Kooineeperk Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Ajoooooooj meni tesko da ih slusam i na srpskom, a kamoli na engleskom. Mora da sam jedan od retkih koji smatraju da dvojac nije nesto posebno zanimljiv, tu i tamo neka forica, ali nedovoljno da ceo podcast redovno slusam, ispratim neki Short ili Story i to je to. 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago 13 minutes ago, Kooineeperk said: Ajoooooooj meni tesko da ih slusam i na srpskom, a kamoli na engleskom. Mora da sam jedan od retkih koji smatraju da dvojac nije nesto posebno zanimljiv, tu i tamo neka forica, ali nedovoljno da ceo podcast redovno slusam, ispratim neki Short ili Story i to je to. Samo kad im je Kalinari bio gost sam gledao/slušao celu epizodu, a inače pustim samo Miša segment 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 3 hours ago, Урош19 said: Samo kad im je Kalinari bio gost sam gledao/slušao celu epizodu, a inače pustim samo Miša segment E jeste, tu sam odgledao celu. Zato sto je vise Kalina pricao nego oni 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoKep Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Niko ne komentariše Virtus - Fener ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 1 minute ago, MarkoKep said: Niko ne komentariše Virtus - Fener ? Komentariše Ilija Kovačić he he 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Da Clayburn za ovaj ugovor, igra ovo sto igra u Virtusu u CZ ili u KKP , navijaci bi ga oklevetali i izvizdali vec u 3 kolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago (edited) 7 minutes ago, Admiral said: Da Clayburn za ovaj ugovor, igra ovo sto igra u Virtusu u CZ ili u KKP , navijaci bi ga oklevetali i izvizdali vec u 3 kolu. Bivsi igrac koji na momente samo podseti na stare dane. Kakva minijatura Cordinier-a... Prvo dobija tehnicku, protivnik pogadja bacanje i napad ima, on pravi faul na sutu za 3 protivnika, pa zatim na drugoj strani pogadja za 3p 😀 Edited 12 hours ago by Golijat Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0k1 Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Gudura resava 😃 Virtus ih je razbio ispod kosa - bukvalno pola poena su im dali Zizic i Sengelija (koji je doduse pogodio tri trojke), bas Feneru fali centar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 12 hours ago Author Share Posted 12 hours ago Gudura takeover. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Na sta lici ono Birch? Ponekad mi deluje kao da ne moze obruc da dohvati iz skoka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Fener dobija utakmice i bez centra... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 12 hours ago Author Share Posted 12 hours ago Jebiga, Feneru rešava NHD a Virtusu buđavi Pajola. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Bas dobar takeover Gurdena, pogotovo ona trojka iz driblinga za +1. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Sta uradi Virtus jbt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 10 hours ago, DameTime said: Carskiii, kako mi je drago zbog njih! Meni su jako zanimljivi, a i to sto pricaju juznjacki mi je ekstra smek. Humor im je odlican. Recimo ona sprdnja sa Teodosicem je toliko benigna i kvalitetna, stalno me nasmeju. Retko odgledam celu epizodu. Ali ljudi imaju pre svega taj neki talk show smek nego li sto su neki sad pa strucnjaci. Mada se oni tako i ne predstavljaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alokin Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 5 hours ago, Kooineeperk said: Ajoooooooj meni tesko da ih slusam i na srpskom, a kamoli na engleskom. Mora da sam jedan od retkih koji smatraju da dvojac nije nesto posebno zanimljiv, tu i tamo neka forica, ali nedovoljno da ceo podcast redovno slusam, ispratim neki Short ili Story i to je to. Ja njih pola ne razumem, ne izgovaraju reči jasno i razgovetno. Inače od košarkaških podkasta na prvom mestu je udvajanje(Miloš i Edin) i posle njih Luka i Kuzma. Ponekad pogledam Jao Mile ako je neki zanimljiv gost, ostalo ništa. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Meni su Luka i Kuzma ocajni, dva smaraca 6.75 - dobar juznjacki humor, kosarka mi u drugom planu Milos i Edin - uzivanje, fenomenalni su 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MV91 Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 2 најбоља подкаста по мени: Един и Милош (поз за брата са форума) И Point Guts са Радојевићeм и Вујаком. Оба баш за класу изнад осталих. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted 36 minutes ago Share Posted 36 minutes ago (edited) Ovo u Partizanu nisam video 4 sezone mi nismo u stanju loptu izvesti iz auta 😂 Edited 35 minutes ago by Grobarcina1992 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted 15 minutes ago Share Posted 15 minutes ago (edited) Kakva odluka Bankija da mu poslednju odbranu igra sporonogi gruzijski medved, a poslednji napad kameni Pajola, pa naravno da će prvog da uvuku u pik i pljusnu trojku preko njega, a da će sa drugog bezobrazno da pomognu... 'Ajde za odbranu i nema baš idealna rešenja (mada je Polonara svakako manje zlo), al' da u korner postavi Pajolu umesto Belinelija je već težak brainfart. Edited 15 minutes ago by Guru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 10 minutes ago Share Posted 10 minutes ago 25 minutes ago, Grobarcina1992 said: Ovo u Partizanu nisam video 4 sezone mi nismo u stanju loptu izvesti iz auta 😂 Al što su napisali perfect play a on nacrtao da Gudura doda Hejsu loptu na 45 i da on sam rešava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 4 minutes ago Author Share Posted 4 minutes ago 7 minutes ago, Guru said: Kakva odluka Bankija da mu poslednju odbranu igra sporonogi gruzijski medved, a poslednji napad kameni Pajola, pa naravno da će prvog da uvuku u pik i pljusnu trojku preko njega, a da će sa drugog bezobrazno da pomognu... 'Ajde za odbranu i nema baš idealna rešenja (mada je Polonara svakako manje zlo), al' da u korner postavi Pajolu umesto Belinelija je već težak brainfart. Ako postoji gori olinjali veteran koji muze na staru slavu od čika Miše i Ljuljare - to je onda Belineli. Juče je bio 0/4 iz igre, u sezoni ima 35% za 3 što nije dobro imajući u vidu da mu je to jedini način da poentira manje više. Pajola jeste kamenjar ali je pogodio recimo presudnu trojku u prethodnoj pobedi virtusa. Meni nije jasno što nije zamenio uloge Morganu i Pajoli, da Pajola krene unutra i izbaci u ugao za Morgana. A posebno mi nije jasno zašto Banchi uopšte ne koristi Tuckera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts