propolis Posted October 31 Share Posted October 31 Neko kida u RL,a neko u IR 🤣🤣🤣 Šesti igrač je stigao sa crvenim O...lep početak sezone za Grumenja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted Friday at 12:38 PM Share Posted Friday at 12:38 PM Bankero (29-9-6) aut za sezonu, vreme je spomenik da se digne iznad mog tima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted Friday at 03:12 PM Share Posted Friday at 03:12 PM 2 hours ago, Dracarys said: Bankero (29-9-6) aut za sezonu, vreme je spomenik da se digne iznad mog tima. Ne drami grofe. Ionako si rekao da sezona počinje u martu tako da će biti full spreman. Ako hoćeš neki trejd tu sam, ja skupljam sve što imaju O. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted Friday at 03:31 PM Share Posted Friday at 03:31 PM 7 minutes ago, propolis said: Ne drami grofe. Ionako si rekao da sezona počinje u martu tako da će biti full spreman. Ako hoćeš neki trejd tu sam, ja skupljam sve što imaju O. Ne dramim. Sličnu povredu je imao i Dejm, isto je bilo 6 weeks, pa se odlagalo i na kraju nije ni zaigrao do kraja sezone. Orlando ako ne krene da pobeđuje i bez njega, mogu lagano i da tankuju, jer je za leto draft klasa jaka. Takođe, oni će da rade jednu vrstu lečenja na Bankeru, pa da vide kako će da reaguje za 6 nedelja, što znači da je sve u vazduhu, a vraća se ko zna kada, a o ful spremnosti kao sa početka sezone da se ne govori. Nije to kao Hartenštajn kad polomi šaku, vraća se sigurno, jer se zna šta je uzrok, a rešava se lagano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted Friday at 05:21 PM Share Posted Friday at 05:21 PM (edited) @delgado Kakve su ovo LM mahinacije sa Keldon Johnsonom??? Lik mora na WA. Edited Friday at 05:21 PM by Wook 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted Friday at 06:30 PM Author Share Posted Friday at 06:30 PM (edited) Vratio sam LMX-u Keldona posto kaze da je hteo da baci Kai Jonesa. U principu smo do sada tolerisali jedno slucajno izbacivanje, na samom pocetku i ako se odmah javi. Naravno, moze da se istolerise 1 slucaj po sezoni, i to na samom pocetku, i to je to. EDIT: Ipak je prosao mec obojice nocas, pa je tek ujutru trazio. Posto sam demokrata i trudim se da budem bolji LM, postavio sam glasanje. Molim vas da izdvojite par sekundi svoga vremena da razmislite i glasate. Pozz Edited Friday at 06:54 PM by delgado 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted Friday at 07:02 PM Share Posted Friday at 07:02 PM Jbg, već si odradio. Neka prođe, ali prvo najavi, pa onda čačkaj po rosterima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted Friday at 07:11 PM Share Posted Friday at 07:11 PM vrati igraca coveku, desava se ovako nesto. ne igramo u pare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted Monday at 08:44 AM Share Posted Monday at 08:44 AM Jbt sa pokretnom bolnicom uzeh 5 kategorija, odličan 5. WLEW čestitke na pobedi i srećan vam Olinik!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted Monday at 09:53 AM Share Posted Monday at 09:53 AM Jebeni Sugs mi iscupao remi iz ruku u 93 minutu. Osveticu ti se Drakce u play-outu. Do tad cestitke. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted Monday at 11:29 AM Share Posted Monday at 11:29 AM 1 hour ago, mr clutch said: Jebeni Sugs mi iscupao remi iz ruku u 93 minutu. Osveticu ti se Drakce u play-outu. Do tad cestitke. Sags je junak ove pobede, dve blokade na kraju. Neverovatno je da ti ni Wemby nije uspeo doneti blokade, ipak Kesler-Sar duo se pokazao jakim. Ne verujem da ćeš ti u plej aut, ideš ti u plej of, pogotovo kada se Porzingis vrati za mesec dana, pokidaćeš drugi deo regularke sigurno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted Monday at 12:42 PM Share Posted Monday at 12:42 PM Pobeda nad @Brat od Korneta Teška muka, ali tu je, mada jbš tim gde ti Zaire Williams donosi poene... