Dzep Posted October 20 Share Posted October 20 Ja sam isključivo birao igrače koji mi se sviđaju 😂 Halibarton, Vasa, Bones Juan JJr, Terens Man Wagner Hacimura MPJ Gordon Majls Tarner, WCJ, Daniel Tajs Neko mi je ispred nosa uzeo K Mareja i Pričarda, međutim i dalje sam zadovoljan izborom, kapiram da neću ispasti 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 20 Share Posted October 20 Na appu ubacili opciju quick lineup sa odabirom za dan ili celo kolo. Hvala rackuu. I da nema vise izgovora za one sto nemaju vremena da izvrse izmene i igraju fantu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted October 20 Share Posted October 20 (edited) 14 minutes ago, Dzep said: Ja sam isključivo birao igrače koji mi se sviđaju 😂 Halibarton, Vasa, Bones Juan JJr, Terens Man Wagner Hacimura MPJ Gordon Majls Tarner, WCJ, Daniel Tajs Neko mi je ispred nosa uzeo K Mareja i Pričarda, međutim i dalje sam zadovoljan izborom, kapiram da neću ispasti 😂 Ja Pricarda, ali bas nerado I ne zajebavaj da ti se svidja Terens Man 😀 Edited October 20 by leki bg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 20 Share Posted October 20 10 minutes ago, leki bg said: Šeja ispred Janisa? Greska ili ne? We shall see. Interna kladionica, ko ima 4 najjaca rostera? Nisam stigao da gledam svima osim onima koji mi ukradu igraca ispred nosa, dajte prediktovane favorite 😍 Ti si mi uzeo Konlija ispred nosa u mojoj panicnoj potrazi za Pg 😀 Mi smo hteli Sabonisa, ako ode Janis, ali Janis ostao, pa nije bilo dileme. Delgado mi digao Gobera u trenutku kad mi je pukao net, ali srećom Allen bio ubačen sledeći, tako da je to OK. Green je tu da nas nervira, vredno pomena: Giddey, Draymond, Westbrook i Jabari Smith Jr. Ostalo smućkaj pa prospi, možda Nesmith ponovi prošlu sezonu, ali teško. Brogdon u 10. rundi app fazon. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted October 20 Share Posted October 20 3 minutes ago, leki bg said: Ja Pricarda, ali bas nerado I ne zajebavaj da ti se svidja Terens Man 😀 Možda ga baš nisam pažljivo pratio prošle sezone ali sećam ga se iz jedne gde je sve stizao, i da igra odbranu i da pogađa u napadu... Pod groznicom sam danima, možda sam nešto istripovao 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 20 Share Posted October 20 25 minutes ago, leki bg said: Šeja ispred Janisa? Greska ili ne? We shall see. Interna kladionica, ko ima 4 najjaca rostera? Nisam stigao da gledam svima osim onima koji mi ukradu igraca ispred nosa, dajte prediktovane favorite 😍 Ti si mi uzeo Konlija ispred nosa u mojoj panicnoj potrazi za Pg 😀 Kliknuo na Smarta da uzmem i vidim da dolazi kod mene kad Bad boys ga pokupi ispred i ostade Konli koji je bio rezervna opcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted October 20 Share Posted October 20 Just now, propolis said: Kliknuo na Smarta da uzmem i vidim da dolazi kod mene kad Bad boys ga pokupi ispred i ostade Konli koji je bio rezervna opcija. Ja Smarta uopste nisam hteo, pik bio Konli, a msm da sam bas tada @Dzepu uzeo Pricarda u ocajanju...posto je izbor PGa ostao suzen. @Wook ja nisam ni razmatrao Sabonisa za visokog prvog pika, jer imam sve vreme u glavi da pridosli Demar vise voli sam sebi da kreira i da ce tu biti bar manje tripl-dablova za Damantasa (moze biti naravno totalna zabluda, bice i vise prostora na samom parketu, a manje lopti za Sabonisa, let's see) Link to comment Share on other sites More sharing options...
