Jump to content

B liga NBA Fantasy 2024/2025

Glasanje  

21 members have voted

1. 1. Broj IR mesta

2. 2. Datum drafta

• 19.10. (Subota) u 21h
    • 20.10. (Nedelja) u 21h

Recommended Posts

7 minutes ago, propolis said:

Ne drami grofe. Ionako si rekao da sezona počinje u martu tako da će biti full spreman.

Ako hoćeš neki trejd tu sam, ja skupljam sve što imaju O.

Ne dramim.

Sličnu povredu je imao i Dejm, isto je bilo 6 weeks, pa se odlagalo i na kraju nije ni zaigrao do kraja sezone. Orlando ako ne krene da pobeđuje i bez njega, mogu lagano i da tankuju, jer je za leto draft klasa jaka.

Takođe, oni će da rade jednu vrstu lečenja na Bankeru, pa da vide kako će da reaguje za 6 nedelja, što znači da je sve u vazduhu, a vraća se ko zna kada, a o ful spremnosti kao sa početka sezone da se ne govori.

Nije to kao Hartenštajn kad polomi šaku, vraća se sigurno, jer se zna šta je uzrok, a rešava se lagano.

Vratio sam LMX-u Keldona posto kaze da je hteo da baci Kai Jonesa. U principu smo do sada tolerisali jedno slucajno izbacivanje, na samom pocetku i ako se odmah javi.

Naravno, moze da se istolerise 1 slucaj po sezoni, i to na samom pocetku, i to je to.

EDIT: Ipak je prosao mec obojice nocas, pa je tek ujutru trazio. Posto sam demokrata i trudim se da budem bolji LM, postavio sam glasanje. Molim vas da izdvojite par sekundi svoga vremena da razmislite i glasate. Pozz

Edited by delgado
  • Like 1