Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

Ajoooooooj meni tesko da ih slusam i na srpskom, a kamoli na engleskom. Mora da sam jedan od retkih koji smatraju da dvojac nije nesto posebno zanimljiv, tu i tamo neka forica, ali nedovoljno da ceo podcast redovno slusam, ispratim neki Short ili Story i to je to.

• Like 11
  • Thanks 1

13 minutes ago, Kooineeperk said:

Ajoooooooj meni tesko da ih slusam i na srpskom, a kamoli na engleskom. Mora da sam jedan od retkih koji smatraju da dvojac nije nesto posebno zanimljiv, tu i tamo neka forica, ali nedovoljno da ceo podcast redovno slusam, ispratim neki Short ili Story i to je to.

Samo kad im je Kalinari bio gost sam gledao/slušao celu epizodu, a inače pustim samo Miša segment

• Love 1

7 minutes ago, Admiral said:

Da Clayburn za ovaj ugovor, igra ovo sto igra u Virtusu u CZ ili u KKP , navijaci bi ga oklevetali i izvizdali vec u 3 kolu.

Bivsi igrac koji na momente samo podseti na stare dane.

Kakva minijatura Cordinier-a... Prvo dobija tehnicku, protivnik pogadja bacanje i napad ima, on pravi faul na sutu za 3 protivnika, pa zatim na drugoj strani pogadja za 3p 😀

Edited by Golijat

10 hours ago, DameTime said:

Carskiii, kako mi je drago zbog njih!

Meni su jako zanimljivi, a i to sto pricaju juznjacki mi je ekstra smek. Humor im je odlican. Recimo ona sprdnja sa Teodosicem je toliko benigna i kvalitetna, stalno me nasmeju.

Retko odgledam celu epizodu. Ali ljudi imaju pre svega taj neki talk show smek nego li sto su neki sad pa strucnjaci. Mada se oni tako i ne predstavljaju.

5 hours ago, Kooineeperk said:

Ja njih pola ne razumem, ne izgovaraju reči jasno i razgovetno. Inače od košarkaških podkasta na prvom mestu je udvajanje(Miloš i Edin) i posle njih Luka i Kuzma. Ponekad pogledam Jao Mile ako je neki zanimljiv gost, ostalo ništa. 

• Like 1
  • WOW 1

2 најбоља подкаста по мени:

Един и Милош (поз за брата са форума)

И Point Guts са Радојевићeм и Вујаком.

Оба баш за класу изнад осталих.

• Like 1

Kakva odluka Bankija da mu poslednju odbranu igra sporonogi gruzijski medved, a poslednji napad kameni Pajola, pa naravno da će prvog da uvuku u pik i pljusnu trojku preko njega, a da će sa drugog bezobrazno da pomognu... 'Ajde za odbranu i nema baš idealna rešenja (mada je Polonara svakako manje zlo), al' da u korner postavi Pajolu umesto Belinelija je već težak brainfart.

Edited by Guru

7 minutes ago, Guru said:

Kakva odluka Bankija da mu poslednju odbranu igra sporonogi gruzijski medved, a poslednji napad kameni Pajola, pa naravno da će prvog da uvuku u pik i pljusnu trojku preko njega, a da će sa drugog bezobrazno da pomognu... 'Ajde za odbranu i nema baš idealna rešenja (mada je Polonara svakako manje zlo), al' da u korner postavi Pajolu umesto Belinelija je već težak brainfart.

Ako postoji gori olinjali veteran koji muze na staru slavu od čika Miše i Ljuljare - to je onda Belineli. Juče je bio 0/4 iz igre, u sezoni ima 35% za 3 što nije dobro imajući u vidu da mu je to jedini način da poentira manje više. Pajola jeste kamenjar ali je pogodio recimo presudnu trojku u prethodnoj pobedi virtusa. Meni nije jasno što nije zamenio uloge Morganu i Pajoli, da Pajola krene unutra i izbaci u ugao za Morgana. A posebno mi nije jasno zašto Banchi uopšte ne koristi Tuckera.