Jump to content

B liga NBA Fantasy 2024/2025

Glasanje  

21 members have voted

1. 1. Broj IR mesta

2. 2. Datum drafta

• 19.10. (Subota) u 21h
    • 20.10. (Nedelja) u 21h

Recommended Posts

6 hours ago, mr clutch said:

Jos jedno kolo gde igram na X. Beal je dtd nedelju dana i nikako da se vrati, i Wemby-ju s3  ne igra u poslednja dva meca. Od Midltona nemam nikakva ocekivanja. Jedino vredno pomena je da se Porzi izgleda oporavlja brze od predvidjenog.

Uh, ti si bas hazraderski selektovao tim. Kad su svi tu I zdravi- 11-1-1, al' cesto i nece biti. Zabavno definitely 

Edited by leki bg
  • Like 1

Za Midltona sam pred draft bio (ne)informisan da propusta otvarajucu tekmi, te sam ga uzeo. Dobro znao sam da je injury prone, ali ovaj ga bas zajebava.

Inace za mog trenutnog rivala cu da porucim samo da je izdajica. Sramota je da u rosteru nema svog brata Korneta, pa i da je najgori igrac u ligi. Toliko ga hvalio svojevremeno ma nba temi, a vamo ni da mase s peskir.

• Like 1

3 hours ago, Dracarys said:

Recite vi meni koliko je moguće da auto 2003' godište ima samo 230k km čak i da ga je baba vozila samo do pijace. 

Ako živi  u Pazovi, a išla na Đeram mala je šansa da je tačno.

• Ha-ha 1

7 hours ago, Dracarys said:

Recite vi meni koliko je moguće da auto 2003' godište ima samo 230k km čak i da ga je baba vozila samo do pijace. 

Moj rezervni auto je Astra H koja je 2004.i koja je STVARNO presla 209k. True story 😁, ne prodajem je! Tako da se cuda dogadjaju u svakom aspektu zivota...I fantasya.

Padobranac na fantazi, videh diskusiju u desnom uglu.

Sasvim je moguće ako auto nije korišćen svakodnevno. Ja sam imao automobil koji upravo 2003. godište, sa njim sam prelazio u proseku 10000 km godišnje (znači manje je prešao od tog koji pominješ), a išao sam njim na solidan broj dužih putovanja, x puta do mora, jednom čak i do Baltičkog i nazad... ali sam ga po gradu vozio samo u slučaju preke potrebe, kada ima da se vuče puno stvari ili se negde baš žuri. Nisam išao sa njim na posao/faks, a samo to znači -20 km svakog radnog dana, -100 km nedeljno, -5000 km godišnje, -100000 km za 20 godina.

57 minutes ago, leki bg said:

Moj rezervni auto je Astra H koja je 2004.i koja je STVARNO presla 209k. True story 😁, ne prodajem je! Tako da se cuda dogadjaju u svakom aspektu zivota...I fantasya.

Ja sa zadnjeg mesta se penjem u PO sredinom marta i osvajam B ligu!!!

• Ha-ha 1