Miki28 Lakers in 5 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Brate ja ne navijam za PAO. Al dao je trojku nade i jbg ovde mu izaslo 2 trojke. Izaslo? 1 blokirana a druga jedva obruc pogodila iz kornera, blize tabli bila nego obrucu
Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sad ce Atamanko da kuka kako su sudije protiv PAO.Klasika. Bice bas nepodnosljivo ako Efes povede 2-1. 1
Molina23 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Pi Džej lavovska partija, poludistancom i haslom fino nadoknadio Bubou. Imamo seriju. Luka Banki pritajeni tigar. 12
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Šejn večeras: Ali ne sme se zaboraviti PJ, single-handedly ih je održavao u igri.
Cavani Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nikad neces postat Shane, pucas i glumis da si John Wayne. Jbg Nunn. Shane Larkin igrac utakmice, ali Dozier je dao stabilnost Efesu sa one 3 poludistance i 3 bacanja u 4/4 i doneo je Larkinu priliku da bude mec viner. Odlicna serija, uvek je lepo kada ovakav Pao izgubi. 6
ScepanScekicSto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Bez Elajdze koji je danas sjebao sbe sto se moglo sjebati, sa uzasnim sutem, sa uzasnim odlukama (Smits 2x, Brajant itd) dobili... ozbiljan rispekt.. i ozbiljno je mudo Larkin 1
Mile1 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kakav lockdown Doziera na Nanu. Svaka cast za partiju Sejna, Poarjea i Doziera Mislim da Pao nema sanse u Istanbulu. Ilajdza duguje jednu dobru partiju u ovoj seriji kao i Darius 1
Smrtokapa Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 minutes ago, Molina23 said: Luka Banki pritajeni tigar. Brand new sentence. 🏅 1
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 7 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Sad kad krenu Ataman, kumara i MVP sa kukanjem pa mozda i dobiju jos jedan sut MVP za 3. Noćas 20 Instagram storija, ima da rade koks i viski Pitati Atamana gde je Efes trenirao pred ovu tekmu huehue Edited 11 hours ago by DameTime 1
Čvarkov Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, DameTime said: Šta ti je? Srećan sam. 2
bodo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ma dobija to Pao. Bar jednu u Turskoj i onda finiš u Oaki po potrebi. Meni doduše svejedno pošto ne volim ni jedne ni druge ali mišljenja sam da je Pao bolja ekipa.
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Čvarkov said: Srećan sam. Kakve veze ja imam sa onim gifom?
Volter Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 6 minutes ago, DameTime said: Šta ti je? Ma mani ga, sad se razgoropadio, al već posle Istanbula ću tako da ga poprckavam da će zadimiti od nervoze. Jedva čekam da ga navučem na ban, ne samo njega, nego i Smrtokapu, i on počeo da se guzi bez potrebe. Edited 10 hours ago by Volter 1 1
kendrick duckworth Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Brutalna serija, opravdala sva očekivanja. Nadam se da će tako biti i u sledeće dve, pa onda trešnjica u petoj. 2
Volter Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, DameTime said: Kakve veze ja imam sa onim gifom? Ma bre zeza se, brzo si promenila dres u toku utakmice, malo za Pao (šalila se), malo za Efes. 1
Gudura Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 hours ago, Čvarkov said: I tamo je sve gotovo. Kakav danak neiskustvu😎
DameTime Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Volter said: Ma bre zeza se, brzo si promenila dres u toku utakmice, malo za Pao (šalila se), malo za Efes. Ja nigde nisam navijala za Panatu, već pozdravila tvoju ideju da kontriraš većini To što ne hejtujem PAO i ne navijam protiv njih i protiv Atamana, ne znači da navijam za njih. U ovoj seriji sam skroz na strani Efesa, igraju paklenu košarku u drugoj polovini sezone i zaslužili su ovaj brejk. 1 1
ScepanScekicSto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Pazite spoljnu liniju Efesa larkin tompson brajant PJ i povredjen Buboa Kad se svi upale dobijemo ono protiv nas... 30 razlike kad se 2/4 ovo veceras....
Smrtokapa Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Jao Voltere dolijaćeš, samo kad provalim za koga odista navijaš! 2
Volter Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, DameTime said: Ja nigde nisam navijala za Panatu, već pozdravila tvoju ideju da kontriraš većini To što ne hejtujem PAO i ne navijam protiv njih i protiv Atamana, ne znači da navijam za njih. U ovoj seriji sam skroz na strani Efesa, igraju paklenu košarku u drugoj polovini sezone i zaslužili su ovaj brejk. Joj bre Dajm, šta si se uozbiljila , znamo to nego se šalimo. Al možda bolje da te ne diramo, da nas ne oteraš u tri lepe. 1
Recommended Posts