therion Posted October 20 Share Posted October 20 PG - Curry, Castle SG - Cam Thomas, Podziemski,Braun SF - LeVert, Holland II PF - Jalen Williams, K.Murray C - Holmgren, Poeltl, P.Reed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted October 20 Share Posted October 20 Nisam samo mogao da ispratim dal sam svako kolo birao sa 12. pozicije ili je menjalo ali svakako nijedno kolo nisam bio u prvih 5 i slicno jer mi je skoro svako kolo (pogotovo prvih 7) neko ispred nosa najcesce 2 igraca koje sam pikirao. Razumem u prve dve runde al tamo negde 4. 5. i 6. rundu je bilo blago frustrirajuce, al sta da se radi. Prosle sezone je bilo posteno gde te jedno kolo stavi medju poslednjim pa te stavi na 1. neku na opet na poslednje itd. i uglavnom par puta sam imao priliku da biram u prvih 5, 6 a sada nijednom. Jel su se to izmenjala pravila ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 20 Share Posted October 20 5 minutes ago, Brat od Korneta said: Nisam samo mogao da ispratim dal sam svako kolo birao sa 12. pozicije ili je menjalo ali svakako nijedno kolo nisam bio u prvih 5 i slicno jer mi je skoro svako kolo (pogotovo prvih 7) neko ispred nosa najcesce 2 igraca koje sam pikirao. Razumem u prve dve runde al tamo negde 4. 5. i 6. rundu je bilo blago frustrirajuce, al sta da se radi. Prosle sezone je bilo posteno gde te jedno kolo stavi medju poslednjim pa te stavi na 1. neku na opet na poslednje itd. i uglavnom par puta sam imao priliku da biram u prvih 5, 6 a sada nijednom. Jel su se to izmenjala pravila ili? Ovo sto si napisao nije moguce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted October 20 Share Posted October 20 (edited) Nisu se pravila menjala. 20 pik je poslednji I runde, ali prvi u drugoj. Jednostvano veci broj ucesnika u odnosu na proslu sezonu, zato su i veci razmaci. Ja sam bio 13 u I rundi 8 u narednoj. Ti si bio 9 u I u narednoj 12. Edited October 20 by Admiral Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 20 Author Share Posted October 20 DLO, McBride Herro, Dosunmu, Ivey Miles Bridges, Keli Ubre Jr Trayce Jackson-Davis, Jovke Davis, Gobert, TimeLord Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted October 20 Share Posted October 20 14 minutes ago, delgado said: Trayce Jackson-Davis Proslogodisnja trauma? 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted October 20 Share Posted October 20 Kako ide sad, ako sam draftovao povredjenog igraca i mogu da ga prebacim na IL? Kad mogu da pokupim FA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
duka doncic Posted October 21 Share Posted October 21 Pozdrav ljudi. Jel moze neko da mi objasni sta se desilo sa redosledom drafta. Ja sam video jos pre koji dan da je moja pozicija trebala biti 2 i onda na live draftu sam bio 12. Sta se desilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 21 Share Posted October 21 9 hours ago, Admiral said: Kako ide sad, ako sam draftovao povredjenog igraca i mogu da ga prebacim na IL? Kad mogu da pokupim FA? Trebalo bi sutra popodne da nedraftovani igraci postaju FA, te ih kao slobodne mozes pokupiti bez trosenja vejvera. 54 minutes ago, duka doncic said: Pozdrav ljudi. Jel moze neko da mi objasni sta se desilo sa redosledom drafta. Ja sam video jos pre koji dan da je moja pozicija trebala biti 2 i onda na live draftu sam bio 12. Sta se desilo? Nemoguce. Sat vremena pred draft se dobija pozicija za lottery pick. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 21 Share Posted October 21 1 hour ago, duka doncic said: Pozdrav ljudi. Jel moze neko da mi objasni sta se desilo sa redosledom drafta. Ja sam video jos pre koji dan da je moja pozicija trebala biti 2 i onda na live draftu sam bio 12. Sta se desilo? Na sat vremena pre početka drata bude poznat raspored. Tako je godinama već. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted October 21 Share Posted October 21 (edited) Harden, Paul, Melton Poole, Brown Butler, Knecht Zion, Herb, Grant Will Sengun, Mark Will PS. Pitanje za espn eksperte: zasto za claim pise da moram da dropujem nekog, iako sam stavio igraca na IR? (pps. dokle vise taj praistorijski espn) Edited October 21 by Davai Davai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 21 Share Posted October 21 Kod mene sve lepo funkcioniše, klejmujem igrača i samo posle Save, ne treba da dropuješ. Inače, jako sam želeo Šenguna u drugoj rundi. Bio mi je opcija i za prvu rundu, ali kada sam video da je Jang ovoliko nisko pao, ne znam šta su ljudi gledali, da li je nervoza uticala, ali on bi morao sa svojih 27-28 ppg i 10 asistencija da bude zabetoniran za TOP10. Šengun je bio lepa priča sa svojih 20-10, dosta asistencija i dobar stock, na to sve i dobar raspored 4-4. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted October 21 Share Posted October 21 Mozda je #21 previsoko za Shengija, ali ne bi ostao posle svakako... jbg nije neki izbog kada biras poslednji. 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 21 Share Posted October 21 (edited) To ti je bio najbolji dostupni centar. Ne znam o čemu govoriš, jer previsoko nije. Ne žali se na poziciju, sada možeš da razmišljaš šta hoćeš na FA do ujutru, jer imaš #1. Edited October 21 by Dracarys 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted October 21 Share Posted October 21 Mozda je najpametnije - nista. 😂 Tako sam u sezoni 2021, isto birao medju poslednjima (tradicija), pa cuvao vejvera do plejofa... i onda zabo Lebrona ili Janisa pred kraj, povredjene... pa se dizale bune da ne smem da ga koristim jer "niko nije gledao" i taako. Jeziv tim bio: https://fantasy.espn.com/basketball/team?leagueId=181657&seasonId=2021&teamId=30&view=stats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 21 Share Posted October 21 13 hours ago, leki bg said: Ja Smarta uopste nisam hteo, pik bio Konli, a msm da sam bas tada @Dzepu uzeo Pricarda u ocajanju...posto je izbor PGa ostao suzen. @Wook ja nisam ni razmatrao Sabonisa za visokog prvog pika, jer imam sve vreme u glavi da pridosli Demar vise voli sam sebi da kreira i da ce tu biti bar manje tripl-dablova za Damantasa (moze biti naravno totalna zabluda, bice i vise prostora na samom parketu, a manje lopti za Sabonisa, let's see) Dobar je Sabonis za ovu ligu i igra gotovo svaki meč, nešto kao Jokić za sirotinju 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 22 Share Posted October 22 22 hours ago, Davai Davai said: Mozda je najpametnije - nista. 😂 Tako sam u sezoni 2021, isto birao medju poslednjima (tradicija), pa cuvao vejvera do plejofa... i onda zabo Lebrona ili Janisa pred kraj, povredjene... pa se dizale bune da ne smem da ga koristim jer "niko nije gledao" i taako. Jeziv tim bio: https://fantasy.espn.com/basketball/team?leagueId=181657&seasonId=2021&teamId=30&view=stats Ovo sad ti je još gore 😁 Batler, Zajon, Kris Pol, Harden i Mark Vilijams sa načetim leđima. Dok su zdravi - sjajna ekipa, ali rizik od povreda je 9/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 22 Share Posted October 22 Voli Davai te staklenjake, da stvori alibi za potencijalne neuspehe. Naravno, uz to da smo nolajferi. Ove sezone sam drafrovao igrače zdrave kao dren, sem izuzetka Sagsa koji voli da odsustvuje, ali je u prošloj sezoni bio konstantan sa utskmicama. Šarp se ne računa, jer je kraj devete runde kada više i nema nekih elitnih igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts