Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

Laso prosle sezone nije znao najbolje da koristi Edvardsa i Obsta a nesto slicno se ponavlja i sa Hauardom ove sezone u Baskoniji...

mislim da sad svi cekaju kada ce da krene pad Pariza i Bajerna ali videcemo da li ce do toga doci...

Voker kada je dosao u Zalgiris poremetio je neke stvari u hijerarhiji u timu, nanizali su neke poraze ali je lagano krenuo da isporucuje svoje...milina ga je za gledati...

• Like 1

Nije lud Trinchi. Zna da je bez igrača poput Walkera njegova ekipa jako limitirana i da neće uvek pobeđivati na jednu loptu. Svesno je ušao u kocku sa njim, high risk high reward potez, mada ja mislim da on neće završiti sezonu u EL već će se vratiti u NBA, osim ako se nekim čudom ne napali na evropsku košarku i mogućnost da tu bude jedan od vodećih igrača.

Neto u Barsu je isto zanimljiv potez, mada ja mislim da je njima više trebao SG nego PG.

Takođe me raduje svako pojačanje Albe, McCormack se nije snašao u Milanu gde se malo ko snađe ali bi mogao da bude lepo pojačanje za Albu, svakako dosta potentniji igrač od Wetzella, Koumadjea i sličnih.

• Like 2

8 hours ago, Bojdo said:

Kojoj vrhunskoj ervoligaskoj ekipi bi najbolje legao Micic ako se bude vratio?

Ne znam ko sve spada u vrhunske evroligaske ekipe, ali recimo Armani bi sigurno mogao da ga plati, a dovoljno su tanki spolja da mogu da mu ponude pravu ulogu i slobodu u igri. Mogao bi i Fener, ako je spreman da malo redukuje ulogu Boldvinu. Pao, Oli, Real, Barsa, svi su popunjeni na pleju i ne verujem da bi rizikovali da dovode takvog igraca na vec postojeca resenja.

Desilo se to da je na osnovu jedne dobre eurocup sezone (nezavršene) obezbedio 5 godina evroligaškog ugovora. 

Bezvezan igrač. Niti je jedan niti dva. Niti ima šut, niti razigrava, a nije dobar ni u odbrani. 

19 hours ago, Grobarcina1992 said:

Madar se vratio u Hapoel šta je on sebi uradio od karijere zbog 100 200 hiljada evra više u Feneru

Шта је урадио? Ниједан слаб уговор није потписао.

Игра то што квалитетом може да игра, на нивоу који му је одговарајућ.

Мадар је отишао за већи уговор. Нешто што би урадило 95% играча на његовом месту.

Јер нити је капацитет за НБА играча, нити капацитет ни да за 5-6-7 година буде елитни играч у Евролиги.

Досадни комарац са одличном полудистанцом.
За Партизан је оне сезоне био добар, јер је уносио енергетску бомбу у неким кратким интервалима од 3-4 минута.

Често је био изразито безобразан саиграч, и узимао више од оног што може да испоручи.