Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted

Nikad neces postat Shane, pucas i glumis da si John Wayne. Jbg Nunn.

Shane Larkin igrac utakmice, ali Dozier je dao stabilnost Efesu sa one 3 poludistance i 3 bacanja u 4/4 i doneo je Larkinu priliku da bude mec viner.

Odlicna serija, uvek je lepo kada ovakav Pao izgubi.

• Like 6
Posted

Kakav lockdown Doziera na Nanu. Svaka cast za partiju Sejna, Poarjea i Doziera 

Mislim da Pao nema sanse u Istanbulu. Ilajdza duguje jednu dobru partiju u ovoj seriji kao i Darius 

• Like 1
Posted (edited)
7 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Sad kad krenu Ataman, kumara i MVP sa kukanjem pa mozda i dobiju jos jedan sut MVP za 3. 

Noćas 20 Instagram storija, ima da rade koks i viski :classic_biggrin: Pitati Atamana gde je Efes trenirao pred ovu tekmu huehue

Edited by DameTime
  • Ha-ha 1
Posted

Ma dobija to Pao. Bar jednu u Turskoj i onda finiš u Oaki po potrebi. Meni doduše svejedno pošto ne volim ni jedne ni druge ali mišljenja sam da je Pao bolja ekipa. 

Posted (edited)
6 minutes ago, DameTime said:

Šta ti je? :classic_smile:

Ma mani ga, sad se razgoropadio, al već posle Istanbula ću tako da ga poprckavam da će zadimiti od nervoze. Jedva čekam da ga navučem na ban, ne samo njega, nego i Smrtokapu, i on počeo da se guzi bez potrebe. :smiley53:

Edited by Volter
  • Love 1
  • Pumpaj! 1
Posted
1 minute ago, DameTime said:

Kakve veze ja imam sa onim gifom? 

Ma bre zeza se, brzo si promenila dres u toku utakmice, malo za Pao (šalila se), malo za Efes. :smiley53:

• Like 1
Posted
Just now, Volter said:

Ma bre zeza se, brzo si promenila dres u toku utakmice, malo za Pao (šalila se), malo za Efes. :smiley53:

Ja nigde nisam navijala za Panatu, već pozdravila tvoju ideju da kontriraš većini :classic_biggrin: 

To što ne hejtujem PAO i ne navijam protiv njih i protiv Atamana, ne znači da navijam za njih. U ovoj seriji sam skroz na strani Efesa, igraju paklenu košarku u drugoj polovini sezone i zaslužili su ovaj brejk. 

• Like 1
  • WOW 1
Posted
Just now, DameTime said:

Ja nigde nisam navijala za Panatu, već pozdravila tvoju ideju da kontriraš većini :classic_biggrin: 

To što ne hejtujem PAO i ne navijam protiv njih i protiv Atamana, ne znači da navijam za njih. U ovoj seriji sam skroz na strani Efesa, igraju paklenu košarku u drugoj polovini sezone i zaslužili su ovaj brejk. 

Joj bre Dajm, šta si se uozbiljila :classic_biggrin:, znamo to nego se šalimo. Al možda bolje da te ne diramo, da nas ne oteraš u tri lepe. :smiley53: :classic_biggrin:

• Like 1