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted Monday at 01:43 PM Share Posted Monday at 01:43 PM Ubedljiv trijumf,ekipa na maksu igra trenutno,neće doveka,pa nek potraje da se opstanak obezbedi Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted Monday at 11:29 PM Author Share Posted Monday at 11:29 PM Cestitke @Fat Zadd aka debelom na proslonedeljnom ozbiljnom useravanju. Svaki dan sam otpisivao po kategoriju, prvo sam mislio probacu 5, pa 4, pa sam na kraju rekao ajde 3 i to je to, jebiga; kad ono medjutim poraz od 2-9-2, poene izgubim za 2, TO ispadose nereseno, a nisam odlucio da oprobam jos nekog FA, uzeo sam Rodju na pocetku i nisam vise dirao. Nekako, jos uvek verujem u sve momke sa drafta. Nova nedelja, nova sansa, veceras 15 tekmi jer su sutra izbori... Spremi se, brate od Korneta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted yesterday at 01:46 AM Share Posted yesterday at 01:46 AM (edited) TIER 5 Dracarys Spoiler Ja sam imao 16. pik i nisam mogao da ne izaberem Tre Janga koji mi je slavnu titulu doneo. U drugoj rundi sam izabrao nesrećnog Bankera koji će biti ko zna koliko aut, najnovije prognoze su za januar, cela sezona mu visi o vazduhu, još bedni Orlando koji svaki meč beleži blow out od povrede Bankera. Nadam se da ću imati sreće da se vrati, pre nego što se Orlando okrene tankovanju. Velika nesreća po povratku u B ligu. U trećoj rundi sam izabrao Keslera, moram priznati da je to bilo malo i riskantno, ali smatram da je ovo ta sezona u kojoj će Kesler pokazati šta sve zna kao što i pokazuje, 10-12 i 3blk. 4-4 raspored ako se plasiram u plej of. Ivica Zubac je isto top izbor, jer je otišao Plamli, jedini centar u Klipersima koji mora igrati puno, a više prostora da ga Harden upošljava za više poena odlaskom PG, Vestbruka i povredom Kavaja. On mi je bio pre drafta velika želja. U petoj rundi nakon što je Poeltl uzet ispred mene, sam uzeo Sara, rukija iz Vašingtona, privlačilo me je to što je starter ispred Jonasa. Sem što je bloker, će doći nekad DD. Nije loš izbor. Sa Skutom Hendersonom nisam baš zadovoljan, jer moram čekati njegove statse u drugom delu sezone, ali tad sam još uvek bio sveže izbezumljen zbog Poeltla. Sedma runda mi je bomba, Džejlen Sags i uopšte nisam očekivao da će ovako dobro da igra, samo da ga povrede zaobiđu. Osma runda mi je promašaj, jer sam bacio na KPJ, nadao sam se njegovim dobrim statsima u bednoj ekipi Klipersa, ali izgleda da od toga nema ništa, jer prvo treba da dobije bar 20 minuta za početak. Držim ga u ekipi samo što je draftovan visoko. Vredni pomena su još Šarp ako nešto od njega bude i Kulibali. Moja sezona zavisi od Bankera, ako se vrati mogu nešto uraditi u plej ofu, a do tada mi sledi grčevita borba za plej of, jer neće mi se samo Bankero povrediti kroz ova dva meseca... Brat od Korneta Spoiler -Brat od Korneta- je imao 9. pika i izabrao je Edvardsa ovo je po mom mišljenju malo preuranjeno, jer njegov najveći kvalitet su poeni i trice, da bar nudi debeo stock, pa da se i razmisli, a i još jedan veliki minus je raspored u prve dve runde koji mu je 3-3. Sledeća dva igrača koja je uzeo Brat od Korneta sam precrtao za prvih pet rundi, a to su Markanen i Vučević. Čikago i Juta imaju TOP10 zaštićen pik i oni nemaju interesa u igrama Markanena i Vučevića u martu. Vučević da kažemo da i ima potencijala da bude trejdovan pre kraja roka za trgovinu, dok je Markanen vezan za Jutu do leta i on je bačen pik. Njujorški Bridžis je solidan za četvrtu rundu. Sledeći izbori su Sekston, Tajus Džons i Klarkson, obojica iz Jute imaju nestabilnu sudbinu u Juti, dok Džons može imati finu produkciju u Sansima. Ostali epizodisti su Aldama, Hardavej i Bruks. Ova ekipa možda obezbedi plej of, zbog širokog potencijala, ali u plej ofu nema nikakvu šansu. Jedino je sigurno da neće ispasti. Duka Doncic Spoiler -Duka- je imao 12. pik i izabrao je Bransona i to je za mene bio ogroman šok. Šta će on ovde? Sledeći izbor je bio Meksi i mislim da je i on malo visoko, ali vreme će pokazati. Trećerundaški izbor je bio Lavin i on mi je mi je vrrrlo riskantan, jer niko ne zna šta se dešava sa njime u martu, u regularci će poslužiti. Ono što veterane Čikaga najviše koči, a to je da Čikago ima TOP10 zaštićen pik, na leto su trejdovali Karuza i rešili se Demara i već unapred nagovestili o kakvoj sezoni će se raditi. Kvikli u četvrtoj rundi je već veoma pristojan izbor, imaće veliku slobodu u Torontu. Džon Kolins je došao iz pete runde i ima veoma neizvesnu sudbinu u