Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sto igraci Monaka targetiraju Puntera.Hoce da ga izbace iz takta.
Chaos Is Me Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago Monako izgleda baš zategnuto i fizikalno na početku. Diallo ubacio 15 poena u prvoj četvrtini.
fradler Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Fino je ovo utegao Spanulis, prepoznao da je Zaite upotrebljiviji od one dve drvezine, a i Strazel od matorog Kalatesa. Nekako najvise tenzije i varnica na terenu u ovoj seriji, cak je i Dzabari uspeo da se iznervira.
suptil Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Monako sa centarske pozicije skoluje Barselonu. Otvoreno prizeljkujem brejk ovde. Sta Barsa ovde sebi dozvoljava .... Dajte mi secer i vodu da dodjem k'sebi. Edited 10 hours ago by suptil
СтелаРоса Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 30 minutes ago, Don Dusko said: Au koliko je los Mike James Ne znam koji od ovih top class igraca ima momente kao sto James ima. Kakav govor tela, sutevi, promasaji, sve uzas. Doduse ja nisam ni siguran da on i dalje spada u top igrace.
Sector Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Svako ima svoj rok trajanja pa i James. Njegov prvi bljesak u dresu Baskonije kao da je bio prije 100 godina. Inače nemam ništa protiv da Monaco počisti Barsu, iako navijam za neizvijesnost. Bolja su ekipa.
forumko topic Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Dobar je Monako, baš su utegli odbranu. Ali mi tako bodu oči one prazne stolice u fiskulturnoj sali… Jbt, igrate plej of i nema interesovanja
Volter Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Barsa i nije igrala tako loše u poslednje vreme, čak sam i davao veće šanse njoj nego Monaku. Al deluju nemoćno, gube oni i ovu utakmicu.
aleksa7 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Највећи шок ове сезоне није Париз него то да је ова група грађана завршила на петом месту. У Монаку су се прво напили кад су сазнали да их само ови деле од одласка на фајнал-фор, па тек онда почели да спремају тактику. 1
СтелаРоса Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Odvratno ponasanje igraca Monaka ceo mec. Deluje da imaju neki problem sa Panterom. 1 1
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 20 minutes ago, aleksa7 said: Највећи шок ове сезоне није Париз него то да је ова група грађана завршила на петом месту. У Монаку су се прво напили кад су сазнали да их само ови деле од одласка на фајнал-фор, па тек онда почели да спремају тактику. Ernangomez je tragican.
Volter Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Preteruju i sudije sa ovim tehničkim, ništa posebno nije učinio Kampaco da je dobije. 1
Chaos Is Me Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago Strazel je izrastao u zaista dobrog defanzivca, a čak i u napadu prilično napreduje. Do pre 2 sezone je bio jedan od najgorih EL igrača. 3
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Musa Ali Oli koji ne moze ni bacanja da ubode.Kao da gledam Zvezdu. 1
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Dobro se Oly i drzi posto im je sut za tri 1-12 i bacanja 11-18 Update 2-13
Dzo23 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Kakvo suđenje ima Oli ovo je bolesno. I dalje stoji za njih, ako ih iskontrolišeš u startu i ne odlijepe se na 10+ razlike imaš dobru šansu da ih pobjediš. Drveni su mi poprilično i imaju veliki broj kamenjara. Ne vidim ih kao pobjednike EL, dzaba...
Problem sa licnim greskama Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Milutinov je zaista, ako zdrav, opasna pojava u reketu. 1
Sector Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Real se raspao u momentima kad je trebalo da podignu prednost. Sad im nema spasa.
kojihit Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ako Real dobije to je zato što ih je Kumara inspirisao svojim coke rantom da ne dopuste da ih jebu
Recommended Posts