Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

Svi pljuju Denver zbog sastava ekipe. U fazonu nisu produzili KCP-a,sad su losiji. Pa Braun igra bolje od KCP-a,bolji je u odbrani i vise poena daje u proseku nego ovaj prosle godine. Dakle petorka je bolja nego prosle godine. Porter pronalazi sut polako,klupa ima potencijala da igra dobro,tako da su po meni kad se sve poslozi kandidati na zapadu

• Like 1

Da sam ja Kroenke gazda, suvim zlatom bih gađao Jokića i dao mu sve što poželi, ma hipodrom bih mu napravio. Čovek je sve što gazda poželi - prvo, igra skoro uvek, drugo, igra apsolutno vrhunski u 99% utakmica, treće nije superzvezda sklona incidentima, četvrto - uvek podržava saigrače i trenera, stvarno je kao nacrtan za gazde i osigurava im konstantno punu halu, borbu za plej of, a tu i tamo uleti finale i titula. Kako im je sekira upala u med, neverovatno 

• Like 12
  • Thanks 1

11 minutes ago, Chaos Is Me said:

Bogami meni ekipa kojoj trebaju produžeci protiv Bruklina i Toronta i MVP lige na maksimumu potrošnje u oktobru mesecu ne izgleda kao kandidat za bilo šta bitno.

Upravo to.Isto sam pricao za onaj Hjuston kada je Harden morao da utrpa 50p tankerskoj Phili da bi ovi dobili.

Nikada nije dobro kada glavna zvezda mora biti na maksu od pocetka...

2 hours ago, Chaos Is Me said:

Bogami meni ekipa kojoj trebaju produžeci protiv Bruklina i Toronta i MVP lige na maksimumu potrošnje u oktobru mesecu ne izgleda kao kandidat za bilo šta bitno.

Dao sam ti lajk jer ne verujem da je Denver ozbiljan kandidat ali ipak, dve utakmice back to back na strani i dve pobede nije uopšte loše. 

• Like 2

Ja sam odavno pricao da je Marej kanta i da Denver ne radi dobar posao, MPJ teoretski je cheat code sa tom visinom i sutem, ali to je samo na papiru.

Sa druge strane, treba biti posten i reci da 3&D likove danas ne mozes da pokupis sa ulice u NBA. Ja ne znam uopste ko ima solidan ugovor da mozes da ga uklopis u ovaj tim, cak i da ignorisemo to da njegov tim mozda ne bi hteo da ga trejduje.

Ne, jer je ocajan suter.

Evo sad gledam, apsolutno nema igraca koji bi se uklopili u Denver, cak i kad bi hteli da ih trejduju. Anunobi, veliko mozda, bi bio dobar dodatak.

Za klupu onaj Sampanjac iz SASa, isto veliko mozda.

Mozda su mogli oni da probaju Pola da dovedu, jeste da nije kao nekad, ali bi poboljsao spejsing svakako.

Dzon Koncar specijalac sa klupe, 3&D? Bukvalno taj nivo igraca mi samo pada na pamet da bi mogli da dodaju, a oni verovatno ne bi doneli nista, bolje da bacis sve na klince i razvijes ih, sto oni i rade.

Ne znam stvarno sta bi danas mogli, proslo leto su mozda mogli, ali sada tesko.

• Like 1

49 minutes ago, McLeod said:

Ja sam odavno pricao da je Marej kanta i da Denver ne radi dobar posao, MPJ teoretski je cheat code sa tom visinom i sutem, ali to je samo na papiru.

Sa druge strane, treba biti posten i reci da 3&D likove danas ne mozes da pokupis sa ulice u NBA. Ja ne znam uopste ko ima solidan ugovor da mozes da ga uklopis u ovaj tim, cak i da ignorisemo to da njegov tim mozda ne bi hteo da ga trejduje.

DELGI, cimaj milana tarota da skine ovo. jebace nas ruzno!

• Ha-ha 5

3 hours ago, YAO said:

Svi pljuju Denver zbog sastava ekipe. U fazonu nisu produzili KCP-a,sad su losiji. Pa Braun igra bolje od KCP-a,bolji je u odbrani i vise poena daje u proseku nego ovaj prosle godine. Dakle petorka je bolja nego prosle godine. Porter pronalazi sut polako,klupa ima potencijala da igra dobro,tako da su po meni kad se sve poslozi kandidati na zapadu

po meni jači su OKC,Phoenix,Sotta,Dallas a i LAL  i GSW su sigurno tu negdje. Klupa Denvera je baš tanka.

15 minutes ago, Chaos Is Me said:

Mogao je Denver recimo da dovede McDermotta koji nije imao klub do par dana pred sezonu, odličan šuter a njima bi automatski bio osmi igrač u rotaciji. 

Njega se nisam setio, slazem se.

Ali i dalje je to osmi igrac, oni imaju problem ne samo na klupi, nego i medju nosiocima.

To sto su potpisali Vestbruka mozda je promasaj, mozda je smesno i glupo, ali ne moze on u ovim godinama i sa ovom ulogom da bude glavni problem.

Glavni problem su Marej i Porter, pa tek posle ostali.

Cak konceptualno nije losa uloga da se da prostor ovim klincima koje imaju pa mozda bude nesto od njih.

• Like 5

Ja stvarno očekujem dosta od Sunsa ove sezone. Pokrpili su se tamo gde treba, imaju dva solidna plejmejkera koji nisu zvezde i poštuju hijerarhiju + solidnog back up centra koji je veliko telo i nije operisan od razmišljanja tokom igre. Jasno je da im je Bradley Beal očajan fit kao treći superstar ali jbga i dalje je on jako dobar igrač za koga bi pola lige ubilo da ga ima. KD jeste star ali je još uvek vanserijska klasa, Book je u top 3 SG u ligi. Imaju i trenera koji možda nije suva klasa ali je iskusan, bio je šampion i nije neki debil. Lako mogu da zamislim ovakvu ekipu da izlazi sa Zapada.

• Like 6

Ja bih uvek pre rekao da ce Denver da izadje sa Zapada nego Sansi. Ova ekipa je bukvalno sinonim za mekane regularce, vidjali smo ih milion. Neka losija verzija lob city Klipersa, ako gledamo kvalitet i ocekivanja.

Oklahoma ako im klinci nastave su prvi favorit, stavio bih i Dalas visoko. Posle toga mogu Denver pa Sansi, drugima ne bih dao dvocifrene sanse.