Juti, činjenicu da je izgubio mesto startera govori koliko je loše ga uzimati visoko ove sezone, a Juta je već savršeno krenula ka tanku sa 0-6. Ista stvar je i sa Kameronom Džonsonom u Bruklinu, ali za njega postoji veća mogućnost za trejd. Badi Hild je topčina za sedmu rundu kako stvari stoje, iako da priznam, nisam očekivao to od njega, možda samo dolazi do više šuteva zbog odsustva Karija, ali i to će se videti. Grejdi Dik je takođe veoma zanimljiv izbor, izgleda da je napravio veoma veliki iskorak u ofsezoni. Ova ekipa nema nikakvog centra, sa promašenom prvom rundom, a možda i drugom, kod nekih igrača je i budućnost upitna u martu i da 'prosti Duka, ali ovo je ekipa koju bih najmanje želeo da imam u martu pred plej of bitke. Džep Spoiler -Džep- je draftovao Haliburtona sa 11. pikom i on će biti solidan ove sezone, ali se mora reći da je bilo i boljih izbora. Majls Tarner je ipak previsoko za drugu rundu, ne znam šta će on ovde, ako su te blokade interesovale, pa to si imao i nižim rundama. Vagner iz treće runde je već dosta sjajniji draft izbor, jer se ove sezone očekuju velike stvari od njega, a pogotovo u odsustvu Bankera. MPJ je isto u 4. rundi dobro, jer će imati finu produkciju na lošu rotaciju Nagetsa. Hakez iz Majamija je već promašaj u petoj rundi, biran je nekoliko rundi ranije. Eron Gordon i WCJ su dobri izbori bez sumnje, kao i Hačimura koji beleži napredak u Lejkersima. Ova ekipa ima centre, ali nestabilne, par promašaja u prvom delu drafta, a i roster nije nešto dugačak, sve u svemu, ne čini mi se nešto jakom da bin ga gurnuo u viši tier i jako bih se iznenadio da ova ekipa ode u A. TIER 4 Leki Spoiler -Leki- je imao 4. pik na draftu i već je palo prvo iznenađenje, jer je izabran SGA. On će svakako imati 30+ ppg sezonu, ali u ovakvim formatima lige ima značajnijih igrača od njega. Sledeći pik je bio Renld i on će svoje isporučiti, možda manje na skoku, ali poenterski bi morao da nastavi. Trećerundaš ove ekipe je Džejlen Braun koji je fin izbor i on bi trebalo da isporuči slične brojeve u ovoj sezoni. Sledeća dva pika su bili centri i to Valančjunas i Gaford i oni su vrlo nesigurni igrači za ovu godinu, jer i neće imati nekad tako dobru statistiku. Za Jonasa se i znalo da kreće sa klupe, jer je to bilo nagovešteno i u predsezoni, dok će Gaford da deli minute sa Lajvlijem. Bilo je boljih izbora. Šesti izbor je Kuminga i što se tiče njegovog slučaja, pričalo se u predsezoni u mnogo velikom ugovoru, ali će Voriorsi ipak sačekati sledeće leto, ne bi li mu oborili cenu. Ker takođe igra sa širokom rotacijom i ne mogu da se očekuju neki neverovatni statsi od njega. Klej Tompson je real deal, biće ok u svom novom klubu Dalasu. Maturin je već strašan izbor sa drafta, moguće jedan od najboljih pogodaka drugog dela drafta. Ostali na draftu nisu bitni. Ova ekipa je sjajna, ali ne i za ovaj format lige, jer ja još nikad nisam video da ekipa može biti dominantna bez dobrog centra, to znači da joj dajem jako male šanse da se bije sa najboljim ekipama u plej ofu. Može izboriti solidan rezultat u regularci, to je sve. Inače, jedan savet, uzmi makar jednog kvalitetnog centra u prve tri runde na sledećem draftu i nebo je granica, jer vidim da umeš da osetiš skorere. Jerotije Spoiler -Jerotije- je imao 17. pik i iskoristio je pravo da draftuje Lamela Bola, što je možda u ovom trenutku i ogroman rizik, jer je prethodnih sezona igrao jako malo. Pretpostavljam da bi ga dočekao i u drugoj rundi, sada je trebalo da uzme stabilnijeg igrača. U drugoj rundi je draftovan Kejd i mislim da je ok izbor, ali imam veliku zamerku na to što je prva dva pika iskoristio na plejeve. Kasnije u trećoj rundi da bude šok još veći je uzeo još i Irvinga, tri pleja i iz prve tri runde, mašala... Ima loš raspored u drugoj rundi plej ofa, pa je zato verovatno nisko pao. U četvrtoj rundi je pao Kuzma, koji se još i povredio, ne vidim ga u budućnosti Vašingtona, a i sam je davao suptilne znakove u ofsezoni da želi novu ekipu, ali mislim da gde god da ode, neće biti jak kao u Vizardsima. Sledeći par igrača su OG i Klingan, OG bi trebalo da bude dobar ako ostane zdrav, dok o Klinganu ne znam šta bih mislio, jeste da on ima potencijala da postane posebna vrsta životinje u martu, ali treba se načekati još četiri meseca. Uskoro se vraća i TimeLord, biće zanimljiva raspodela minuta, možda bude Klingan i DNP-ovan. Sledeći par na draftu su Dramond kojem uskoro Božić prolazi, jer se vraća Embid, i nažalost teško povređeni Hendriks koji je aut za sezonu. Sledeći par igrača su Ben i O Nil, Benova sudbina je jako interesantna, jer kod njega je sve u vazduhu, ne znam šta će se dešavati u Bruklinu, ali ako moram da nagađam onda shutdown, O Nil je klasičan šljakaš. Ekipa će biti bez ozbiljnog centra skoro celu regularku, možda i igračem manje ako Klingan ne bude dobijao minute zbog Ejtona i TajmLorda, ali ako se uđe u plej of sa Klinganom, onda moram da priznam da ekipa može biti biti vrlo zeznuta, ali moje predikcije su da ekipa neće u plej of. Lmx Spoiler -LMX- je imao 18. pika na ovogodišnjem draftu i stekao je pravo da uzme Embida. To bi bilo brutalno da neće propuštati svaki b2b i još neke mečeve. Hajde da priznam da je i meni bio interesantan sa 16. pika, ali nisam imao onu stvar da ga uzmem, još mi se otvorio i Trajko, tako da nisam imao dileme. Durantula je ok izbor, ali godine su tu, 37 broji sledeće godine, možda će biti i više propuštenih mečeva, pogotovo ako Sansi zagrme u regularci, onda su njegovi izostanci u martu sigurica. Ne miriše nešto hjustonsku verziju FVV-a, jer igra u ekipi punoj mladih igrača koji jedva čekaju da pripale loptu i da se dokažu, a i oseća se da je postao mnogo pasivniji od trenutka dobijanja karijernog ugovora. Ni Nurkić nije nešto wow za 63. mesto, jer je veliki staklenjak, niti daje neke statse. Može se reći da on se on sigurno neće vraćati na nivo pre velike povrede, ako to do sad nije uspeo. Sledeći draft izbori su mnogo više smisleniji, jer su izabrani večito potcenjeni Derik Vajt i Ostin Rivs. Zatim opet ide par diskutabilnih izbora, jer ja Keldona ne vidim da će biti baja u martu, a Horford će imati hibernaciju, nakon što Boston obezbedi prvo mesto. Nembhard i Hunter su bili ok izbori u odnosu na runde. Dakle, ekipa nije loša, ali ja pojedine igrače nikad ne bih uzimao. Nema neki upside za mart, a ekipa je kao da ju je staklorezac pravio. Šalu na stranu, ozbiljno mislim da treba velika sreća da se izbegne gomila propuštanja mečeva. Admiral Spoiler -Admiral- je imao 13. pika na draftu i izabrao je Skotija Barnsa, solidan izbor, pravi all round player, sve kategorije puni. Imao sam želju da ga uzmem sa 16. pikom. Drugi izbor je bio Foks, ali mi se čini da je bilo i boljih izbora, jer je Kingsima u napadu ogromna gužva. Klekston je pao u trećoj rundi i njega sam izbegavao na draftu, što nije ni čudo sa statsima koje pokazuje. Ben Simons je i dalje tamo glavna faca, a Klekston i nije baš komplementaran sa njim, jer su obojica nešuteri, a takođe i njegova budućnost u martu je neizvesna , jer se mnogo govori o njegovom trejdu. Demar je draftovan u četvrtoj rundi i mislim da je uzet kao osigurač za Foksa ako se desi neko zlo, ali i van toga bi trebalo da bude igrač koji isporučuje dobro. Džru Holidej je u petoj rundi promašaj, jer njegove igre u regularci su prošlo vreme i on je u godinama kada se čuva za plej of da Boston osvoji još koju titulu. Iz šeste runde je došao Lajvli i nemam pozitivno mišljenje o njemu, jer deli minute sa Gafordom i takođe ima loš raspored u drugoj rundi plej ofa. Iz sedme runde je došao Vasel koji je večito povređen, ali se nadamo da je povredama došao kraj, veliki potencijal ima s obzirom na rundu u kojoj je uzet. Isto mislim i za Treja Marfija u sledećoj rundi, ali kod njega mi se ne sviđa što je gužva u Nju Orleansu u napadu, iako su govorili o trejdu Ingrama, čekamo da se to prvo dogodi. Ima loš raspored u prvoj rundi plej ofa. I od važnijih igrača koji su ostali je Terens Men i on je za sada pokazuje opasne brojeve, ali čekamo da se vrati Miler, pa da vidimo može li iste brojeve i da potvrdi. Ova ekipa ima samo jednog nazovimo stabilnog centra i to još sa klimavom budućnošću i lošim partijama za sada. Pretežno skorerska ekipa, ali mi se nikako ne dopada koncept ekipe, ne vidim da ova ekipa ulazi u A. TIER 3 Zorex Spoiler -Zorex- je imao 11. pika na draftu je iskoristio je priliku