armania i mislim da bi se tu mogao dobiti dosta dobar return, ali opet je tesko zamisliti svet u kome Ishbia povlaci racionalan potez. Prilicno sam ubedjen da ce odjahati ovaj projekat do kraja sezone bar, sa ili bez Butlera.

6 hours ago, Bugl Khan said:

Ne, ali da je nazvao 10-ak timova i ponudio im Luku na isti način, dobio bi bolji paket...

Postoji ovde i kontra-teza a to je da bi aktivnom kupovinom dao prostora i samom Luki da kaze - ja idem u fransizu A (npr. Denver) inace necu potpisati novi ugovor (sto je danas realnos u NBA) i time sebi jos vise otezao situaciju. 

Ovi moji vezali 4 poraza, od toga 2 protiv BKN, a jos 2 protiv Memfisa i NYK gde su imali vodjstva u 4/4. 

A pre toga dobili CLE x2, BOS u gostima i ATL u gostima b2b. Ne znam sta im je sada, zasto stucaju.

Kao da mole Rafaela Stouna da razmislja o trejdu. Ja se nadam da ce se pustiti ovaj tim da odjase u plejof (uz malo srece) i da tamo vidi sta moze. A ja predvidjam 1st round exit, makar do kraja bili i u prva 4. Pretalentovani, ali izuzetno labilni zbog neiskustva.

A poruka drugim timovima - keep Amen's name out of your f*cking mouth".

will-smith.gif

Edited by MC Thunder 2

2 hours ago, Kronostime said:

giphy.gif?cid=6c09b952ombxxvox9mtqzuvbx2

:classic_biggrin:

Džabar sa 40+ je imao svega 16 partija od 156 sa 20+ poena.

LeBronu je prosek 25 ppg - 9 apg od dana kada je napunio 40 sa i dalje sjajnim procentima, nebo i zemlja. Lejkersi pod njegovim vođstvom i dalje pobeđuju.

Na stranu što konkuriše i sa 40+ za all NBA team. Džabar je poslednji put bio u all NBA sa 38.

• Like 1

22 hours ago, gggggggg said:

ne cenim previse foxa i nisam siguran zasto su izabrali njega umesto younga ako je ovaj bio i bar malo dostupan ali oni svakako bolje znaju. u svakom slucaju dobar posao su odradili, pre svega zbog toga sto nisu morali dati ni vassella a pogotovo castlea. jos ovi pikovi koje su poslali nisu ni njihovi najbolji pikovi. nesto slicno kao ovaj lakers pick sto su dobili mavsi a usput im poslali i najboljeg igraca u trejdu i ako bude sve kako ce najverovatnije biti taj lakers pick sa doncicem u 2029. nece biti posebno vredan. nisu mogli ni da uzmu 2031. umesto toga ako su vec morali bar jedan.

spursi imaju sada jos materijala da unaprede ekipu za narednu sezonu, dal ce to biti sada ili na leto, do njih je. uspeli su u ovom trejdu cak i da uvale zacha collinsa mucenim bullsima...

sacramento odbija da tankuje, sto bi verovatno bila najbolja ideja i umesto toga uzimaju ove sezone odlicnog lavinea sa jos uvek vrlo upitnim ugovorom, cisto da vecito budu tu oko sestog mesta.

na mestu chicaga bih trejdovao glavne igrace (vucevic i giddey pre svega) osim coby whitea. a i za njega ako se moze dobiti neki dobar frp, sto da ne.

sto se tice butlera, ne opravdavam ovo njegovo dzukacko ponasanje ove sezone, ali kada se pogleda kako je dallas uradio doncica na brzaka, po malo se moze i razumeti potezi igraca. usput mi palo na pamet, da li ce sada ovi najbolji igraci u sledecim pregovorima za novi max ugovor traziti ntc.

Sta tu predstavlja "previse" kao referentna vrednost? 

Meni je ovo jedan od najboljih trejdova napravljenih. Ajde ja volim Fox-a jos iz NCAA-a, pa sam kao bias. Ali svakako igrac koji je BAREM na nivou nekih all star-ova, doveden za... nista.
Igrac koji je pokazao da nije silibajzer i da je spreman da popravlja svoje nedostatke (pre svega sut). Vecina bi uzeli supermax u SAC, i tu ulogu gospodara fransize (koja je uzgred u Kaliforniji), on je pokazao nesto vise ambicije i dao do znanja da hoce u neku ozbiljniju fransizu.
Odlican match sa Wemby-em. Ako izuzmemo LBJ-a, pogotovo u domenu onog viseg iz neko dua, ja ne znam da li je bio takav duo koji ima toliko potencijala i za tranziciju i za pozicioni napad. I to ce biti tako jos barem 8,9 god. Jos u fransizi, kod trenera, koji su posledicno bogovi spacing-a...

1 hour ago, Dracarys said:

Džabar sa 40+ je imao svega 16 partija od 156 sa 20+ poena.

LeBronu je prosek 25 ppg - 9 apg od dana kada je napunio 40 sa i dalje sjajnim procentima, nebo i zemlja. Lejkersi pod njegovim vođstvom i dalje pobeđuju.

Na stranu što konkuriše i sa 40+ za all NBA team. Džabar je poslednji put bio u all NBA sa 38.

Dzabar je legenda i jedan od pojmova kada se prica o kosarci i uticaju na nju (SkyHook) - LeBranko nije.

:classic_sleep:

4 minutes ago, Kronostime said:

Dzabar je legenda i jedan od pojmova kada se prica o kosarci i uticaju na nju (SkyHook) - LeBranko nije.

:classic_sleep:

To me baš nešto zaboli uvo ko ga smatra pojmom košarke, jer to je subjektivna stvar, a postoji mnogo njih koji ne mogu da ga smisle nakon OI.

Samo sam se nadovezao na tvoj gif Džabara da je sa 40+ bio jedva NBA košarkaš. Lebron je i dalje top košarkaš.

Jedini u istoriji NBA koji igra ovako u ovim godinama.

2 minutes ago, Dracarys said:

To me baš nešto zaboli uvo ko ga smatra pojmom košarke, jer to je subjektivna stvar, a postoji mnogo njih koji ne mogu da ga smisle nakon OI.

Samo sam se nadovezao na tvoj gif Džabara da je sa 40+ bio jedva NBA košarkaš. Lebron je i dalje top košarkaš.

Jedini u istoriji NBA koji igra ovako u ovim godinama.

Samo sto se dosta njih koji su gledali Dzabara, a i Medzika slazu da Lebron u tadasnjem njihovom timu ne bi ni peskirom mahao sa kraja klupe.

Jbg, nisu Lejkersi Lebron - mnogo su stariji od njega.

• Ha-ha 1