Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

49 minutes ago, Chaos Is Me said:

Svemirski potencijal je Wemby ali mnogi su prebrzo poleteli da ga proglašavaju već nekim mvp kandidatom. Za početak nek proba da ugura ekipu u play in.

Jeste, baš smaraju sa hajpom. Trebaće mu bar još 2-3 sezone da dođe na taj top nivo.

40 minutes ago, Radalek said:

Bucksi imaju jako tezak raspored kroz Novembar, moze im se desiti neki katastrofalan skor. Doc bi mogao da leti a vec su pocele price za Janisa i trade...mozda je pravi trenutak za OKC da baci sve karte na sto, a imaju jako dobre karte.

Ne razumem zasto bi OKC trejdovao za Janisa? Licno bi mi to bila poslednja ekipa koja treba da ga dovede, ali bukvalno.

• Like 1

Veceras protiv Toronta, konacno slabiji protivnik, eto i prilike za DLoa mozda da se malo raspuca. Nadam se da cemo sigurnom pobedom otvoriti stint od 3 gostovanja gde su ipak slabiji rivali (Toronto, Detroit i Memfis) i gde se nadam da mozemo zabeleziti pobede. Povredjen im je Skoti Barns, Kvikli je upitan, stvarno bismo morali da iskoristimo ovaj zicer. Iako u NBA nema sigurne pobede, a posebno ne na gostovanju...

• Thanks 1

8 hours ago, SteveFrancis#3 said:

Potpuno se slazem

Uvek sam bio neko ko je bio za best player available kad je draft u pitanju, bez obzira na poziciju, tako mislim i u ovom slucaju. Jako se retko desava da je neko iz te kategorije igraca (u ovom slucaju su to Janis, Jokic, Luka) dostupan. Mogle bi proci godine pre nego sto je neko takav dostupan i ja ne bih stedeo pikove ako se ukaze prilika cak i ako mora da se uradi neka rekompozicija tima (mada mislim da on i Chet itekako mogu da igraju zajedno).

• Like 2

15 minutes ago, gggggggg said:

naravno da mogu. holmgren je mnogo bolja verzija lopeza u ovom trenutku.

Cenim Jduba ali mislim da se ne bih ni sekunde razmisljao da posaljem njega u takvom paketu. Zahvalan igrac ali ne vidim ga i dalje kao nekog ko ce biti blizu #1 ili #2 opcije kad dodje u prime za koju godinu. Ako bi mi slanje njega kao prospekta omogucilo da sacuvam neke pikove, pristao bih odmah.

• Like 1

ja ne bih. par razloga

vise cenim njega (ja mislim da ce imati odlicnu buducnost. nesto kao jaylen brown npr) nego njihove pikove. njihovi pikovi kako vreme prolazi vrede sve manje i manje jer je svima jasno da ce morati nesto uraditi sa njima jer jednostavno nece moci da draftuju svaki postojeci pik koji imaju. sto automatski znaci da im je cena manja, bar za neke pikove koje imaju (npr svoje).

druga stvar je da sada kada vise ne tankuju i kada su uboli sa trejdovima i sa svojim pikovima, bilo bi glupo da se otarase jednog od svojih igraca, kada pikove i buduce igrace koje bi sacuvali sa trejdovanjem njega, bi opet cekali par sezona da stasaju do jdubovog nivoa. a potencijalni giannis nema vremena za cekanje i valjda cela ideja bi bila da dolazi na vec postojecu uber dobru ekipu. verujem da bi giannis mogao da bira gde bi zeleo da igra i da bi logicki izabrao okc ispred nekog brooklyna npr.

naravno, do sada su draftovali prilicno uspesno, ali nigde nema garancije da ce sledeci lutrijski ili first round draftovi nece ispasti pokusevskiji ili terrance fergusoni...

i trece, nije slucajno presti dao sve ove ugovore od hartensteina, preko wigginsa i joea. svi ti igraci su tradechipovi koje ce presti ekspresno da iskoristi cim se ukaze prilika sa giannosim ili nekim slicnim all-star/superstarom.

32 minutes ago, gggggggg said:

ja ne bih. par razloga

vise cenim njega (ja mislim da ce imati odlicnu buducnost. nesto kao jaylen brown npr) nego njihove pikove. njihovi pikovi kako vreme prolazi vrede sve manje i manje jer je svima jasno da ce morati nesto uraditi sa njima jer jednostavno nece moci da draftuju svaki postojeci pik koji imaju. sto automatski znaci da im je cena manja, bar za neke pikove koje imaju (npr svoje).

druga stvar je da sada kada vise ne tankuju i kada su uboli sa trejdovima i sa svojim pikovima, bilo bi glupo da se otarase jednog od svojih igraca, kada pikove i buduce igrace koje bi sacuvali sa trejdovanjem njega, bi opet cekali par sezona da stasaju do jdubovog nivoa. a potencijalni giannis nema vremena za cekanje i valjda cela ideja bi bila da dolazi na vec postojecu uber dobru ekipu. verujem da bi giannis mogao da bira gde bi zeleo da igra i da bi logicki izabrao okc ispred nekog brooklyna npr.

naravno, do sada su draftovali prilicno uspesno, ali nigde nema garancije da ce sledeci lutrijski ili first round draftovi nece ispasti pokusevskiji ili terrance fergusoni...

i trece, nije slucajno presti dao sve ove ugovore od hartensteina, preko wigginsa i joea. svi ti igraci su tradechipovi koje ce presti ekspresno da iskoristi cim se ukaze prilika sa giannosim ili nekim slicnim all-star/superstarom.

Vise sam mislio na to da bi Bucksi trazili i nekog igraca, ne samo pikove a Shai i Chet ne dolaze u obzir. Ako bi morali da daju Jduba da dodju do Janisa, uradice to.

ja ne bih radio trejd ako moram dati holmgrena ili jduba. uostalom, bucksi bi isli u totalni rebuild i njima bi pikovi vise vredeli nego igraci, koje istina, mogu opet dati za nove pikove...

hartenstein + dva, tri role playera bih dao u ovom trenutku.

• Like 1