da uzme Morenta. Da budem iskren, u trenutku draftovanja mi je to delovalo visoko, ali je na početku sezone pokazao i impozantan broj asistencija sa sve limitiranom minutažom. Veći broj asistencija donosi i veći broj DD, znači i dosta veću vrednost. Ako ovako nastavi, biće nesumnjivo dobar draft izbor. Iz druge runde dolazi GOAT košarke koji igra svoju 22. sezonu i rekao je da namerava da igra 82 utakmice što je bio zeleni signal za Zorexa. Ako Morentovo draftovanje nije bilo visoko, onda jeste Naza Rida u trećoj rundi. Ne znam šta će on ovde, deluje mi da je slučajno stisnuo i da je izbacio monitor kroz prozor. Ingram je odličan u četvrtoj rundi, za njega se priča da bi mogao i svoju sredinu da menja, ali u svakom slučaju gde god bude bio, on će igrati i ne bi se trebalo brinuti. Bogdan solidan. Divićenco bi mogao ove sezone biti dobar, konkuriše za šestog igrača godine. Sohan i Vigins su veoma odlični izbori u narednim rundama, mislim da smo dosta potcenili Viginsa. Ekipa je lepa, dodao je i sa FA korektne igrače, dubina ekipe baš dobra što pokazuje i prvo mesto na tabeli, ali za ozbiljniji rezultat u plej ofu nedostaje bilo kakav centar DD potencijala. Može da prođe u A ligu, ali su potrebne čudesne stvari da se dese. Del Piero Spoiler -Del Piero- je imao 19. pik je vezao je u prve dve runde Mičela i Adebaja. Mičel je bio skroz korektan sa te pozicije, ali za Adebaja mislim da je promašaj. Imao sam ga prošle godine i dečko je od polovine sezone počeo sve manje da skače i samim tim manje DD da pravi. To mu debelo uništava vrednost, a da se ne govori da više nije u mogućnosti da ima 20 ppg kao nekada, jer su trejdom za Rozira napad previše zasitili, pa se Adebajo više ne može ni nametnuti kako se očekuje. Marej u trećoj rundi mi se ne dopada, jer je potencijalna mina da se povredi ove sezone nakon velikog habanja da se izbori plej of, pod velikim je pritiskom od ekipe, javnosti i očekivanja. Ili pukovnik ili pokojnik. Brendon Miler je izabran u četvrtoj rundi i bacio sam oko na njega, jer je pokazao u predsezoni baš zavidan nivo basketa, Šarloćani ove sezone mogu dosta ako ostanu zdravi. Okongvu i Avdija su solidni izbori, posebno Avdija koji bi u drugom delu sezonu mogao biti baš dosta jak nakon razbijanja ekipe. Norman Pauel u sedmoj rundi je bomba, na tome svaka čast. Ričards će biti dobar sve dok je Vilijams u dobrim odnosima sa bolničarkama. Kispert i Patrik Vilijams će biti baš dobri na proleće, mada je Kispert krenuo i ranije dobro da isporučuje. Ekipa je duboka, ali nekako mi se čini da nema tu oštrinu za prolaz u A ligu. Ekipa koja će igrati sigurno plej of ako ne bude povreda Gaga Spoiler Gaga- je imao šesti pik na draftu i njegov prvi fantazi ratnik je veliki Domantas Sabonis. Nepogrešiv izbor. Sledeći igrači su Buker i Sijakam, mnogo dobri izbori, Buker će svoje ispoštovati, a Sijakam u odsustvu centara bi morao imati mnogo jaku sezonu. Kobi Vajt će da bude Stef Kari u martu, a Beret Lebron Džejms.Već Grent u šestoj rundi je mlohav izbor, jer je njegova budućnost neizvesna u martu, a čini mi se da se još nije pojavio koji će preuzeti njegov preplaćeni ugovor, nekako je viđen za shutdown u martu. Monk je prošle sezone bio mašina u fantaziju, ali ove sezone ima više igrača koji žele da privatizuju, pa čini mi se da i nije neki izbor što pokazuje i sami start sezone. Džejlen Smit je jedan od najzanimljivijih igrača drugog dela drafta i igrač koga sam i ja takođe imao na umu, jer je potencijalni starter za Čikago u martu čim Vučević dobije nogobulj. Njemu je potrebno malo vremena da počini dar mar. Još jedan igrač vredan pomena je Mičel Robinson, ali on se vraća tek u 2025. godini, ne zna se kolike će restrikcije imati, koju minutažu i zaista ne mislim da će biti nešto specijalno koristan. Jezgro ekipe je sjajno, ali ovde fali kvalitetnija dubina da bi se napao prolaz u A ligu, moraće jako da se radi na FA. mr clutch Spoiler -mr clutch- je imao sreću na ovome draftu, pa je dobio visoki treći pik i izabrao je Vembanjamu. Bio je to mnogo lak potez, jer je on uz Luku i Jokića najuticajniji na fantaziju u bilo kojim formatima lige. JJJ mi se nešto i ne dopada, za kraj druge runde, jer se primećuje pad u njegovim blokadama kao najbitnijem delu njegove vrednosti u poslednjih godinu dana. Ne zna se zbog čega je prestao da juri blokade. Garland u trećoj rundi je dobar izbor, takođe se nadam da će konačno ove sezone izbeći povrede. Bredli Bil ista stvar, kada je zdrav, uvek od njega možeš nešto očekivati. Porzingis je izabran u ranoj petoj rundi i to je budženje tima za drugi deo sezone, ali moja procena je da on neće igrati nijedan b2b do kraja sezone, što znači da bi u plej ofu mogao imati raspored u prve runde 3-2. Boston takođe nastavlja da teroriše ligu, ne vidim da ne odmaraju igrače u martu, posebno Porzingisa. Midlton se čini kao solidan izbor, ali i on je staklenjak, ne bih ga draftovao, iako poseduje i dalje napadačku oštrinu, takođe je jedan od kandidata za odmaranje u martu, mada su Baksi loše ušli u sezonu, možda i ne bude. Šreder za sada rastura statistički, skoro pa na nivou mog Trajka, ali to neće trajati cele sezone, jer ni on sam nema pojma gde će biti i šta će raditi u martu. Sa ostalim draft izborima nisam nešto fasciniran, jer Barns i MekDenijels nisu nešto bitni za fantazi. Evidentno je da Wemby opasno vadi prosek ekipi, biće nekad u sezoni i TD-ova sa blokada ma, jer prošli meč je imao 9 blokada xD. Ekipa je najstaklenija u ligi, stvarno je potrebno čudo da svi budu zdravi nakon četiri meseca habanja na parketu do marta. Ako bidnu svi zdravi, potencijal je žestok. TIER 2 Fatt Zad Spoiler -Fatt Zad- je imao 14. pika na draftu i njegov izbor je bio KAT. To je odličan izbor, jer je DD centar sa 20 ppg. Od Moblija izabranog u drugoj rundi se od ruki sezone očekuje dodatni iskorak, a fora je što se ne zna koja to tačno može da bude. Možda bude i ova, ali za sada ne pokazuje naznake da će davati brutalnije statse od prošlih sezona. Moje mišljenje da sve dok bude igrao sa Alenom koji je odličan skakač, smetaće mu da bude dominantniji. U trećoj rundi je izabran Enferni Sajmons, on će biti odličan za regularku, ali on je viđen za trejd do dedlajna ili shutdown u martu, jer Kuper Flag je mnogo privlačan dečko. Nisam nešto oduševljen izborom hjustonskog Tompsona, jer moraju da se izređaju povrede, da bi postao bitan. Džoš Hart je već bomba u petoj rundi i dalje mi nije jasno kako onako sitan igrač lagano kupi skokove u kojoj god ekipi da igra. Portis u šestoj rundi je sjajan izbor, jer će Janis nekad da odmara, a i Lopeza pripremaju za starački dom. Sledeći pikovi su Dort, Grejson Alen i Pipen za kojeg nisam očekivao da će imati veliki statistički uticaj i pored živog Morenta DD praviti. Za sada sjajan igrač. Ekipa je stabilna i jaka, možda nedostaju jači skoreri, jer će i Enferni biti neizvestan, a takođe nije baš morao Tompsona u četvrtoj rundi, ostalo je dobro. Ozbiljan potencijal za ulazak u A ligu. Wook i Mile Spoiler -Wook i Mile- su imali dobru poziciju na draftu i izabrali su grčkog rukometaša Janisa. Govori se da će odmarati dosta ove sezone, ali s obzirom na to kako stoje Baksi, možda i neće, jer je plej of imperativ. Drugi pik je Džeret Alen, moja najsvetlija tačka iz prošle sezone. Nema sumnje da će svoje isporučiti, skokove, jak FG%, možda manji broj DD pored Moblija, ali u svakom slučaju, ne može da izneveri. Dosta se govorilo o trejdu Džejlena Grina, ali izgleda da nisu našli tog nesrećnika koji će ga uzeti, jer dečko nije statistički efikasan, već samo nabija što jači ppg. Ako ostane opet cele sezone u Hjustonu, biće odličan za fantazi. Sledeći par čine Džabari Smit i Džoš Gidi. Moram da primetim da je Džabari malo potcenjen ove godine na draftu, ne samo ovom, već na svim, mislim da bi on mogao u toku sezone postati opasna mašina. Gidi će svoje najbolje partije dati kada bude rasturanje čikaškog tima. Ima potencijal da napravi i neke TD-ove. Nisam nešto oduševljen Drejmondom u šestoj rundi, zapravo, ja ga nisam voleo na fantaziju i za vreme prajma, a sada je ćorak i teški triple single statističar. Vestbruk je uzet samo iz razloga ako se dogodi bolnica u Nagetsima, a dok ovo pišem, evo aut Gordon nekoliko nedelja, u tom slučaju Vestbruk može postati baš, baš bitan igrač. Nisam očekivao, s obzirom na veliko iskustvo Wook-a i Mileta da će odraditi loš drugi deo drafta, praktično ništa nisu uzeli. Visoko ih stavljam, jer imaju brutalno jezgro, a i očekujem da budu aktivni i dopune tim dobrim igračima tokom sezone. Bad Boys- Spoiler -Bad Boys- je imao pravo da bira kao drugi na draftu i njegov izbor je bio Luka Dončić. Jak igrač kao i prethodnih godina, ove sezone bi mogao da konkuriše i za MVP nagradu. Luki se pridružuju Dejm i Pol Džordž. Dejm je baš nisko pao, ne znam razlog, ali on nije neko ko će mečeve propuštati, ali sigurno ide na 25 ppg, a možda i jače. Džordž se preselio u Pensilvaniju koja će da bude veoma bitna na SAD izborima, da da svoju podršku i glas. Očekuju se slične statistike kao iz LA. Ejton je izabran na kraju četvrte runde i ne znam da ocenim da li je promašaj, jer on će u regularnom delu sezone baš ogromnu razliku da pravi, može da pomogne timu da ode do TOP4 na tabeli i samo jednom rundom do A lige, a sa druge strane je mala šansa da će se Ejton pitati nešto u martu, a sumnjam da će preuzeti neko njegov veliki ugovor do dedlajna. Sa Tobajasom je ista stvar, šuriće regularku, ali sve do trenutka do kada budu bili Pistonsi kompetetivni za plej in, a valjda će se ovaj put boriti do kraja, jer su im dosadile draft lutrije na kojima stalno padaju. PJW i Kejonte Džordž su pristojni izbori, od ovog drugog se očekuje jaka statistika za plej of. Smart i Dyson su takođe jaki izbori. Moje predikcije su da će ova ekipa biti visoko na tabeli, ali i kompetetivni u plej ofu iako ne budu igrali Ejton i Tobajas. gggg Spoiler -gggg- je imao 10. pik na draftu i izabrao je Tejtuma. Dobar izbor, jer je to bio najbolji dostupan igrač. U drugoj rundi je pao Džejlen Džonson i on je bio najveća tema u svim fantazi krugovima, još je čak u našim ligama značajniji zbog DD potencijala. Igrač koji će porobiti ovu sezonu bez ikakve sumnje. U trećoj rundi je izabran Dezmond Bejn i mislim da je pristojno. Sa četvrte runde je draftovan Klint Kapela i on mi je na tankoj nozi, jer dečko pokazuje da iz sezone u sezonu igra sve slabije, ne treba se više nadati njegovim neverovatnim partijama. O Ideju iz Memfisa se takođe mnogo pričalo pred draft i najteže je bilo proceniti sa koje pozicije ga vredi uzeti i kakvu će ulogu imati. Poslednji meč koji je odigrao je baš izvanredan, ali biće mnogo nekostantan, jer će se cele sezone boriti za minute sa Hafom i Klarkom. Rozir je odličan sa šeste runde. Za Karuza mislim da je promašaj u sedmoj, jer to mu nije Čikago, već ozbiljna ekipa sa potrošačima lopti, džaba mu stock dobar, kada će imati 2 ppg. Hartenštajn se čuva za drugi deo sezone i tad će biti dobar. Ova ekipa ima sjajno jezgro, ali fali dubina koja je još više oštećena povredom Bejna. Ako uđe u plej of, biće teško pobediti ga. TIER 1 Davai Spoiler -Davai- je imao poslednji pik prve runde i birao je Hardena i Šenguna. Harden će lepo da isporučuje dok Kavaj miruje, a Šengun je mnogo jak centar. Obojica imaju raspored 4-4 u prve dve runde i to je ogromna prednost. Sledeći duo su Zajon i Batler. Odlični su to izbori, Zajon će isporučiti, dok ne verujem da će Batler propuštati mečeve, posebno, jer nisu hteli da mu daju ugovor na leto i ovo mu je contract year za dokazivanje drugim ekipama. Želi poslednji veliki ugovor u karijeri i ne bi me iznenadio i da ga preduhitre i trejduju do dedlajna, kako bi uzeli bar nešto od njegove vrednosti. Uzeo je Davai Marka Vilijamsa i ne bih znao da ocenim ovaj pik, jer je mačka u džaku, ali opet ako krene jednom da igra, to je ozbiljan cheat code. On je vaga zbog čega je ova ekipa tier 1. Pul je dobar pik, ali za njega je sve otvoreno, od trejda, preko shutdowna do toga da bude šef u tankerskoj ekipi. Herbert, CP3 i ostali šljakaši su solidni. Ekipa je jaka i duboka, dobar potencijal za prolaz u A ligu. Delgado Spoiler -Delgado- je imao sedmi pik na draftu i izabrao je Entonija Dejvisa. Bolji igrač i nije bio dostupan, lagan potez. Gober u drugoj rundi se čini isto dobrim potezom, jer nema razloga da ne mislimo tako. Samo je pitanje vremena kada će krenuti opet u uzastopni niz DD. Majls Bridžis je draftovan u trećoj rundi i to bi isto morao biti solidan potez, iako na početku igra na malo slabijem nivou, samo je pitanje vremena kada će dodati gas. Tajler Hiro je uzet u četvrtoj rundi je bomba, najveći strah kod njega je potencijalno odsustvo, ali to nema pravila. Ja sam uzeo životinju Bankera, pa videsmo šta se desilo. DLo je solidan izbor sa pete runde, ne vidim što ne bi ponovio prošlu sezonu, jer je i sastav LAL ekipe isti. TJD je pao u šestoj rundi i od njega se očekuju toplo-hladne partije. Ubre je zanimljiv u Filadelfiji, jer glavni igrači ne vole da igraju NBA ove godine. U osmoj rundi je veliki pogodak u vidu Džejdena Ajvija koji govori opasnu statistiku, a tovariće i u tank okolnostima ako do toga dođe. Dosunmu je solidan pik i njegov peak sezone će biti u martu sa rasporedom 4-4.Ostali šljakaši su Jović i MekBrajd. Delgado ima duboku ekipu i siguran sam da ide u plej of sa lepim potencijalom i da se obezbedi prolaz u A ligu. Propolis Spoiler -Propolis- je imao tu čast da ima prvi pik na draftu, jer izbor je bio lagan, Nikola Jokić bi trebalo da ima istorijske brojeve u ovakvim Nagetsima gde će svaka utakmica biti jako bitna. Sledeći igrači su Duren i Dežonte Marej. Duren lep izbor DD centar, a Dežonte je potcenjen na ovom draftu, stvarno se nisam nadao da će otići ovoliko nisko, jer ljudi kao da su zaboravili koliko je on dobar skakač, još igra u timu bez centra, mašala. Biće TD-ova ove sezone, a verujem i dobar stock. Propolis je spojio nespojivo. Sledeći pikovi su večito potcenjeni CJM i možda malo previsoko Lopez, jer on u ovom trenutku karijere sve što nudi su lep broj blokada. Detroitski Tompson i Kavaj su bili sledeći par na draftu. Tompson bi trebalo da zaigra uskoro, a Kavaj ko zna kada. Svakako su ogromni potencijali za drugi deo sezone. Ostatak drafta je loš, ali vidim da Propolis lepo kopa po FA, Votson, Džordž, Hokins, ako ovako nastavi trebalo bi da izbori plej of. Ako izbori plej of, pa ja stvarno ne znam kako će biti moguće pobediti ovu ekipu. Ja ako uđem u plej of, gledaću da obilazim ovo čudo od ekipe Therion Spoiler therion- je anonimus koji nikad ništa ne piše na forumu i imao je 15. pik i izabrao je Karija i mislim da je fino, jer padaće lepi brojevi u GSW. Zato je u drugoj rundi draftovan sjajni Holmgren koji će pojesti regularni deo sezone, ostaje samo pitanje koliko će biti dobar sa Hartenštajnom koji će ga sprečavati da uzima skokove i tako mu smanjivati vrednost. Sledeća dva pika su brutalna Džejlen Vilijams i Kem Tomas. Obojica će biti sjajni ove sezone. U petoj rundi je bombetina pala za koju kao liga da se terate. Uzet mi je ispred nosa Poeltl koji pokazuje neverovatne brojeve u novoj sezoni. On mi je bio izbor slučaju da ne dočekam nekog od Keslera ili Zupca do 65. pozicije. On zaslužuje minimalno taj rang kasna treća runda, a dočekao je skoro kraj pete. Kada sam video da mi je uzet Poeltl, sav sam se izbezumio da sam se jedva presabrao i izabrao Sara. Poeltl je cheat code i ova ekipa je najveći favorit da ode u A ligu uz Holmgrena i tri sjajna skorera. Na to sve je odradio sjajno i kasniji deo drafta, jer su došli Kigan Marej, Levert, Podzimski, Kasl koji će se više pitati u martu i Denverov fantastični Braun, a ne sumnjam da će iskopati i po kojeg dobrog FA kada naleti. Kada uzmemo draft mesto, nezahvalni 15. pik, (Znači nema Jokića, Wembija) da je najbolje draftovana ekipa za 2024. godinu u B ligi. Kasnije šta će da se dogodi u sezoni je samo stvar sreće, ali mislim da su šanse male da therion ne postane A ligaš. Edited yesterday at 02:08 AM by Dracarys 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted yesterday at 06:50 AM Share Posted yesterday at 06:50 AM Ali, brat Draki i sam svestan koliko jak jinx ima pa stavio sebe na poslednje mesto. Dragouljube, cestitam na tituli. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Prošli put kad sam dobio t1 sam ispao iz lige, tkd… 😂 ali svaka čast @Dracarys za trud, svaki put 👏 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Ni sam ne bih bolje opisao svoju ekipu, ali u svoju odbranu - koliko para, toliko muzike, meaning koliko sam analizirao tako sam i birao 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Neko ima vudu lutkicu sa ispisanim Grumenja iz Vranja, drugo logično objašnjenje ne postoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts